Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 09 26, 16:40)
Gal kas galite pasakyti, kur Kaune galima issivalyti zarnyna?  g.gif

Turbūt smarkiai per vėlai rašau, bet tik vakar prisijungiau prie Jūsų wink.gif

Žarnyno valymą ir kai kurias tokias pačias procedūras kaip Žvėryno natūralios medicinos centre Kaune atlieka "Echoton"
Vytauto pr. 60 arba Maironio g. 8 (telefonu sakė, kad maždaug nuo sausio 20 d. turėtų persikelti į Maironio g.).
Tel.: 22 31 39; (8 616)10460

Ir kraują gali paimti Kaune, siunčia į Vilnių ir ten tiria.. tik užtrunka ilgiau.
Pati ruošiuos vis ten nulėkti dėl alergijos.. vis abejojau abejojau, bet paskaičiau, kad vis daugiau tais natūraliais medicinos centrais pasitiki, tad bandysiu! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 01 25, 10:04)
As labai abejoju kad as ten valysiu zarnyna, ir aplamai abejoju ar valysiu. Nenoriu dar viena beda prie savo ligu tureti. Nzn. poliklinikoje kai ateini i konsultacija kazkaip nereikalauja pasirasyti kad jie jokios atsakomybes nenesa. Ten zarnyno valymas kainuoja 120 Lt., idomu kokios kainos kitur?

Žvėryno NMC tas pats-120Lt. Sanatorijose (pvz. domėjausi Druskininkų SPA-Vilnius, gaunasi 14Lt - čia klizma+žarnyno dušas). Kažkaip nepagaunu bajerio, kodėl toks didžiulis skirtumas blink.gif

Kadangi važiuosim į Druskininkus, užsirašiau ir aš į žarnyno valymo pora procedūrų-čia jau beveik kaip reklamos auka doh.gif , bet dabar kažkaip suabejojau, ypač kai pati maitinu. Ar tas nepakenks? Juk ten po to kažkokias bakterijas gerti reikia. Gal kas geriau nusimanote šituose reikaluose? Būtų labai dėkui, nes iš jų tiesaus atsakymo negausi, o savo mažutei pakenkti per pieną tikrai nenorėčiau schmoll.gif

Atsakyti
Man idomu pasidare, ar visos cia dariusios zarnyno valymus negeria KT? As lyg ir noreciau pasidaryti pvz:Druskininku sanatorijoje ar Birstone, bet geriu KT, tai dabar galvoju ar nesumazins KT poveikio tokie valymai, o jei sumazintu, tai kuriam laikui?Gal apskritai negerai valytis vartojant KT? Bet is tikruju per ta laika kai vartoju, oda pasidare tokia nei siokia, nei tokia: spuogai, berimai ir t.t. manyciau gal susitvarkytu po valymu...
Atsakyti
QUOTE(Aistule @ 2005 01 25, 22:44)
Žvėryno NMC tas pats-120Lt. Sanatorijose (pvz. domėjausi Druskininkų SPA-Vilnius, gaunasi 14Lt - čia klizma+žarnyno dušas). Kažkaip nepagaunu bajerio, kodėl toks didžiulis skirtumas  blink.gif

Kadangi važiuosim į Druskininkus, užsirašiau ir aš į žarnyno valymo pora procedūrų-čia jau beveik kaip reklamos auka  doh.gif , bet dabar kažkaip suabejojau, ypač kai pati maitinu. Ar tas nepakenks? Juk ten po to kažkokias bakterijas gerti reikia. Gal kas geriau nusimanote šituose reikaluose? Būtų labai dėkui, nes iš jų tiesaus atsakymo negausi, o savo mažutei pakenkti per pieną tikrai nenorėčiau  schmoll.gif

Aistule, jei del to kad maitini ir reikes gerti gerasias bakterijas, tai nepergyvenk. Manasis vaikas kai buvo maziukas, gavo antibiotiku, tai labai ilgai paciam reikejo suduot tu geruju bakteriju (jos atstato zarnyno mikroflora) ir pati geriau, tikrai del to nieko nepakenke.
O del kitu pasekmiu tai nezinau, ar gerai ar blogai, geriausia pvz. pasiskambinti cia vilniuje i vieno kurio centro informacija ir pasiklaust.
Atsakyti
Labai dar svarbu su kokiu vandenuku praplauna zarnyna. "Spa Vitoje" sake kad su filtruotu vandeniu. bet kiek girdejau geriausia tam reikalui naudoti mineralini vandeni.
Atsakyti
Merginos, dar karteli paklausiu ar visos cia dariusios zarnyno valymus negeria KT? As lyg ir noreciau pasidaryti pvz:Druskininku sanatorijoje ar Birstone, bet geriu KT, tai dabar galvoju ar nesumazins KT poveikio tokie valymai, o jei sumazintu, tai kuriam laikui?Gal apskritai negerai valytis vartojant KT? Bet is tikruju per ta laika kai vartoju, oda pasidare tokia nei siokia, nei tokia: spuogai, berimai ir t.t. manyciau gal susitvarkytu po valymu...
Atsakyti
Sveikutės, gal kas nors darėsi kepenų valymą ŽNMC ar kitur? Kas tai per procedūra, norėčiau sužinoti tiksliau?
Man po atlikto VEGA testo gyd. liepė vėl ateiti išsivalius kepenis, nes ten pagrindinis užteršimas. Bet aš pati maitinu, o prieš tą valymą reikia 2 paras nevalgyti ir gerti tik kažkokias spec. arbatas schmoll.gif Dabar laukiu skambučio, kaip jie išspręs šitą reikalą, nes maitinančiai kaip ir neišeitų daryti to kepenų valymo ... nu nzn blink.gif O žarnyno valymo kaip ir nereikėtų, nors kita gydytoja buvo linkusi man jį pripaišyti su idėja "tikrai niekam jis nepakenkė" (aišku, jiems būtų finansiškai naudinga) g.gif

