Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

Aš irgi daugiausiai pinigų ant maisto išleidžiu... Bet aš turiu tokią super sąlygą - netoliese gyvena mano močiutė - tai aš nuperku kokį mėsos gabalą, ar vištienos, ryžių - ir vakare pvz plovas gatavas. tereikia nueiti parsinešt (gyvenam soduose, pereit per vieną gatvelę tereikia) smile.gif bet jei reiktų taip pačiai kas vakarą stovėt prie puodų... Na kartais, žinoma, ir pati gaminu, bet kažkaip visai ne moteriškai - neturiu tam noro, o ir laiko ne per daugiausiai sad.gif kartais, kai sąžinė užgraužia - pagalvoju: pakankamai uždirbu, kad galiu sau leisti nusipirkti brangesnį produktą, su kuriuo terliotis nereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2006 05 31, 09:23)
Aš irgi daugiausiai pinigų ant maisto išleidžiu... Bet aš turiu tokią super sąlygą - netoliese gyvena mano močiutė - tai aš nuperku kokį mėsos gabalą, ar vištienos, ryžių - ir vakare pvz plovas gatavas. tereikia nueiti parsinešt (gyvenam soduose, pereit per vieną gatvelę tereikia) smile.gif bet jei reiktų taip pačiai kas vakarą stovėt prie puodų... Na kartais, žinoma, ir pati gaminu, bet kažkaip visai ne moteriškai - neturiu tam noro, o ir laiko ne per daugiausiai sad.gif kartais, kai sąžinė užgraužia - pagalvoju: pakankamai uždirbu, kad galiu sau leisti nusipirkti brangesnį produktą, su kuriuo terliotis nereik smile.gif

nu jo, ta terlionė su maisto gaminimu ir mane tuoj užknis, bet man asmeniškai namų maistas ne tik sveikesnis, bet ir tikrai skanesnis... Ir jei jau kalbam apie taupymą - tai tikrai pigiau...
Atsakyti
Na taip, kad sveikiau ir skaniau, tai nesiginčysiu - bet kaip jau minėjau, močiutė man pridaro namų maisto iš mano produktų thumbup.gif Tik kai pačiai reik darytis, tai kokių makaronų su dešrelėm pasidarom, ir gerai - ir tikrai nebrangu biggrin.gif Tas močiutes gaminimas mus kol kas gelbsti biggrin.gif
Atsakyti
Na, man su maisto gaminimu problemų nėra. Aišku, kartais patingiu blush2.gif
Bet kai netingiu, tai labai mėgstu, galiu valandų valandas prie puodų praleisti.
O močiutė buvo gerai (jau mirusi prieš 1,5m.). Pas ją užsakydavau visada lietinių blynųessen.gif , nes nemokėjau kepti. Dabar jau moku thumbup.gif , tai dažnai prikepu ir su uogiene suvalgom arba visokių įdarų pridarau. Maistą gaminant tikrai labai daug susitaupo. Pvz. kad ir tie patys blyneliai su midijų įdaru "Double coofe" kainuoja apie 12Lt. viena porcija. O nusipirkus už tiek midijų tikrai ne viena porcija išeis. thumbup.gif
Niam, niam kaip užsimaniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odri20 @ 2005 12 29, 09:48)
Šitos servetėlės tikras š... pati išbandžiau jų niekaip neįmanoma įdėti į sauskelnes jos slysta susibruka o ypač kai leliuko pampersai tokie mažiukai tai tos servetėlės kyšo iš po pamperso. vienu žodžiu nepirkit

o man tai thumbup.gif daiktas 4u.gif mes naudojam canpol babys arba kartais Norfoj nuperku popieriniam pakely 4u.gif Bet tinka tik kai pakankamai kietas kakutis blush2.gif
Atsakyti
Vienas is taupymo budu, tai nepirkti vaikisku dantu pastu, kurios kainuoja daug, plius kadangi skanios tai vaikai betn jau mano jas labai greit sunaudoja. Emem pirkt tik bendra didele tipo "family" dantu pasta - tai nebenaudoja taip jos, ir dantis valosi sekmingai, manau, kad tos vaikiskos pastos tai tik komercinis reikalas. Uzsidedi iek maziau ir gali valytis su suagusiems skirta nuo kokiu 2m.
Atsakyti
Mažyliui išmokus atsidaryti tualeto duris ir ten šeimininkauti, teko slėpti purškiamą oro gaiviklį ir ant klozeto pakabinamą muiliuką. Vietoj šių priemonių tualete aukštai ant radiatoriaus kabiname automobilio kvapą- eglutę ( mes- vanilės kvapo eglutę, kvapą galima pasirinkti). Mums permaina pasiteisino, ypač piniginiu atžvilgiu.
Smulkmena, bet kodėl gi ne?
Atsakyti
QUOTE(Alambra @ 2006 06 02, 11:46)
Vienas is taupymo budu, tai nepirkti vaikisku dantu pastu, kurios kainuoja daug, plius kadangi skanios tai vaikai betn jau mano jas labai greit sunaudoja. Emem pirkt tik bendra didele tipo "family" dantu pasta - tai nebenaudoja taip jos, ir dantis valosi sekmingai, manau, kad tos vaikiskos pastos tai tik komercinis reikalas. Uzsidedi iek maziau ir gali valytis su suagusiems skirta nuo kokiu 2m.

Kiek zinau, reiketu atsargiau su dantu pasta vaikuciams. Suaugusiems skirta pasta turi daugiau veikliuju medziagu, tame tarpe fluoro. Vaiku dantukai yra jautresni, nei suaugusiuju, - didele veikliuju medziagu koncentracija bei nepritaikyta sudetis gali neiseiti vaiku dantukams i nauda g.gif Pagalvociau...
Atsakyti
Siandien per ta saulutes kortele 20 litu sutaupiau is tu susitaupiusiu kortelej assa.gif
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2006 07 31, 18:38)
Kiek zinau, reiketu atsargiau su dantu pasta vaikuciams. Suaugusiems skirta pasta turi daugiau veikliuju medziagu, tame tarpe fluoro. Vaiku dantukai yra jautresni, nei suaugusiuju, - didele veikliuju medziagu koncentracija bei nepritaikyta sudetis gali neiseiti vaiku dantukams i nauda  g.gif  Pagalvociau...

Dantims issivalyti uztenka zirnio didumo pastos gabaliuko - ir vaikams ir suaugusiems. Kur per telika rodo kaip visa "desrele" ant sepetuko isspaudzia - tik reklaminis triukas, dantis puikiai galima issivalyti su penkiskart mazesniu kiekiu.
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 08 12, 16:42)
Siandien per ta saulutes kortele 20 litu sutaupiau  is tu susitaupiusiu kortelej assa.gif

thumbup.gif Gera išleisti kai taip prisikaupia pinigėlių.
Aš dar vis taupau ax.gif Galvoju kokią dovaną pasidaryt sau,kai jau nemažai prisikaups rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaki @ 2006 08 12, 20:40)
thumbup.gif Gera išleisti kai taip prisikaupia pinigėlių.
Aš dar vis taupau  ax.gif Galvoju kokią dovaną pasidaryt sau,kai jau nemažai prisikaups  rolleyes.gif

as irgi kaupiau, bet siandien sumaniau labai daug pirkt, ai galvoju, nors kiek maziau sumokesiu smile.gif
Atsakyti