Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

Kai studijavau tai dėstytojas ar šiaip kažkas tokį juoką pasakojo, kaip išvaryti kaspinuotį rolleyes.gif Ot nepamenu kas tas juokdarys rolleyes.gif
Sakė, reikia 6 naktis iš eilės lovoje pastatyti šilto pieno stiklinę ir bandelę su cinamonu šalia padėti, o septintą naktį pastatyti tik pieno stiklinę..paprastai kaspinuotis galvą iškiša paklausti "o kur bandelė", tai tada ir griebti reikia:lol:
Matau, kad gundo rezonansu kirmėles diagnozuoti..oi, žinot, nereikia net TV jumoro programų žiūrėti..tiesiog jau atrakcijos...200 Lt, kad sužinoti turi kirmėlių ar ne laugh.gif laugh.gif tai gal paprasčiau pabelsti ir paklausti "ei, kaip jus ten?"..kam dar tas magnetinis rezonansas laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 15 sausio 2004 - 14:03
Va vakar kalbejau su viena gydytoja,tai sake per pora valandu vakar pas ja buvo net 3 zmones su dirgliosios zarnos sindromu.Ir visi po to reklamuojamojo zarnyno valymo sunegalave ir keikdami ji.Paskui po jo,juk ilga laika reikia save labai prisiziureti,valgyti tyreles ir koseles skystas,kol organizmas ipras prie to "grubesnio maisto".Juk isvalius zarnas,jos lieka tokios plonytes ir pazeidziamos.Baisu net pagalvot,kad kazkada ir as buvau jau uzsinorejus tokios proceduros,gerai,kad mama medike ir atkalbejo.
Atsakyti
Man tai juokingiausia buvo tai, kad tipo tos kirmeles pradeda lauk lyst tik po ketvirtos proceduros blink.gif Na nieko sau pinigeliu reiks ismest kad tas kirmeles tariamas pamatyt ph34r.gif O jei ju nera? Zodziu, iki sios laidos dar manaiu kad faina butru i ta Zveryno centra nuvaziuot, bet dabar laaaabai abejoju tuo, jei si procedura butu tikrai veiksminga ir naudinga tai jei nereiketu tokiu "reklamu". O cia jau nebezino kaip pacientus priviliot, isivaizduojat kiek dabar lietuvoj pamisusiu zmoniu registruojasi tu kirminu valyt laugh.gif
Atsakyti
zinoma jei ne reklama tai net nezinociau kas cia per velnias, bet manau kad sau nepakenkiau tas vienas kartas gal nebus blogai unsure.gif daugiau manau nedarysiu buvo idomu ir tiek pabandyt. dar pamirsau pirmai parasyt kad kainos proceduru "eglej" labai juokingos nugaros masazas 4lt., zarnyno valymas 6 lt beto zarnyno valyma daro su mineraliniu vandeniu na bet visos vandens proceduros su mineraliniu vandeniu
Atsakyti
O as irgi maciau laida apie ta centra, bet deja kita tema buvo kalbama - apie zmogaus organizmo parazitus - kirmeles.
Vajezau..... Zinokit jei rimtai, tai as jau beveik manau, kad man reikia issitirti, ar niekas zarnose negyvena.
Nu taip stipriai paveike, ir tipo - pas labai daugeli zmoniu gyvena tos kirmeles:(((((((((
O dar kai papasakojo, kad pas viena moteri rado gyva 12 METRU ilgio jautini kaspinuoti...........
Ai, o tas kirmeles vaistais kazkaip nelabia pasalinsi - reikia zarnyno valymo. ir tipo bevalant pats zmogus pamato, kas is jo isplaukia!!!!!!!!!!!!
KAroc, dabar naktim kartais kosmarus sapnuoju...
Ale kad baisiai brangus tas pilnas Vega tyrimas - 400 lt....
Atsakyti
Mano tėčio ponia yra mėgėja pasidaryti Druskininkuose žarnyno valymą bet kokia proga, reikia - nereikia. Rezultate jau gal pusmetį kelis kartus per dieną, atsiprašant, triedžia... rolleyes.gif Vat jums ir nauda rolleyes.gif
Atsakyti
Vat, aš irgi sėkmingai triedžiu ir be žarnyno valymo....brrrrr

