QUOTE (sunnyday @ 2004 09 28, 13:31) |
Nu matau cia daug zinanciu apie ta procedura, tai paaiskinkit man smulkiai kaip atliekamas tas zarnyno valymas? kur ka kisa, kokie jausmai aplanko, skauda neskauda, ka istraukia, kaip paguldo, kaip pastato ir t.t. Kuo smulkiau tuo geriau ![]() |
va cia tai tu gera klausimuka uzdavei

Tai tau taip nuodugniai viska ir papasakot?

Nebijai, kad perskaicius is vis nebenoresi niekur eiti

Nu tai ka-ateini-persirengi duodamais vienkartiniais marskineliais ir atsiguli ant kusetes (panasi kaip mas masazuotojus

Pagaliau tu pasisuki sonu ir sesute tau i sikniuka sukisa toki antgali, pro kuri ibegs vandeniukas ir isbeks kakuliukas

Pati procedura nei kiek neskausminga, na gal siek tiek nepatogi

Paskui supila kaskokiu isrugu :huh:istraukia vamzduka ir tu pagulejus pati savo kojytem keliauji ir apsistoji ilgiasniam laikui ju tuolete

Maciau reklama kito centro Elniu g., gal kas ten buvo, kaip ten kainos ir t.t.?
Sakykit vis tik is esmes ar butina valyt ta zarnyna ir t.t., na niekaip neapsisprendziu. Aisku pasiskaitai ju reklamine medziaga tai baisu pasidaro ir norisi lekt is karto, o veliau pagalvoji - juk tai kisimasis i organizma, juk sitiek amziu zmones gyveno ir be to...
Sakykit vis tik is esmes ar butina valyt ta zarnyna ir t.t., na niekaip neapsisprendziu. Aisku pasiskaitai ju reklamine medziaga tai baisu pasidaro ir norisi lekt is karto, o veliau pagalvoji - juk tai kisimasis i organizma, juk sitiek amziu zmones gyveno ir be to...
QUOTE (ziuze @ 2004 10 04, 14:16) |
O kuo cia skiriasi nuo elementarios klizmos? ![]() |
Pirmiausiai tai kaina

O jei rimtai tai klizmos metu vanduo labai greitai suteka ir nepatenka i gilesnius plotus

Va kuo skiriasi dvi klizmos

Nu tiesiog kaifas-lyg naujai gimsti-su tokiomis zarnomis

O pagalvoju neapskaičiuotų to slėgio pilvelyje ir žarnose, tai arba plyštum arba nesugebėtų to "kištuko-vamzdelio" išlaikyt..
Kažin jiems taip nebuvo, kad kamščiai iššautų
?? Ot jaučiu drėbteltų tas valomasis objektas..ir grindis ir sienas..reiktų centrui rekonstrukcijos

QUOTE (Rasma @ 2004 10 05, 10:30) |
O pagalvoju neapskaičiuotų to slėgio pilvelyje ir žarnose, tai arba plyštum arba nesugebėtų to "kištuko-vamzdelio" išlaikyt.. ![]() ![]() ![]() |
O toks atvejis buvo , net bijau sumeluoti berods Siauliuose atliekant procedura kai plyso zarna nuo didelio kiekio vandens , nes zarnynas labai greit pazeidziamas ir vos zmogeli isgelbejo nuo mirties , bet cia vienetiniai atvejai.
O kamsciai nesaudo

QUOTE (Arvira @ 2004 10 05, 11:40) |
O toks atvejis buvo , net bijau sumeluoti berods Siauliuose atliekant procedura kai plyso zarna nuo didelio kiekio vandens , nes zarnynas labai greit pazeidziamas ir vos zmogeli isgelbejo nuo mirties , bet cia vienetiniai atvejai. O kamsciai nesaudo ![]() ![]() |
Nu nieko sau

Teko ir man apsilankyti Zveryno naturalios medicinos centre. Nezinau ispudzio nepaliko. Vat pinigu isties nemazai palikau.
Na, isvale man ta zarnyna. Ir nieko nepasikeite. Norejau numesti svorio, bet jis niekur nenori kristi
Kai ten ju paklausai, tai reiketu gerti tik vandenuka ir duoniukus valgyt. Viskas ka mes valgom blogai blogai
Na, isvale man ta zarnyna. Ir nieko nepasikeite. Norejau numesti svorio, bet jis niekur nenori kristi

