Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

QUOTE(MuzikALI @ 2010 04 10, 11:32)
siandien isbandysiu magnio sulfata, parasysiu, kaip sekes smile.gif)))

nu ka gi, isbandziau as ta sulfata. nzn nei nuo ko pradet doh.gif visu pirma lenkiu galva pries tas, kurios ji taip ima ir taip paprastai isgeria. nzn kaip kitoms, bet man tas tirpalo skonis tai eina sau.. doh.gif doh.gif po pirmu gurksniu pradejo kilti viskas i virsu. bet po to sumasciau isipilti uogienes sirupo, tai skonis siektiek pagerejo ir siaip ne taip isgeriau as ji. nu ir ka, sedziu, laukiu, kur jau cia tas efektas kai reiks i tualeta begt. laukiu valanda, dvi, tris, bet kaip nieko, taip nieko.. tiesa, pilvas gurgia, issiputes visas, atrodo ten vartosi kazkas, bet rezultato jokio.. jau miegot laikas eit, tikiuos nesukils nakti man viskas doh.gif
zodziu jauciuos blogiau negu pries tai, o galvojau bus atvirksciai verysad.gif gal kazka netaip padariau g.gif
Atsakyti
Sveiki, galiu parašyti savo nuomonę, nes dariausi ir pas Tulčiną, ir Žmogaus sveikatos centre mirksiukas.gif
Pigesnė HOLIMED kaina labai apgaulinga. bigsmile.gif Ten reikia atsigulti ant ginekologinio stalo, kas jau savaime nėra malonu, pati procedūra užtrunka tik apie 15 min. doh.gif eilinė klizma ir tiek. doh.gif Džiaugiuosi, kad nesusigundžiau iškart susimokėti už keletą procedūrų, nes siūlė didesnę nuolaidą. Žvėryno centre normalus žarnyno valymas. thumbup.gif O dar labiau patiko naujame centre "Gera sveikata", nes ten labai rūpinamasi klientu, viskas nuodugniai išaiškinama, net ir nuolaidos suteikiamos ir primigtinai nebrukamos kitos procedūros. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

pasiskaičiau, kad žarnyno valymą rekomenduojama daryti maximum kartą per pusmetį. Bet pasidarė įdomu po kiek seansų praeinate? Na, vienu kartu... Nes iš pradžių blogai supratau, maniau užtenka vieno seanso per pusmetį, o dabar skaitau skaitau ir žiūriu, kad į tą 'vienas kartas' įeina minimum 4 seansai, taip? g.gif Na, kad kas kelias dienas reikia kiekvienam individualiai nuo trijų iki šešių seansų. O po pusmečio ar metų vėl kartot kursą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 20 balandžio 2010 - 21:19
QUOTE(MuzikALI @ 2010 04 10, 23:29)
nu ka gi, isbandziau as ta sulfata. nzn nei nuo ko pradet  doh.gif 

Kam taip kankintis su sintetine chemija, kai yra natūralios augalinės kilmės priemonių be jokio šlykštaus skonio. Tiesa, reikia pripažinti, jog geros priemonės ir kainuoja ne 20 ir ne 50 litų, o gerokai daugiau. Tačiau nereikia užmiršti, kad jos yra ir profesionaliai sukurtos medikų išmanančių savo darbą, ir praėjusios visą eilę tyrimų iki pradėtos realizuoti. Pavyzdžiui, http://www.blessedherbs.com/?af=1225, http://www.newton-ev...a...689&CID=709 (čia gamintojų puslapiai), aišku, pasiūla yra žymiai platesnė nei šie du smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 04 20, 22:17)
Sveikos,

pasiskaičiau, kad žarnyno valymą rekomenduojama daryti maximum kartą per pusmetį. Bet pasidarė įdomu po kiek seansų praeinate? Na, vienu kartu... Nes iš pradžių blogai supratau, maniau užtenka vieno seanso per pusmetį, o dabar skaitau skaitau ir žiūriu, kad į tą 'vienas kartas' įeina minimum 4 seansai, taip? g.gif Na, kad kas kelias dienas reikia kiekvienam individualiai nuo trijų iki šešių seansų. O po pusmečio ar metų vėl kartot kursą.

sveika, man aiskino taip: pradinis kursas yra 4 proceduros (gali pagal poreiki buti daugiau). tada pilna kursa rekomenduojama atlikti po metu (vel 4 proceduros), o po pusmecio rekomenduojam pasidaryti bent 2...as va jau 2 pasidariau..lengvumo jausmas - man patinka!!!
Atsakyti
Mane domina ar yra skirtumas kokiu metų laiku daraisi žarnyno valymą? Atsiprašau, jei kvailas klausimas, bet dabar susimąsčiau ax.gif Na, tarkim dabar ant vasaros pasidaryčiau, tai viskas okey? biggrin.gif Nebūna jokio terapinio laikotarpio ar panašiai?.. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 12 gegužės 2010 - 19:16
QUOTE(Tobsita @ 2010 05 12, 20:16)
Mane domina ar yra skirtumas kokiu metų laiku daraisi žarnyno valymą? Atsiprašau, jei kvailas klausimas, bet dabar susimąsčiau ax.gif Na, tarkim dabar ant vasaros pasidaryčiau, tai viskas okey? biggrin.gif Nebūna jokio terapinio laikotarpio ar panašiai?.. ax.gif  biggrin.gif

