Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

QUOTE(MuzikALI @ 2010 02 19, 10:59)
aha man irgi idomu kaip tas sulfatas veikia..? isviduriuoji viska po jo, na atseit issivalo zarnynas pats ar kaip..?
noretusi isgirsti, ka konkreciai jis gero padaro smile.gif

nu jis veikia kai laisvinamieji....super patiko...tiek viskas ssivale,kad jauciausi kai kokius 10 kg numetus ir va jau trecia diena o pilvas visai neispustas9o anksciau biski ka suvalgius,jausdavausi kai bomba issiputus)
Atsakyti
QUOTE(zuzis @ 2010 02 19, 12:12)
nu jis veikia kai laisvinamieji....super patiko...tiek viskas ssivale,kad jauciausi kai kokius 10 kg numetus ir va jau trecia diena o pilvas visai neispustas9o anksciau biski ka suvalgius,jausdavausi kai bomba issiputus)

O per kiek laiko visas tas valymasis daugmaž vyko? Nebus taip, kad ris dienas neišeisiu iš namų? smile.gif Vakare išgėrus, kas toliau?
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2010 02 19, 10:43)
Niu sudominot ir mane tuo magnio sulfatu..  4u.gif
O jo reali paskirtis kokia? nes apie tą tirpalą, kaip jau či abuvo rašyta, ir aš radau info internete, tai nepanašu, kad būtų į temą...  biggrin.gif
Ir dar, tai, ką Jūs bandėt, veikia kaip laisvinamieji, kaip suprantu?

Sudominot. o kaip tiksliai vadinasi, kad vaistin4j nereik4t7 raudonuoti.
Atsakyti
[quote=Netikra,2010 02 19, 13:47]
O per kiek laiko visas tas valymasis daugmaž vyko? Nebus taip, kad ris dienas neišeisiu iš namų? smile.gif Vakare išgėrus, kas toliau?
quote]
as isgeriau vakare,kokia gal 20val,tai suveike mazdaug po valandos ,kelis kart pasedejau tongue.gif ir ramiai nuejau miegot.Bet as siulyciau daryt penktadieni valymus,kad nestresuot kita diena darbe lotuliukas.gif nors man tai kita diena nieko...ramiai atidirbau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2010 02 19, 16:52)
Sudominot. o kaip tiksliai vadinasi, kad vaistin4j nereik4t7 raudonuoti.

Ant buteliuko pas mane raso MAGNIO SULFATAS 100,0
Atsakyti
O turint skrandžio problemų ar nepakenks kaip nors? Ir gert reikia turbūt nevalgius?
Atsakyti
o ar galima ta valyma su magnio sulfatu daryt, jei geriu kontraceptikus? ir apskritai ar nepakenks dirgliam skrandziui (pries keleta metu buvo gastritas) ?
Atsakyti
Kiek mieste buvo vaistinių, jau pusę apėjau-nė viena neturi MAGNIO SULFATO druskos. Gal veterinarinėj vaistinėj reik ieškot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 03 10, 22:33)
Kiek mieste buvo vaistinių, jau pusę apėjau-nė viena neturi MAGNIO SULFATO druskos. Gal veterinarinėj vaistinėj reik ieškot? blush2.gif

pas mus irgi negalima niekur rasti Magnio sulfato..o visai gal nieko butu isbandyti..
Atsakyti
Šiandien viena vaistininkė paaiškino, kad šio sulfato (karčioji druska) reik ieškot gamybinėse vaistinėse. Tai turbūt tokiose, kuriose gaminami vaistai. Pas mus tokios nėra....Na, kai nuvažiuosiu į Klaipėdą, reiks paieškot. Bet taip norėtųsi jau dabar. O gal kuri forumietė apsiimtų man atsiųst? Sumokėčiau iš anksto ar perlaida, ar į banko sąskaitą. ax.gif
Atsakyti
Kažkaip galvoju, kad verčiau žiūrėsiu, ką į skrandį dedu, negu leisiu pinigus visokiem valymam blush2.gif Bet čia mano asmeniška nuomonė, niekam jos neperšu rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas pasakytu kur vilniuje to sulfato nusipirkti galima butu?
Atsakyti
Vilniuje karčiosios druskos yra Širdažolės vaitstinėje, Pelesos g.
Atsakyti