Kai ten ju paklausai, tai reiketu gerti tik vandenuka ir duoniukus valgyt. Viskas ka mes valgom blogai blogai

QUOTE (Neringicka @ 2004 10 09, 11:39) |
Teko ir man apsilankyti Zveryno naturalios medicinos centre. Nezinau ispudzio nepaliko. Vat pinigu isties nemazai palikau. Na, isvale man ta zarnyna. Ir nieko nepasikeite. Norejau numesti svorio, bet jis niekur nenori kristi ![]() Kai ten ju paklausai, tai reiketu gerti tik vandenuka ir duoniukus valgyt. Viskas ka mes valgom blogai blogai ![]() |
O man Antakalnio SPA kaip tik sesutes daug papasakojo apie maisto derinima ir kad viska valgyti galima tik saika tam reikia tureti

Beje-svoris kaip ir gydytoja prognozavo -2kg

Perskaiciau visa tema apie zarnynio valyma - daug minciu - saunuoles.
Nezinau kaip ten kituose komerciniuose centruose daro z.valymus, bet galiu papasakoti apie zarnyno dusa Druskininkuose.
Kaip jos ten pacios sako - tai ne komercija, ir plovimas ne su spaudimu vandens, o su mineraliniu ir t.t.
Praeita savaite as pasidariau 2 plovimus. Jausmas po to tikrai super, o pilva tai reikejo "krapstyti" nuo stuburo
, tik oda ir lasinukai !!!!
Ta gydytoja sake, kad jau po trecio plovimo nebereikejo......
Visi pastebejo, kad veidas pagrazejo ir pasviesejo, na o pasisverti neturejau kur, bet pagal rubus tai labai jau jauciasi..........

Nezinau kaip ten kituose komerciniuose centruose daro z.valymus, bet galiu papasakoti apie zarnyno dusa Druskininkuose.
Kaip jos ten pacios sako - tai ne komercija, ir plovimas ne su spaudimu vandens, o su mineraliniu ir t.t.
Praeita savaite as pasidariau 2 plovimus. Jausmas po to tikrai super, o pilva tai reikejo "krapstyti" nuo stuburo

Ta gydytoja sake, kad jau po trecio plovimo nebereikejo......
Visi pastebejo, kad veidas pagrazejo ir pasviesejo, na o pasisverti neturejau kur, bet pagal rubus tai labai jau jauciasi..........
Visos Druskininku sanatorijos atlieka zarnyno valyma , beje ir Birstone , o uzsisakiau telefonu ir po 3 proceduru nepasakyciau , kad svoris nukrito tik viduriai susitvarke.Nes profilaktiskai i metus reikia atlikt 3 proceduras kas antra diena . Pirma syki dariausi "Eglej".
As irgi apsisprendziau isbandyti maisto netoleravimo testa, uzsirasysiu siandien.
O zarnyno valyma tai dariausi Druskininkuose pries kokius 2 metus. Man labai
Po to tik ta pacia diena labai galva skaudejo ir buvo silpna, cia turbut del to kad organizmas issivale...
Noreciau ir NMC pasidaryti zarnyno valyma, bet man baisu kad neapsisikciau ant to stalo
O sakykit po to trecia karta kai suleidzia tas isrugas ir reikia paciai eiti WC - jisai toli yra....?
Nes Druskininkuose kai man dare Egles sanatorijoj - ten kazkoks konvejeris buvo, tas kabinetas buvo kazkur rusyje, tai prileido man pora litru vandens ir liepe varyt pas save i kambari sikt
, o mano kambarys buvo 4 aukste... Tai kol visu pirma is to rusio islindau...pesciom bijojau lipti laiptais, kad kuo maziau judet, bet kol sulaukiau lifto ir nuvaziavau i ta 4 auksta tai buvau visa slapia nuo prakaito...
O zarnyno valyma tai dariausi Druskininkuose pries kokius 2 metus. Man labai

Noreciau ir NMC pasidaryti zarnyno valyma, bet man baisu kad neapsisikciau ant to stalo

O sakykit po to trecia karta kai suleidzia tas isrugas ir reikia paciai eiti WC - jisai toli yra....?
Nes Druskininkuose kai man dare Egles sanatorijoj - ten kazkoks konvejeris buvo, tas kabinetas buvo kazkur rusyje, tai prileido man pora litru vandens ir liepe varyt pas save i kambari sikt