Nebūtinai pailsėt važiuokit į Druskininkus. Ateinantį savaitgalį mes su vyriuku varom į Birštoną, į Tulpės sanatoriją. Netoli Kauno, kaina mažesnė nei Druskininkuose ir užsisakiau vietas labai lengvai ir greitu laiku. Gal būčiau ir greičiau užsisakiusi, bet mes jau buvom suplanavę tą savaitgalį važiuoti..tai taip...
Atsakyti
QUOTE (Monikule @ 2004 01 19, 11:08)
O as irgi maciau laida apie ta centra, bet deja kita tema buvo kalbama - apie zmogaus organizmo parazitus - kirmeles.
Vajezau..... Zinokit jei rimtai, tai as jau beveik manau, kad man reikia issitirti, ar niekas zarnose negyvena.
Nu taip stipriai paveike, ir tipo - pas labai daugeli zmoniu gyvena tos kirmeles:(((((((((
O dar kai papasakojo, kad pas viena moteri rado gyva 12 METRU ilgio jautini kaspinuoti...........
Ai, o tas kirmeles vaistais kazkaip nelabia pasalinsi - reikia zarnyno valymo. ir tipo bevalant pats zmogus pamato, kas is jo isplaukia!!!!!!!!!!!!
KAroc, dabar naktim kartais kosmarus sapnuoju...
Ale kad baisiai brangus tas pilnas Vega tyrimas - 400 lt....

vega tyrimas juk visai organizmo būsenai yra nustatyti smile.gif
o kas liečia paražitus tai juos gi irgi galima testų pagalba nustatyti tik nežinau ar tame Žvėryno natūralios terapijos centre tai daro....
tik viena žinau, kad kaip be puikiai ten atrodo viskas bet jei nors vienas žmogelis išmanytų homeopatiją ar folio metodą, ir ko nors rimtai paklaustų gydytojo....tai jos nieko neišmano, tik per aplinkui svagčioja sad.gif
man labai nepatiko sad.gif
Atsakyti
Kadangi tik vakar ten buvau, tai kainas atsimenu. Bendras organizmo i6tyrimas kompu- 80 lt, vega testas- 400 lt, jei darai puse (ne 3 val , o 1.5), tada 200 lt, korganizmo valymas -120 lt uz seansa.

Man siule ta valyma pasidaryt, bet negaliu apsisprest. Bijau, kad tai dar labiau neisreguliuotu medizagu pusiausvyros, kad nepradeciau storet po kiek laiko. Dabar pora kilu numesciau, bet ne daugiau, nenoreciau, kad per didelis issvarinimas neataugintu dar kokiu 20 smile.gif Butu idomu suzinot kaip sekasi toms, kurios issivale organizma pries metus ar daugiau. Prasau atsiliepkit ir papasakokit jei pazistat tokiu zmoniu, ar pacios patyret ta organizmo valymo procedura .
Atsakyti
Mano drauge su vyru daresi pries metus tai labai thumbup.gif ,ruosiasi vel darytis valyma,o kaip suplonejo nerealiai,nors dietos nesilaiko ir nesportuoja ir as uzsidegusi noru daryt,bet nezinau Kaune adreso unsure.gif
Atsakyti
O ar Klaipedoje yra kazkas panasaus del organizmo valymo??
Kazkaip neteko girdeti!!! g.gif
Atsakyti
QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 09 01, 10:38)
O ar Klaipedoje yra kazkas panasaus del organizmo valymo??
Kazkaip neteko girdeti!!! g.gif

Yra ir Klaipedoje Misko ambulatorijoje hidrokoloneterapijos kabinetas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutyte: 01 rugsėjo 2004 - 11:34