Žarnyno valymas ne taip svarbu kokiu laikotarpiu, bet kenų valymą patartina daryti rudenį arba pavasarį ( kepenys valomos tik tada, kai pirma išvalytas žarnynas).
Atsakyti
Sveikos, gal siek tiek ne visai i tema, bet as siuo metu valau organizma avizu nuoviru, na tai ne zarnyno o daugiau viso organzimo valymas taciau dabar susimasciau kaip ten su kava - ar ji stabdo ta valyma, nes vat jos kazkaip sunku atsisakyti man blush2.gif gal kas nors zinot ka nors siuo klausimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 05 17, 09:01)
Sveikos, gal siek tiek ne visai i tema, bet as siuo metu valau organizma avizu nuoviru, na tai ne zarnyno o daugiau viso organzimo valymas taciau dabar susimasciau kaip ten su kava - ar ji stabdo ta valyma, nes vat jos kazkaip sunku atsisakyti man blush2.gif gal kas nors zinot ka nors siuo klausimu? 4u.gif

kiek sia tema esu perskaiciusi literaturos tai kavos, stiprios arbatos nepataria gerti. Kava aplamai kalci ,,plauna,, is organizmo (ziurint kokiais kiekias geri).O su avizu nuoviru valyti organizma yra super dalykas, dar jei su siuo nuoviru galetum pasidaryti vonias (tiesiog vonioje paguleti) tai rezultatas butu dar geresnis.
Atsakyti
QUOTE(aviad22 @ 2010 05 17, 11:45)
kiek sia tema esu perskaiciusi literaturos tai kavos, stiprios arbatos nepataria gerti. Kava aplamai kalci ,,plauna,, is organizmo (ziurint kokiais kiekias geri).O su avizu nuoviru valyti organizma yra super dalykas, dar jei su siuo nuoviru galetum pasidaryti vonias (tiesiog vonioje paguleti) tai rezultatas butu dar geresnis.

Aisku ax.gif na kavos geriu nedaug - viena, max du puodelius per diena, arba viena puodeli kavos, kita arbatos, ech...na gal labai nepasijaus, nes be kavos kvapo negaliu wub.gif o del vonios nebandziau, reiks gal pamastyti ap[ie tai
Atsakyti
neatsilaikiau neparasiusi...
Mielosios, jusu irganizmas nera siuksliadeze i kuria galit krauti viska ka norit o po to ispauti zarnyna prabangiom klizmom Tucinos "a lia" gydymo centre... Su blogaja flora klizmuojant pasalinat ir visa geraja, kurios ji=okie linexai neatstaotooo !!! kalbekit ir tarkites su tikrais medikais o ne komersantais...
kepenu valymas = smegenu plovimas... keista kad tiek naiviu zmoniu ant sio svieto... Bet koks isikisimas i normalia organizmo veikla yra jums zalingas!!! Sportuokit, sveikai maitinkites, bukit grynam ore, mokykites optimizmo ir jums nereiks klizmuotis tram kafd butumet laimingesnes...
as sunkiam gyvenimo etape be klyzmu per pora men numeciau 10 kg - net neisivaizduojat kokie pakitimai organizme islindo - miomos, suvytimai raumenu ir tt ir pan... Isijunkit mastyma, ir teisingai auklekit vaikus: "mano kunas - ne siuksliu deze"...
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 05 23, 23:35)
neatsilaikiau neparasiusi...
Mielosios, jusu irganizmas nera siuksliadeze i kuria galit krauti viska ka norit o po to ispauti zarnyna prabangiom klizmom Tucinos "a lia" gydymo centre... Su blogaja flora klizmuojant pasalinat ir visa geraja, kurios ji=okie linexai neatstaotooo !!! kalbekit ir tarkites su tikrais medikais o ne komersantais...
kepenu valymas = smegenu plovimas... keista kad tiek naiviu zmoniu ant sio svieto... Bet koks isikisimas i normalia organizmo veikla yra jums zalingas!!!  Sportuokit, sveikai maitinkites, bukit grynam ore, mokykites optimizmo ir jums nereiks klizmuotis tram kafd butumet laimingesnes...
as sunkiam gyvenimo etape be klyzmu per pora men numeciau 10 kg - net neisivaizduojat kokie pakitimai organizme islindo - miomos, suvytimai raumenu ir tt ir pan... Isijunkit mastyma, ir teisingai auklekit vaikus: "mano kunas - ne siuksliu deze"...

user posted image Tik vat klausimas - kaip atskirti siuksles nuo sveiko maisto? user posted image
Atsakyti