Šiandien kepiau beveik pagal mammkos receptuką. Tik dariau dvigubą normą, nes mums iš vienos mažoka... Taigi
2 stiklinės kefyro,
2 kiaušiniai,
druskos 1 arb. šaukštelis nubrauktas,
čierkutė degtinės (mažiau traukia riebalus),
miltų kol nelips prie rankų( gal apie 0,8-1 kg)
Suminkiau tešlą ir palikau 3 valandom išrūgti uždengusi drobele.
Faršą naudojau kalakutienos. Dėjau svogūno, pipirų, druskos ir 2 šaukštus (be kaupo) grietinės. Gaunasi toks tepamas faršas. Aš tepiau plonai ant blyno, nes geriau iškepa, ir užlenkiau kaip ir visos čia rašė. Pusei tešlos sunaudojau tik 300 g faršo. Kitą pusę kepiau vegetarišką, nes dukra nevalgo mėsos.
Pakepiau svogūnus su morkomis,cukinija, pridėjau prieskonių. Šito įdaro dėjau daug į vidų, nes viskas jau iškepę. Skanaus