Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 07, 16:41)
Sveikutės  4u.gif  Sumasčiau ir aš pasidaryti valymą  smile.gif Perskaičiau visą temą, juokiausi iki ašarų. Dėkui labai. Taip skaniai nesijuokiau jau keli metai  thumbup.gif
Noriu paklausti, gal kuri žinot kainų skirtumus tarp Vilniaus ir Kauno? Ar yra procedūrų skirtumas? (Ta prasme, jei kur pigiau tai ir prasčiau). Labai lauksiu visokios informacijos

siandien kazkaip kur tik einu, vis tave, jurguliuk, sutinku. Net juokas paeme drinks_cheers.gif
Papildyta:
Gal zinot kur Kaune daro, ir kokios kainos? Visai susigundziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 01 12, 16:02)
siandien kazkaip kur tik einu, vis tave, jurguliuk, sutinku. Net juokas paeme  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Gal zinot kur Kaune daro, ir kokios kainos? Visai susigundziau  ax.gif

bigsmile.gif Tikrai sutikai
Aš jau šiandien pasidariau antrą valymą Kaune Natūralaus gydymo centre. Viena procedūra kainuoja 80, su deguonimi 90. Šiandien kaip tik darė su deguonim. Tiksliai nežinau kiek kartų reiks daryt (4 tai tikrai). Dabar valysiuos pirmadienį. Jei daugiau domina galiu papasakot.
Atsakyti
Domina mane labai, papasakok daugiau. Kaip ten viskas vyksta? As kazkaip vis neapsisprendziu. Kazko vis bijau:)
Atsakyti
QUOTE(Rula @ 2007 01 13, 16:31)
Domina mane labai, papasakok daugiau. Kaip ten viskas vyksta? As kazkaip vis neapsisprendziu. Kazko vis bijau:)

Nieko baisaus tikrai nėra smile.gif Nusirengi iki pusės, apsivelki vienkartinį chalatą ir atsiguli ant stalo. Išpradžių ant šono kol įkiša (nežinau kaip pavadinti) gal triūbelę g.gif Nesvarbu tas. Tada atsiguli ant nugaros. Pradeda leist vandenį (sakė labai švarus 3 kartus filtruotas, mes tokio net negeriam nes neturim kur gaut). Leidžia kol pasakai kad nori į tualetą antro reikaliuko. Tada atsuka kraniuką ir pradeda išleisdinėt. Taip pilsto ir leidžia 45 min. Kiekvieną valymo dieną pasiekia vis giliasnes žarnikės vietas smile.gif Tuo metu kai valao pasakoja apie sveiką maitinimą ir t.t.
Po valymo jausmas labai thumbup.gif Pilvukas sumažėjo dvigubai. Tikiuosi dar po 2 valymų išvis dings ax.gif
Atsakyti
esu dariusi su mineraliniu vandeniu. manyciau, kad geriau jogurta su gyvom bakterijom pavalgyt ilga laika negu uzsiimt sitokia intervencija
Atsakyti
čia kažkas rašė kad tai natūralus gydymas, bet nieko natūralaus nematau g.gif tikrai tik intervencija. geriau jau kokios burokėlių dietos laikytis kaip senovėj g.gif
Atsakyti
Aišku aš nesiginčysiu, kiek žmonių tiek nuomonių 4u.gif Man didesnė intervencija po to būtų kai reiktų operuot ir daly žarnų išpjaut dėl vėžio. Mano močiutei išpjovė ir tuštinymąsi pervedė per pilvą. Tada nėra jokių tuštinimosi refleksų, reikia vaikščiot su maišeliais. Tas pat ir vyro dėdei padaryta. Tai geriau aš iš anksto provilaktiškai prasiplausiu. Dėl bakterijų daktarė sakė taip: jei pučia vidurius ir užkietėją viduriai tų bakterijų jau labai mažai likę, tada reik ir nevalančiam pagert papildomai. O plovimas neką daugiau išplauna smile.gif
Atsakyti
jei bijaisi vezio gal vertetu susirupinti tuo ka valgai? praplovimai nelabai nuo jo apsaugos. Gal geriau profilaktiskai bakteriju kulturos pagerk, ir pigiau ir skaniau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 14, 13:04)
jei bijaisi vezio gal vertetu susirupinti tuo ka valgai? praplovimai nelabai nuo jo apsaugos. Gal geriau profilaktiskai bakteriju kulturos pagerk, ir pigiau ir skaniau thumbup.gif

