kai man neaktualu, tai as ir neisidemejau tu priemoniu, be to juk jos naudojamos ne pagal pageidavima o pagal poreiki ir galimybes. pamenu jis rode kazkoki prietaisa kuriuo uzverzia tuos mazgus. geriau pasitarkit su proktologu savo, as toj srity nieko nenusimanau, pripusiu cia dar arabu...

Na aš šiandien valau žarnyną savo namuose, pasitariau su gydytoja, nusipirkau Cololyt miltelių, kuriuose reikia išmaišyti litre vandens ir išgerti - nu čiut neatpyliau - tokį kiekį sūraus vandens išgert, jaučiausi kaip baimės faktoriuje, o dabar laukiu rezultatų, nieko neskauda, niekas nesidaro, tik skrandis pilnas ir toks jausmas, kad viskas laukan išlips...ne pro laukiamą galą

QUOTE(babarskas @ 2005 03 20, 10:17)
...jis rode kazkoki prietaisa kuriuo uzverzia tuos mazgus. geriau pasitarkit su proktologu savo,
Žinau aš apie tuos žiedus,domėjausi.Aha, ogal man vis tik pabandyt?(čia tariuosi pati su savimi)
Berods,Kristyte raše,kad 13 kg atsikratė.Labai jau gundo. O kaip po valymo, ar vidurių užkietėjimas praeina??? Mano pagrindinis žarnyno valymo tikslas ir yra atsikratyti tuo nemaloniu reikalu-vidurių užkietėjimu.
Skrandžio valymas vandeniu. Per žarnelę.
Reklaminiuose straipsniuose gražiai aprašytas vos ne padedantis nuo visų ligų, spuogų, alergijos.... Vat nuo pastarosios ir norėčiau išbandyt, nes jau užkamavo negyvai, vasaros laukiu su baime, nes žinau, kad eilinį kartą teks gerti hormonines tabletes (kitos seniai nebepadeda), sėdėt namuose ir nosies nekišt į laukus su gėlytėmis...
Tiesa, kainuoja nemažai - 100 Lt vieną kartą.
+ dar konsultacijos "prieš tai" + dar papildai (juk ne tik šlakai išsiplauna...
)... O ir vaikščioti teks ne vieną ir ne du kartus... Vienžo - be 800 Lt neišeisi.
Tai va, ir norėjau pasiklausti - gal kas darėt? Ar rezultatas matosi/jaučiasi? Ar manote, kad verta? Žodžiu, laukiu VISOKIŲ atiliepimų
Nes nesinori pinigėlius į balą išmesti...

Reklaminiuose straipsniuose gražiai aprašytas vos ne padedantis nuo visų ligų, spuogų, alergijos.... Vat nuo pastarosios ir norėčiau išbandyt, nes jau užkamavo negyvai, vasaros laukiu su baime, nes žinau, kad eilinį kartą teks gerti hormonines tabletes (kitos seniai nebepadeda), sėdėt namuose ir nosies nekišt į laukus su gėlytėmis...

Tiesa, kainuoja nemažai - 100 Lt vieną kartą.
+ dar konsultacijos "prieš tai" + dar papildai (juk ne tik šlakai išsiplauna...

Tai va, ir norėjau pasiklausti - gal kas darėt? Ar rezultatas matosi/jaučiasi? Ar manote, kad verta? Žodžiu, laukiu VISOKIŲ atiliepimų

Nes nesinori pinigėlius į balą išmesti...

Ar skrandžio ar žarnyno valymas?
Vakar per Nomedos laida komentavo apie pasekmes to žarnyno valymą.
Neverta nes visa gyvenymėli valysies.Yra kitu budu ir pigesniu
.
Neverta nes visa gyvenymėli valysies.Yra kitu budu ir pigesniu

Mano nuomone,tai didziausias absurdas
-ka ten galima isvalyti,pastudijuokit nors truputi anatomija ir fiziologija.Na nebent butumei apsirijus kokia desimt bandeliu,ir skrandis nustotu virskinti.
Eilinis triukas pinigams ismelzti is lengvatikiu.

Eilinis triukas pinigams ismelzti is lengvatikiu.
QUOTE(Vasara @ 2005 03 28, 17:50)
Ar skrandžio ar žarnyno valymas?
Tikriausiai zarnyno...

Sorry...

QUOTE(mamusiuka @ 2003 10 10, 21:20)
O man atvirksciai-labai pdejo zarnyno valymas (naturalios medicinos centre). Kuo padejo? Isvale zarnyna ;D Nezinau nuo to ar ne, bet ir galvos skausmai dingo, ir oda pagrazejo ir svoris eme kristi ir viduriai pagalaiu susitvarke :-/ Nors tai buvo ojojoi kaip seniai, su mielu noru pakartociau seansa, tik va pinigeliu ir laiko atliekamu nere
Dar labai noreciau ismeginti ta "kapsule" kur po triju valandu grazus islipi ;D Gal jau kas bande? Kokios kainos ydomu

Labux, turiu nusipirkus, perskaiciau kelis kartus, isbandem su vyru metodus siulomus(ne visus), galiu pasakyti jai esi tvirtos valios butinai pabandyk.
Butent as badavau 5 dienas, trecioj dienoj pradejo salintis is organizmo gleivines fekalijos, is pat pradziu issigandau, nors toj knygoj apie tai ir raso..... Taciau didziausias sunkumas uzklups, kai reikes pradeti valgyti..... duosiu patarima is mano patirties tik nesipulk is karto pradeti valgyti, pasikankink, bet pradėk nuo pacio lengviausio maisto... Nes as kadangi po badavimo, per savo ziopluma pradejau labai greitai valgyti "normalu" maista, pas mane sutirstejo tulzies sultys ir dabar susiformave akmenys, bet sakysim mano vyras dar ir dabar pajautes pirmuosius pozymius slogos, nustoja 1-2 dienom valgyt ir kaip nieko nebuve, viskas susitvarko.... tuo tarpu as del valios stokos ar mazos motyvacijos prasergu ir anginos uzdegimu, kas veliau persimeta retdažniais ir i sunkesnias formas...
Kam daryti zarnyno valyma? Nesuprantu.. Geriausia pavartoti DETOX-KIT rinkini, sunormalizuoja visu organu veikla, isvalo is organizmo toksinus, man labai padejo atsikratyti remens, sunormalizavo sirdies ritma, dingo berimai. Kainuoja apie 55 lt, yra visose vaistinese. Ji vartoti tikrai saugu, efektyvu, cia grynai homeopatinis vaistas, kuris nepakenks, pabandykit, po to parasykit atsiliepimus