O mano taupymas prasideda, kai vyro neleidžiu vieno i parduotuvę

QUOTE(Žemaitė @ 2004 10 05, 13:27)
Dar vienoj vaiku parduotuvej, kol dar neturejau leliaus, pardaveja isiule tokias dregme praleidziancias kaip ir serveteles - panašias i sauskelniu vidini sluoksni. 20x35 cm apytiksliai. Sake, kad labai gerai yra kol lelius mazas, deti i sauskelnes kaip papildoma sluoksni. Nes, kai pamatai, kad lelis prisikrove - kieto nepraleidzia, o sisiukus - taip, tai ta sluoksni ismeti, ir jei nedaug sisiuku, toliau ta pati pampersa uzdedi. Buna taip, kad tik sugadina su kakeliu ir viskas. Pakelyje yra 100 vnt, kaina 9,90 Lt. Pirkau Kotrynos parduotuvej (dabar jau uzsidariusi), bet ir Maximoj maciau. Bet as ju nepanaudojau, nes kol mazas lelius buvo, tai neprireike, dovanotu sauskelniu daug turejau, o dabar jau "prasosi", taip ir liko nepanaudotas pakis. Vieni sako, kad gerai, kiti sako, kad yra didesne tikimybe pasusti, nors jos tam ir skirtos. Galit pabandyti, jei aiskiai nupasakojau.
Šitos servetėlės tikras š... pati išbandžiau jų niekaip neįmanoma įdėti į sauskelnes jos slysta susibruka o ypač kai leliuko pampersai tokie mažiukai tai tos servetėlės kyšo iš po pamperso. vienu žodžiu nepirkit
QUOTE(babinka @ 2005 12 27, 22:24)
Chi chi chi... O pas mus atvirkščiai taupymas prasideda, kai vyras vienas išeina į parduotuvę

QUOTE(medasta @ 2005 12 30, 15:04)
Chi chi chi... O pas mus atvirkščiai taupymas prasideda, kai vyras vienas išeina į parduotuvę 

o pas mus nera skirtumo; ar as ar jis, vistiek islaidos

QUOTE(medasta @ 2005 12 30, 16:04)

šitas variantas ir mūsų šeimai tinka

Moterys nepirkit Optima puskonių ir kojnačių.Pirkau, nes pigios ir prasikeikiau
Viena pora dar sugebejau iki darbo nueiti - ten suplyšo, o einant jos man nusmuko kaip per didelis prezervatyvas, o kita pora pradejo plyšti jas bandant užsidėti

QUOTE(tavi @ 2006 05 17, 18:36)
Moterys nepirkit Optima puskonių ir kojnačių.Pirkau, nes pigios ir prasikeikiau
Viena pora dar sugebejau iki darbo nueiti - ten suplyšo, o einant jos man nusmuko kaip per didelis prezervatyvas, o kita pora pradejo plyšti jas bandant užsidėti 

Liaudis byloja - "Skūpas moka du kartus"

Bent jau man neteko nieko gero nusipirkti iš šio ženklo prekių. Toks jausmas, kad Lietuvėlėj galima visokį š... prakišti. Oj kaip man tai nepatinka

QUOTE(zujka @ 2006 05 17, 18:53)
Bent jau man neteko nieko gero nusipirkti iš šio ženklo prekių. Toks jausmas, kad Lietuvėlėj galima visokį š... prakišti. Oj kaip man tai nepatinka 

kempinės neblogos kūnui su viena šiurkščia puse, kita- švelni, kaina apie litą.
QUOTE(zujka @ 2006 05 17, 18:53)

Pasidalinsiu ir aš mūsų "Taupymo programos ypatumais"
Rūbus stengiuos pirkti per išpardavimus. Žieminius rūbus visad perku vidury žiemos per išpardavimus. Sutaupau mažiausiai 100 Lt. Su batais taip pat. Per išpardavimą pirkta rudeninė striukė puikiai tinka pavasariui.
Dabar yra akcija su Klaipėdos Akropolio pinigais. Tai stengiamės pirkti kitose Maksimose ir vis gaunam kelis litus nuolaidų. Perkant Norfoj ar Maximoj naudojamės nuolaidų korelėmis. Maximos kortelėje kaupiasi pinigai
Mėsa gražesnė ir pigesnė - "Rimi". Skiriasi kiaulienos išpjaustymas "IKI" ir "Maxima".
Pastebėjau "Maximoje" keletą pigių ir gerų produktų. Stengiuos pirkti juos ir kitiems rekomenduoju :
Aukselio sveistas(tepus reibalų mišinys) - 0,79 Lt (pigiau nei margarinas)
Aliejus augalinis "Karolina" 1l - 1,85 Lt
Medus "Korio" - 1,99 Lt (180 g) Pigiau nei didesniuose stiklainukuose
Po 18.00 Maximos parduotuvėse būna nukainavimai besibaigiančio galiojimo laiko produktams. Galima nusipirkti nebrangiai mėsos ar konditerijos gaminių tai dienai. Mėsą galima dėti į šaldiklį ir sunaudoti vėliau,o sutaupai apie 50% kainos.
Eurovaistinėje (Akropolyje) su "Norfos" nuolaidų kortele - 10% nuoalida.
Dar Sanitex Cash'e yra labai piuikių parūkytų kalakutienos dešrelių po 5,70 Lt
Rūbus stengiuos pirkti per išpardavimus. Žieminius rūbus visad perku vidury žiemos per išpardavimus. Sutaupau mažiausiai 100 Lt. Su batais taip pat. Per išpardavimą pirkta rudeninė striukė puikiai tinka pavasariui.
Dabar yra akcija su Klaipėdos Akropolio pinigais. Tai stengiamės pirkti kitose Maksimose ir vis gaunam kelis litus nuolaidų. Perkant Norfoj ar Maximoj naudojamės nuolaidų korelėmis. Maximos kortelėje kaupiasi pinigai
Mėsa gražesnė ir pigesnė - "Rimi". Skiriasi kiaulienos išpjaustymas "IKI" ir "Maxima".
Pastebėjau "Maximoje" keletą pigių ir gerų produktų. Stengiuos pirkti juos ir kitiems rekomenduoju :
Aukselio sveistas(tepus reibalų mišinys) - 0,79 Lt (pigiau nei margarinas)
Aliejus augalinis "Karolina" 1l - 1,85 Lt
Medus "Korio" - 1,99 Lt (180 g) Pigiau nei didesniuose stiklainukuose
Po 18.00 Maximos parduotuvėse būna nukainavimai besibaigiančio galiojimo laiko produktams. Galima nusipirkti nebrangiai mėsos ar konditerijos gaminių tai dienai. Mėsą galima dėti į šaldiklį ir sunaudoti vėliau,o sutaupai apie 50% kainos.
Eurovaistinėje (Akropolyje) su "Norfos" nuolaidų kortele - 10% nuoalida.
Dar Sanitex Cash'e yra labai piuikių parūkytų kalakutienos dešrelių po 5,70 Lt