Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

Nu blyn, kur man tokie svaičiojimai girdėti g.gif
Būtų gerai bent kiek tiksliau sužinoti apie rūšinę tų kirmėlių sudėtį.
O apie veikimo mechanizmą, tai geriau nepasakok schmoll.gif
Totali fantazijų maišalynė ir visai nepanaši į tiesą.
Atsakyti
o pro kuri gala konjaku kimelyte vaisinai ?laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif zinot ir as jau buvau susigundzius valymu.Jau galvojau grysiu i LT ir eisiu svarintis. doh.gif Tai gerai,kad daejo cia paieskot atsiliepimu.Jau persigalvojau ir nerizikuosiu.Bandysiu oda grazint su detox-kit. rolleyes.gif Aciu mamytes 4u.gif
Atsakyti
Kauno ortopedijos centre yra naturalus gydymo centras, ten daro hidrokolonoterapija-gili klizma.rytoj ten einu bandyt.man siaip sugalvojus valyti nereikia, bet jeigu jus 27 metus ant didelio eidavote ti karta per menesi, tada tikrai reiketu leisti isvalyti ta plastelina, kirmeles ir atlaisvinti vietos svieziam maistui ir naujom bakterijom, kurios tinkamai maitinantis greitai atsigamina.
Atsakyti
Tai parasyk kaip tau sekesi ir kiek kainavo viskas. As tai vis neapsisprendziu, kazkaip baisoka man:)
Atsakyti
Skaičiau apie žarnyno valymą tokią knygutę "Kaip 150 metų gyventi sveikam" ir nusprendžiau atlikti tą žarnyno valymo ciklą (mėnesio). Mano senelis, kuriam dabr, beje, 85 metai, prieš kurį laiką pradėjo gyventi pagal tą knygutę ir dabar atrodo bent 10 metų jaunesnis, nors prieš tai jau sunkiai bevaikščiojo. Kadangi aš irgi žaviuosi netradicine medicina, manau pabandysiu. Kad mano žarnyne gerosios bakterijos nesiveisia, tai faktas, viduriai kieti, manau man tikrai nėra ko bijoti. Svarbu nesustoti pusiaukelėj.
O organizmo valymas geriant kažkokias piliules man atrodo savęs apgaudinėjimas, nes ir taip vaistų prisiryjam be jokios būtinybės. Nebent tai būtų grynai homeopatinis preparatas...
Atsakyti
4u.gif sveikos mamos, na va aš kitam ketvirtadieniui užsirašiau į miško ambulatorija valytys žarnyną... nors čia ir daug prirašyta apie neigiamą poveikį ir pan. pastebejau tokia tendencija kad daugiausia neigiamai rašo tos kurios nesidare... o daugeliui kas daresi tai tik teigiamos pasekmės.
man asmeniškai žarnyno valymą patarė pasidaryt mano kosmetologė nes mano nugara visą gyvenimą buvo spuogota ir niekas nepadeda, tai va ji pati iš pradžiu pasidare ir liko labai patenkinta oda paliko gražesne kilogramai keli nukrito, o svarbiausiai savijauta pagerejo, taigi eisiu ir aš paskui parašysiu kaip sekesi ir ar likau patenkinta. bet kažkaip esu labai optimistiškai nusiteikusi girdejau daug geru atsilepimų nuo jau dariusių thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As dariausi valyma pavasari ir tikrai negaliu peikti neiaptarnavimo nei rezultatu. Anksciau i toleta iseidavau karta per trius dienas, o dabar susitvarke. Ir po gimdymo 12 kg niekaip neisejo numesti ir sportuojant ir maista ziurint. O dabar maista derinu, aisku visko buna bet jau stengiuosi. Ir zinokit Liuks thumbup.gif per 3 men numeciau 14 kg. Ir savijauta gera nesijauciu pastoviai isiputus. Idomu kiek Kalipedoj kainuoja nes as dariau Kaune tai kainavo 80lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2006 09 07, 21:02)
Sveikutes,
As dariausi valyma pavasari ir tikrai negaliu peikti neiaptarnavimo nei rezultatu. Anksciau i toleta iseidavau karta per trius dienas, o dabar susitvarke. Ir po gimdymo 12 kg niekaip neisejo numesti ir sportuojant ir maista ziurint. O dabar maista derinu, aisku  visko buna bet jau stengiuosi. Ir zinokit Liuks  thumbup.gif  per 3 men numeciau 14 kg. Ir savijauta gera nesijauciu pastoviai isiputus. Idomu kiek Kalipedoj kainuoja nes as dariau Kaune tai kainavo 80lt.  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dariausi... ka galiu pasakyt jaučiuosi puikiai jokiu aukščiau minetų negalavimu nera... dažnai pusdavo pilvą dabar viskas nuostabu o dar tik vieną procedura buvo ryt eisiu dar vienai. augjogx labai ir aš norečiau numest man po gimdimo 10 kg laikosi doh.gif dabar sportoju net į namus nusipirkau treniruoklį ax.gif ir dar pradejau derint maistą tikiuosi sulaukti gerų rezultatų blush2.gif
beje Klaipėdoje miško ambulatorijoje dariausi tai labai maloni moteris viską kuo puikiausiai paaiškina ir papasakoja vieno seanso kainą 120 lt
p.s registracija telefonu jei domina tai galiu į až numerį atsiust. sakau aš likau tikrai patenkinta ir jaučiuosi kuo puikiausiai
Atsakyti
va radau gydytojo nuomone apie zarnyno valyma 4u.gif
Atsakyti
Noriu papasakoti savo istorija.As nuspriandziau atlikti sia procedura,nes buvo daug problemu su sveikata verysad.gif Galvos skausmai iki vemimo, trys kartus isavaite.Pastovus pilvo putimas,ziaurus viduriu uzkietejimas ir dar daug kitu bedu.Stengiausi gydytis pas zolininke , visa laika naturaliai , bet pageredavo trumpam.Visalaika turejau labai dideli virssvori, labai skaudedavo klubo sanarius nors man tik 30. g.gif Nuspriandziau Kaune issivalyti zarnina.Dariausi vega diagnostika teko valyti zarnyna 9 kartus.Po 3 karto isejo dvi kirmeles po puse metro ,patikekit ,kad buvo sokas as net apsiverkiau ,bet sesute nuramino.Kita valyma isejo 15 kirmeliu po trylika centimetru.Paskiau geriau hemopatinius zirniukus 4 men.Patikekit mergaites galvos skausma pamirsau,viduriai veikia thumbup.gif Jau prabego 2 m, dabar vaziuosiu i Druskininkus noriu daug masazu ,ir skaiciau ,kad nuo purvu voniu galima greitai pastoti, nes organizma pazadina is miegu.Tam centre sake ,kad tureciau pastoti bet verysad.gif Siaip noriu pasakiti kad labai dziaugiuosi kad yra tokios proceduros ir galiu pasakiti ,kad jokioj Kalnieciu klinikoj negaleji nustati ,kad yra tokios kirmeles,nei zolinnke nenustate mano blogos sveikatos priezasties.Ir nikada nepadejo namie darytos klizmos nes tiek mazai vandens ,tai garai neisplauna.Tikrai bandikit, tokiu budu gerinti savo sveikata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roze @ 2006 09 25, 02:22)
dabar vaziuosiu i Druskininkus noriu daug masazu ,ir skaiciau ,kad nuo purvu voniu galima greitai pastoti, nes organizma pazadina is miegu.Tam centre sake ,kad tureciau pastoti bet  verysad.gif

tai pasirodo purvas cia viskuo detas blink.gif
o as maniau, kad pastojama nuo vyru...
Atsakyti