man ir siti ceburekai patys skaniausi
tai labai saunu....
Lietuviški čeburekai
Reikės:
*didelių vaflių,
*mėsos faršo,
*svogūno,
*prieskonių mėsai,
*druskos;
*pieno,
*vandens,
*kiaušinio,
*druskos,
*miltų, aliejaus kepimui.
Faršą paskaninkite prieskoniais, pipirais, svogūnu, jei patinka, česnaku, ar kitais jūsų mėgstamais priedais. Paimkite tris vaflius, sutepkite faršu ir suklijuokite.
Suvyniokite į foliją ir įdėkite nakčiai į šaldytuvą. Kitą dieną supjaustykite gabalėliais (rombais, kvadratėliais ar kitaip). Iš pieno, vandens, kiaušinio ir miltų išplakite blynų tešlą, joje pamirkykite vafliukus ir kepkite aliejuje.
Tai puikus užkandis prie sultinio, alaus ar pusryčiams prie arbatos.
Skanaus!
Reikės:
*didelių vaflių,
*mėsos faršo,
*svogūno,
*prieskonių mėsai,
*druskos;
*pieno,
*vandens,
*kiaušinio,
*druskos,
*miltų, aliejaus kepimui.
Faršą paskaninkite prieskoniais, pipirais, svogūnu, jei patinka, česnaku, ar kitais jūsų mėgstamais priedais. Paimkite tris vaflius, sutepkite faršu ir suklijuokite.
Suvyniokite į foliją ir įdėkite nakčiai į šaldytuvą. Kitą dieną supjaustykite gabalėliais (rombais, kvadratėliais ar kitaip). Iš pieno, vandens, kiaušinio ir miltų išplakite blynų tešlą, joje pamirkykite vafliukus ir kepkite aliejuje.
Tai puikus užkandis prie sultinio, alaus ar pusryčiams prie arbatos.
Skanaus!
Kažkas buvo įdėjęs šitą nuorodą http://giedrius-v.li....com/30220.html, tai šiandien dariau. Na, jau labai gerai gavosi. Pirmą kartą kepiau čeburėkus .
QUOTE(Edmė @ 2008 02 05, 13:02)
Kažkas buvo įdėjęs šitą nuorodą http://giedrius-v.li....com/30220.html, tai šiandien dariau. Na, jau labai gerai gavosi. Pirmą kartą kepiau čeburėkus .
aš ir darau su plikyta tešla,ir man jie skaniausi
As kazkaip nelabai pasitikiu savo kulinariniai sugebejimais,kiek nauju receptu darius,taip niekas nesigauna bet taip noreciau cebureku pasidaryti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 11, 04:02)
As kazkaip nelabai pasitikiu savo kulinariniai sugebejimais,kiek nauju receptu darius,taip niekas nesigauna bet taip noreciau cebureku pasidaryti
Na reiktu pabandyti,jog nevisada pirmas blynas buna prisvyles,linkiu sekmes...
QUOTE(rozarija @ 2008 02 11, 13:51)
Na reiktu pabandyti,jog nevisada pirmas blynas buna prisvyles,linkiu sekmes...
ACIU,manau tikrai jos prireiks
QUOTE(Edmė @ 2008 02 05, 14:02)
Kažkas buvo įdėjęs šitą nuorodą http://giedrius-v.li....com/30220.html, tai šiandien dariau. Na, jau labai gerai gavosi. Pirmą kartą kepiau čeburėkus .
Aš taip pat dariau pagal šį receptą, čeburėkai skanūs buvo, tik norėjau paklausti, gal kas žinote, kodėl man tos čeburėkiškos
pūslelės neišėjo? Nuo ko jos priklauso?
QUOTE(Edmė @ 2008 02 05, 13:02)
Kažkas buvo įdėjęs šitą nuorodą http://giedrius-v.li....com/30220.html, tai šiandien dariau. Na, jau labai gerai gavosi. Pirmą kartą kepiau čeburėkus .
Ir as situos butent kepiau si sekmadieni ,superiniai gavos,ir Mb valge ir vis mane gyre kad taip skaniai padariau
Noriu vel...
QUOTE(aisvyde @ 2008 02 12, 12:38)
Aš taip pat dariau pagal šį receptą, čeburėkai skanūs buvo, tik norėjau paklausti, gal kas žinote, kodėl man tos čeburėkiškos
pūslelės neišėjo? Nuo ko jos priklauso?
pūslelės neišėjo? Nuo ko jos priklauso?
Jei nori DAUG pūslelių, vietoj vandens naudok mineralinį vandenį
QUOTE(astė @ 2008 02 12, 13:05)
Jei nori DAUG pūslelių, vietoj vandens naudok mineralinį vandenį
Ane? Tai štai kur slaptasis ingredientas, būtinai reikės pabandyti, ačiū