Kaip tik ir susirūpinau thumbup.gif Dėlto ir darausi valymą. Nes kai žarnynas užterštas mažai kas padės. Nei vitamigai gerai įsisavina nei kefyriukai. O dar kai mano pilvas atrodo kai 3 mėn. nestuke.gif biggrin.gif O gėriau visokių piliulių žarnynui valyt ir dietų laikiausi, ir aerobiką lankau, ir bodi fleksą praktikuoju — nieks nepadeda. O po valymo pilvukas dvigubai mažesnis ir tikslas yra jį tokį išsaugot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rude-007 @ 2005 11 23, 09:34)
O tai ka, mielosios, galvojat, kad jusu zarnyne kirmeliu nera, tik toksinai? O kokiu pavidalu, leiskite paklausti,  tie toksinai sedi ten, gal plastilininiai, ar guminiai? Kirmeliu turi kas antras suauges zmogus ir gasdintis cia nera del ko. Juk kur neshvaru ir puvekai, ten visada kirmeles, argi buvo kada nors kitaip? Kodel gi galvojat, kad jau jusu zarnyne tai bus kitaip? Gal zmogus kakoja dangaus mana? Kuo labiau nederinam maisto, tuo bjauriau smirdi ismatos, o tai reiskia, kad ir kirmeliu bus. As nekalbu apie askarides ir kaspinuocius, nors nepamaisytu del visa ko issitirti, nes daznai liga atrandama jau isisenejusi. Teisinga kaka yra tada, kai issitustinus lengvai nuslysta i klozeta ir neprilimpa prie jo sieneliu, o jeigu taip nera, tada ieskokit sprendimo kaip teisingai maitintis. Kiekvieno musu zarnyne tos kirmeles yra stipriai isikabine i zarnu sieneles, gaurelius kitaip tariant ir maitinasi visa ta suvirskinta mase. Ypac megsta saldumynus, tai jau kurios be saldumynu negalit, tai darykit isvadas. Vermokso kirmeles organiskai  nepernesa, juk tam jis ir buvo sukurtas, o konjako prisigere jos atsipalaiduoja ir atsikabina nuo zarnu gaureliu, o ricinos aliejus ant galo jas nuplauna. Taip jos, tos kirmeles toksinu pavidalu ir pasisalina is zarnyno.

Pritariu drinks_cheers.gif . Tas pats parašyta ir N. Semionovos knygoje biggrin.gif .
Atsakyti
prisiskaiciau ir daba nezinau ar verta pasiryzti...dar kosultuosius su Koloproktologu, turiu beda hemaroju...tai turiu suzinoti rizika valant organizma g.gif
bet jau pavarrgau nuo duju kaupimosi zarnyne ir viduriu uzkietejimo verysad.gif

bet dar maitinu vaiki, tai nzn kas man dabar geriausiai ax.gif
jei kas turi tokia patirti brukstelkit i AZ

bucia dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 12, 23:07)
bigsmile.gif  Tikrai sutikai
Aš jau šiandien pasidariau antrą valymą Kaune Natūralaus gydymo centre. Viena procedūra kainuoja 80, su deguonimi 90. Šiandien kaip tik darė su deguonim. Tiksliai nežinau kiek kartų reiks daryt (4 tai tikrai). Dabar valysiuos pirmadienį. Jei daugiau domina galiu papasakot.

O gal tu gali parašyti telefono numerį kas daro? Jaučiu reik ir man apsilankyti...
Atsakyti