Labai būtų dėkui, jei kas pasipasakotumėt, kaip ten kas ir koks rezultatas smile.gif
Atsakyti
Mano pazystamas daresi kepenu valyma ir si bei ta papasakojo blush2.gif Pirmiausia buvo atliktas zarnyno valymas, nes sake be jo neissiverciama g.gif tada buvo girdomas obuoliu sultimis, paskui aliejumi ir tas vri paras turejo praleisti medicinos centre priziurymas gydytoju. Sunkiausia buvo prisiversti gerti alieju ir obuoliu sultis (i kurias dar ilgai negales paziureti biggrin.gif ) bet savijauta po visko fantastiska mirksiukas.gif
Nors is pradziu labai skeptiskai i visus situos naturalios medicinos centrus ziurejo, dabar pakeite savo nuomone smile.gif Nors gyvena uz 300 km, bet sake nepatinges ir butinai kelis kartus per metus atvaziuos organizmo valytis.
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2005 01 31, 16:09)
Mano pazystamas daresi kepenu valyma ir si bei ta papasakojo blush2.gif  Pirmiausia buvo atliktas zarnyno valymas, nes sake be jo neissiverciama g.gif  tada buvo girdomas obuoliu sultimis, paskui aliejumi ir tas vri paras turejo praleisti medicinos centre priziurymas gydytoju. Sunkiausia buvo prisiversti gerti alieju ir obuoliu sultis (i kurias dar ilgai negales paziureti biggrin.gif ) bet savijauta po visko fantastiska mirksiukas.gif
Nors is pradziu labai skeptiskai i visus situos naturalios medicinos centrus ziurejo, dabar pakeite savo nuomone smile.gif Nors gyvena uz 300 km, bet sake nepatinges ir butinai kelis kartus per metus atvaziuos organizmo valytis.

Oho blink.gif Dėkui, kad papasakojai. Aš jau po truputį planuoju, kaip čia reikėtų pasielgti-gal sukaupti pieno atsargas toms porai dienų iš anksto, kai nevalgyčiau ir pasidaryti tą valymą g.gif Bet tik su bent 99 proc. garantija, kad vaikui tikrai nieko blogo nepersiduos po tų man atliktų procedūrų (kurios man, aišku, niekas neduos ax.gif ) smile.gif
O šiaip tai baisiai vistik brangios tos visos procedūros doh.gif
Ir nejaugi reikia kelis kartus per metus darytis? Gal įmanoma to organizmo po to jau taip nebeužteršti? blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistule: 01 vasario 2005 - 10:40
QUOTE(Karmen @ 2005 02 01, 19:19)
Imanoma  mirksiukas.gif  Dar po visko pasidarai maisto netoleravimo testa, kuris kainuoja 650 Lt. ir maitiniesi kaip kudikis tik tavo organizmui priimtinu maistu  megalol.gif

Aišku tongue.gif Iš karto kilo 2 klausimai:
1. Kaip seniau žmonės išgyvendavo be organizmo valymų? (arba buvo labai sveika aplinka, arba labai nesveiki baigdavo gyvenimą ax.gif )
2. Kokia prasmė tokiam sveikam numirti? blink.gif (aaaa, pamiršau apie organų transplantaciją smile.gif )

Juokai juokais, bet tiesiog nežinau, ką čia man ir daryti? g.gif Jei būtų viskas gerai su sveikata, tikrai galvos nesukčiau ir pinigų nemėtyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Aistule @ 2005 02 01, 18:27)
Aišku  tongue.gif Iš karto kilo 2 klausimai:
1. Kaip seniau žmonės išgyvendavo be organizmo valymų? (arba buvo labai sveika aplinka, arba labai nesveiki baigdavo gyvenimą  ax.gif )
2. Kokia prasmė tokiam sveikam numirti?  blink.gif (aaaa, pamiršau apie organų transplantaciją  smile.gif )

Juokai juokais, bet tiesiog nežinau, ką čia man ir daryti?  g.gif Jei būtų viskas gerai su sveikata, tikrai galvos nesukčiau ir pinigų nemėtyčiau.

i tavo klausimus yra vienintelis atsakymas-gyvenimo kokybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 02 01, 20:58)
i tavo klausimus yra vienintelis atsakymas-gyvenimo kokybe mirksiukas.gif

Grįžtant atgal - aš čia rimtai klausiau. Nejaugi niekas iš skaitančiųjų nesidarėt kepenų valymo? Norėčiau sužinoti jo rezultatus/pasekmes. Būčiau laaaaabai dėkinga clap.gif Nes dabar vis mąstau, kaip man pasielgti, kol maitinu vaiką. Sava sveikata gi irgi svarbu, o ir pieno kokybė gal nėra tokia gera, kai mama turi sveikatos problemų g.gif doh.gif
Atsakyti