Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

QUOTE (sunnyday @ 2004 09 28, 13:31)
Nu matau cia daug zinanciu apie ta procedura, tai paaiskinkit man smulkiai kaip atliekamas tas zarnyno valymas? kur ka kisa, kokie jausmai aplanko, skauda neskauda, ka istraukia, kaip paguldo, kaip pastato ir t.t. Kuo smulkiau tuo geriau wink.gif

va cia tai tu gera klausimuka uzdavei laugh.gif
Tai tau taip nuodugniai viska ir papasakot? g.gif biggrin.gif
Nebijai, kad perskaicius is vis nebenoresi niekur eiti tongue.gif
Nu tai ka-ateini-persirengi duodamais vienkartiniais marskineliais ir atsiguli ant kusetes (panasi kaip mas masazuotojus biggrin.gif ) Tada tau sesele nuodugniai papasakoja ka darys-na kad neissigastum tongue.gif
Pagaliau tu pasisuki sonu ir sesute tau i sikniuka sukisa toki antgali, pro kuri ibegs vandeniukas ir isbeks kakuliukas laugh.gif blink.gif
Pati procedura nei kiek neskausminga, na gal siek tiek nepatogi dry.gif . Tada pasisuki ant nugarytes ir kai isitaisai patogiai tau pradeda pilti vandeniuka. Jauti kaip putiesi thumbup.gif Paciupinejau savo pilva, tai ciut ne kaip balionas buvo laugh.gif . Ir kai jau visai nebegali islaikyti atsuka kita kraniuka ir viskas kartu su vandeniuku plaunasi blink.gif Busena tokia kaip labai labai nori kakulio, tik nereikia niekur eiti-tiesiog guli ir kakini laugh.gif thumbup.gif Ir taip keleta kartu.
Paskui supila kaskokiu isrugu :huh:istraukia vamzduka ir tu pagulejus pati savo kojytem keliauji ir apsistoji ilgiasniam laikui ju tuolete rolleyes.gif biggrin.gif Stai ir visa proceduros esme! smartass.gif
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 09 28, 16:13)
Mamusiuka tavo apsakymas thumbup.gif vaizdziai aprasei biggrin.gif Nezinau ar butu man taip pavyke laugh.gif

laugh.gif rolleyes.gif smartass.gif biggrin.gif Stengiausi laugh.gif
Atsakyti
Maciau reklama kito centro Elniu g., gal kas ten buvo, kaip ten kainos ir t.t.?

Sakykit vis tik is esmes ar butina valyt ta zarnyna ir t.t., na niekaip neapsisprendziu. Aisku pasiskaitai ju reklamine medziaga tai baisu pasidaro ir norisi lekt is karto, o veliau pagalvoji - juk tai kisimasis i organizma, juk sitiek amziu zmones gyveno ir be to...
Atsakyti
QUOTE (ziuze @ 2004 10 04, 14:16)
O kuo cia skiriasi nuo elementarios klizmos? g.gif

Pirmiausiai tai kaina laugh.gif
O jei rimtai tai klizmos metu vanduo labai greitai suteka ir nepatenka i gilesnius plotus blink.gif Z.valymo proceduros metu-visas veiksmas labai kontroliuojamas. Vanduo pilamas isleto isleto-taip jo supilama kur kas daugiau nei paprastos klismos metu. Kai jau slegis pilvelyje buna labai labai didelis-vanduo su visomis bjaurastimis isleidziamas. Tada vel pilama-vel leidziama ir treciakart pilama-leidziama. Ketvirta karta pilamos gerosios bakterijos rolleyes.gif
Va kuo skiriasi dvi klizmos biggrin.gif Ir dar -kai vandenukas lasinamas po truputi pasiekiamos visos giliosios zarnos, o per ketvirta procedura (na po triju apsilankymu) issivalo ir visi prie zarnu sieneliu prilipe nesvarumai.
Nu tiesiog kaifas-lyg naujai gimsti-su tokiomis zarnomis laugh.gif laugh.gif juokauju
Atsakyti
O pagalvoju neapskaičiuotų to slėgio pilvelyje ir žarnose, tai arba plyštum arba nesugebėtų to "kištuko-vamzdelio" išlaikyt.. laugh.gif Kažin jiems taip nebuvo, kad kamščiai iššautų laugh.gif ?? Ot jaučiu drėbteltų tas valomasis objektas..ir grindis ir sienas..reiktų centrui rekonstrukcijos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 05, 10:30)
O pagalvoju neapskaičiuotų to slėgio pilvelyje ir žarnose, tai arba plyštum arba nesugebėtų to "kištuko-vamzdelio" išlaikyt.. laugh.gif Kažin jiems taip nebuvo, kad kamščiai iššautų laugh.gif ?? Ot jaučiu drėbteltų tas valomasis objektas..ir grindis ir sienas..reiktų centrui rekonstrukcijos laugh.gif

