Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Li ute @ 2005 04 26, 14:55)
Man atrodo daug kas Norfoj pabrango, nes dabar  suteikia net iki 8 proc. nuolaidą... O kaip Jūs galvojat iš ko... negi iš savo pelno tongue.gif 
Bet šiaip norfoj kol kas pigiausia...

na gal ir tiesa.. juk dabar suteikia nuo 2 proc., o ne nuo 1 proc.
Atsakyti
Aš tai manau, kad pigiau yra Norfoje. Ir dar man ten labai patinka, kad pradžioje mėnesio ant čekio matosi kiek praeitą mėnesį išleidai benzinui (mes pilamės tik Lukoil) ar maistui. Tai irgi galima priskirti prie ekonomiškumo, nes žinai ko galėtum nepirkti kitą mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Nedurna @ 2005 04 12, 20:30)
Silvute, as kai pro Grigiskes vaziuoju visada pagalvoju: "Kaip jiems gerai, Maxima baze salia, kasdien apsipirkt gali..". O tu nesiperki bazej?

siek tiek nepatogu - matai jei vaziuoju mikriuku ,tai jisai neuzsuka i baze, autobusas taip pat. Su maisais ropstis per gatves pertvaras ir tranzuoi ne man. Je ivaziuoj uus masina, tai irgi dazniausiai skubu namo, o tenai lankstas gaunasi + labai i lgai uztrunka, kol tokioje patalpoje susirankioji viska ka reikia. dabar, kai vaziuoju su masinai, tai dazniausiai uzsuku i hyper rimi.
Atsakyti
klaipedoj mėsos gaminiai daug pigesni naujajame (eglės) turguj negu parduotuvese
Atsakyti
Ne viskas Norfoje yra pigiau, nei kitur. Kiekvienas prekybos centras gali pasiūlyti ir pigesnių, nei kituose, prekių, ir brangesnių. Pvz., anksčiau vaniliniai traškučiai, kuriuos kremta mano mažoji, Norfoje kainavo apie 1,40Lt, Maximoje - 1,59. Dabar ir Norfoje tiek pat kainuoja (kiek dabar Maximoje - nežiūrėjau). O vat Bio jogurtas mažajai be priedų - tai Maximoje pigiau - 0,72 Lt (Norfoje - 0,84). Čia, aišku, smulkmenos, bet manau, kad perkant bet kuriame prekybos centre gali ir sutaupyti, ir išsileisti. Stebėti ir lyginti atskirų prekių kainas ir bėgioti pirkti ten kur pigiau - gaila laiko ir jėgų, nes tuo metu galima žymiai geriau jį praleisti ir jėgas kitiems (malonesniems) dalykams panaudoti.
Todėl, jeigu anksčiau mėgindavau "taupyti" ir viliodamasi nuolaidomis stengdavausi pirkti tik Norfoje, tai dabar tam, kur pirkti, visai neskiriu didelės reikšmės - perkuosi ten, kur man tuo metu patogiau.
Atsakyti
Mes tai apsipirkinėjam prie namų, dažniausiai deja "Maximoj", bet pieniškas dešreles, rūkytą dešrą, mėsos vyniotinius ir pan. perkam "Cestos" kioskelyje (jų daug Vilniuje yra), tai kainos tikrai pigesnės nei didžiosiose parduotuvėse, o produkcija visada šviežia. Radom skanias pienisškas ekstra pieniškas "Biovelos" dešreles (nelabai sveika, ale, kad mano merginos labai tokį maistą pripažįsta), tai jos "Cestoj" nesiekia 11 Lt/kg (o dar be sojos baltymu), kai didziosiose parduotuvese apie 13 Lt/kg. Kai daugiau mesos produktų užsiperki, tai jau ir nemažas skirtumas išeina (ypač apsimoka pirkti ruošiant balių). 4u.gif
Atsakyti
Kai nera atliekamu pinigeliu galima savo atzalelei nupirkti koki kitiems vaikams jau pabodusi zaisliuka (kas labai dabar madinga). Atsibodus ir jusiskiam vel galesit ji parduot. Nuostoliai minimalus. Situacija gaili pasikeist nebent jusiskis ji sugadintu nepataisomai smile.gif
Atsakyti
1. gaunat kalną popieriaus, kur sugadinta viena pusė (na, pas mus tetukas iš darbo parneša)
2. darbe (nu negi namie savo printerio dažus gadinsi tongue.gif ) iš i-neto prispausdini vaikams visokiausių darbelių: spalvint, karpyt, lankstyt, klijuot ir t.t.
3. parneši namo
Nė lito neišleidi tongue.gif
Adresiukai (kas dar nežinot unsure.gif ) čia
Atsakyti
Mano du berniukai tai nebezaidzia su zaislai, nors jiems dar tik: vienam 3 metukai kitam 1.4 metukai. Jiems geriausi zaislai metaliniai puodai, saukstai, indai ir jeigu dar kruopu kokiu priberi tai visai gerai, visa diena ramu ir jiems neatsibosta... Tai kazkaip ir taupyti nieko nereikia,o drabuzelius isauktus kamnors atiduoti ir viskas.
biggrin.gif
Atsakyti
Aš kadangi iš Kauno važiuoju į Vilnių į darbelį kelis kartus per mėnesį, tai perku Kautros autobuso bilietą į abi puses; kaina 21 lt. thumbup.gif (o jei perki atskirai tada 30-31 lt. blink.gif ). žinoma yra šioks toks nepatogumas, galima važiuot tik Kautros autobusu ir grįžti tą pčią dieną, bet man be problemų susiderina thumbup.gif .

O dėl šaldytuvo tvarkos.... ech, visada kas nors "pasislepia" ir sugenda blush2.gif . Nemėgstu dažnai vaikščiot į parduotuvę, bet kad šeima nedidelė ir valgytojai nepajėgia daug suvalgyti biggrin.gif .
Atsakyti
Na, aš atrodo stengiuosi taupyti, bet išleidžiu daug... Vyras, mama, močiutė...visi sako, kad esu per daug laidi blush2.gif . Bet tikrai stengiuosi sutaupyti. bigsmile.gif Iki šiol (mums šeši mėnesiukai) drabužėlius pirkome naujus ir ne ką didesnę išmierą. Žadu pasitaisyti. Apsilankysiu ,,dryzyne". Sako ten su etiketėmis net nepadėvėtų drabužių galima vaikams nusipirkti. Jei rasiu ką tinkamo, nupirksiu. ax.gif Išaugtus šliauštus atiduodavau krikštadukrai. Pasitaisysiu mūsų šeimos naudai. Nukirpsiu ir padarysiu maikutes. Dėvėsim, kol nebus per mažos.
Migdau sūnelį ant vienkartinių klijuočių, kad vėdintųsi užpakaliukas. Tik prabudęs jis pakakoja. Prabudusiam stengiuosi kuo greičiau uždėti sauskelnes, nes jos kainuoja šešiasdešimt cnt, o klijuotė litas keturiasdešimt. tongue.gif
Atsakyti
Mano 3 metu mergaite labai megsta knygutes, tai jai mociute visokiu prinesa is bibliotekos, tai ji pavarto ,paskaito, ir kitas atnesa... taip neisleidziant ne lito galima daug knygeliu perskaityti. Mazesnuoji dukrele 80 proc. drabuzeliu gauna is savo 4 men. vyresnio pusbrolio, taigi, drabuzeliai praktiskai nauji, bet juos greitai isauga.
Atsakyti