O toks atvejis buvo , net bijau sumeluoti berods Siauliuose atliekant procedura kai plyso zarna nuo didelio kiekio vandens , nes zarnynas labai greit pazeidziamas ir vos zmogeli isgelbejo nuo mirties , bet cia vienetiniai atvejai.
O kamsciai nesaudo laugh.gif manau wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 10 05, 11:40)
O toks atvejis buvo , net bijau sumeluoti berods Siauliuose atliekant procedura kai plyso zarna nuo didelio kiekio vandens , nes zarnynas labai greit pazeidziamas ir vos zmogeli isgelbejo nuo mirties , bet cia vienetiniai atvejai.
O kamsciai nesaudo laugh.gif manau wink.gif

Nu nieko sau ohmy.gif Prigasdinai cia mane blink.gif Bet kaskaip tai jau labai atsargiai man visa ta procedura dare, ir vos tik kakta suraukdavau-is karto atsukdavo kraniuka nuleidimui wink.gif laugh.gif
Atsakyti
Teko ir man apsilankyti Zveryno naturalios medicinos centre. Nezinau ispudzio nepaliko. Vat pinigu isties nemazai palikau.
Na, isvale man ta zarnyna. Ir nieko nepasikeite. Norejau numesti svorio, bet jis niekur nenori kristi laugh.gif
Kai ten ju paklausai, tai reiketu gerti tik vandenuka ir duoniukus valgyt. Viskas ka mes valgom blogai blogai blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringicka @ 2004 10 09, 11:39)
Teko ir man apsilankyti Zveryno naturalios medicinos centre. Nezinau ispudzio nepaliko. Vat pinigu isties nemazai palikau.
Na, isvale man ta zarnyna. Ir nieko nepasikeite. Norejau numesti svorio, bet jis niekur nenori kristi laugh.gif
Kai ten ju paklausai, tai reiketu gerti tik vandenuka ir duoniukus valgyt. Viskas ka mes valgom blogai blogai blink.gif

O man Antakalnio SPA kaip tik sesutes daug papasakojo apie maisto derinima ir kad viska valgyti galima tik saika tam reikia tureti laugh.gif
Beje-svoris kaip ir gydytoja prognozavo -2kg rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema apie zarnynio valyma - daug minciu - saunuoles. wink.gif

Nezinau kaip ten kituose komerciniuose centruose daro z.valymus, bet galiu papasakoti apie zarnyno dusa Druskininkuose.
Kaip jos ten pacios sako - tai ne komercija, ir plovimas ne su spaudimu vandens, o su mineraliniu ir t.t.
Praeita savaite as pasidariau 2 plovimus. Jausmas po to tikrai super, o pilva tai reikejo "krapstyti" nuo stuburo laugh.gif laugh.gif laugh.gif , tik oda ir lasinukai !!!! wink.gif
Ta gydytoja sake, kad jau po trecio plovimo nebereikejo......
Visi pastebejo, kad veidas pagrazejo ir pasviesejo, na o pasisverti neturejau kur, bet pagal rubus tai labai jau jauciasi..........

Atsakyti
Visos Druskininku sanatorijos atlieka zarnyno valyma , beje ir Birstone , o uzsisakiau telefonu ir po 3 proceduru nepasakyciau , kad svoris nukrito tik viduriai susitvarke.Nes profilaktiskai i metus reikia atlikt 3 proceduras kas antra diena . Pirma syki dariausi "Eglej".
Atsakyti
As irgi apsisprendziau isbandyti maisto netoleravimo testa, uzsirasysiu siandien.

O zarnyno valyma tai dariausi Druskininkuose pries kokius 2 metus. Man labai thumbup.gif Po to tik ta pacia diena labai galva skaudejo ir buvo silpna, cia turbut del to kad organizmas issivale...

Noreciau ir NMC pasidaryti zarnyno valyma, bet man baisu kad neapsisikciau ant to stalo blush2.gif
O sakykit po to trecia karta kai suleidzia tas isrugas ir reikia paciai eiti WC - jisai toli yra....?
Nes Druskininkuose kai man dare Egles sanatorijoj - ten kazkoks konvejeris buvo, tas kabinetas buvo kazkur rusyje, tai prileido man pora litru vandens ir liepe varyt pas save i kambari sikt blink.gif , o mano kambarys buvo 4 aukste... Tai kol visu pirma is to rusio islindau...pesciom bijojau lipti laiptais, kad kuo maziau judet, bet kol sulaukiau lifto ir nuvaziavau i ta 4 auksta tai buvau visa slapia nuo prakaito...
Atsakyti