Įkraunama...
Įkraunama...

Ar taupydamos laikote gerų, bet nenaudojamų daiktų

O kur vezti visai gerus rubus Vilniuje?
Atsakyti
Aš vežimėlį, vaikštynę atidaviau seniūnijos socialinėms darbuotojoms. Mielai priėmė. Ir dujinę viryklę ten pristatėm ( pirkom naują, tai ši atliko ).
Atsakyti
Stengiuosi nekaupti nenaudojamu daiktu...Jeigu uzsimirstu, tai sezoniniai "prasislavimai" labai padeda biggrin.gif
Atsakyti
kadangi dar neturim nuosavo buto, tad neturim ir "dideliu" daiktu, bet kai kraustemes is vieno nuomojamo buto i kita, pamaciau, kad mes tiek visko turim...
Nors realiai, tai tikrai minimaliai, bet ir is to minimaliai pradejau atrinkineti: kas i siukliu konteineri, kai ka atidaviau broliams, kad nereiktu pirkti... Perziurejau drabuzius, kai kuriuos irgi "nurasiau", o tuos, kurie nesunesioti, sudejau i maisa ir galvoju, kad reiktu surasti zmoniu, kuriems gal tikrai jie praverstu...
Anksciau megdavau pazioplineti po indu lentynas, o dabar negaistu tam laiko, nes tikrai uztenka to ka turiu, nes baliu namuose nekeliam...
Dabar pries ka nors pirkdama, stengiuosi nepamirsti uzduoti sau klausimo "ar tikrai man to reikia?", "ar tikrai as tais daiktais naudosiuos?" rolleyes.gif
Atsakyti
Kokios jus saunuoles visos thumbup.gif , kad sugebate senais daiktais lengvai atsikratyti. Mes su MB buvome periskrauste i senuku buta su daug-daug tarybiniu siuksliu, kuriu kaip ir nelabai tevai leido ismesti. Tai per 5 metus siaip ne taip atsikrateme pora foteliu, senos sekcijos, visiskai suluzusios sofos.

Ir is to tevu "taupumo" kazkoks pacios jausmas yra - "o gal prireiks", turiu nenaudojamu tasiu, batu ir drabuziu dar nuo mokyklos ir univero laiku, nenesiojau kokius 6 metus... ir kazkodel neismetu.

Nu, tikrai... prisiskaiciau jusu pasisakymu, gal sukaupsiu drasos ir nors pradesiu mesti lauk ka nors...svarbu juk pradeti... blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi retkarčiais šį bei tą patylomis išmetu... Bet turiu stabdį- mano antra pusė tipiškas jautis- jis gerai jaučiasi, kai turi visokių atsargų "juodai dienai". Kartais išmetu kokį baisų baisų sutysusį jo megstinį ar suplyšusias treningines kelnes- tai jeigu apsižiūri- laikykis! Pasirodo, jos buvo pačios patogiausios ir mylimiausios... tokiais tysalais visi kampai užversti, o išmest negaliu...
dabar reikėtų įsisukti į sandėliuką ir sekciją...
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2008 02 13, 13:41)
Aš irgi retkarčiais šį bei tą patylomis išmetu... Bet turiu stabdį- mano antra pusė tipiškas jautis- jis gerai jaučiasi, kai turi visokių atsargų "juodai dienai". Kartais išmetu kokį baisų baisų sutysusį jo megstinį ar suplyšusias treningines kelnes- tai jeigu apsižiūri- laikykis! Pasirodo, jos buvo pačios patogiausios ir mylimiausios... tokiais tysalais visi kampai užversti, o išmest negaliu...
dabar reikėtų įsisukti į sandėliuką ir sekciją...

nu tikrai turbut visi jaučiai vienodi.Mano tėvukas jautis,tai žiūriu kuo senyn,tai visko labyn reikia,ir nesvarbu,kad tas daiktas jau nebeveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 02 13, 14:45)
nu tikrai turbut visi jaučiai vienodi.

Gal ne visi... Pasitaiko išimčių. Mano brolienė irgi jautis, bet pas ją namuose tikrai erdvu ir nėra visokio chlamo. O vat mama- tipiška jautis- irgi visi kampai užgrūsti servizais, bliūdeliais, žvakidėmis,žurnalais, medžiagomis, seniai nenešiojamais drabužiais, o virtuvės spintelės- makaronais, konservais ir t.t
Atsakyti
Nu pas mus tai irgi skaudi problema.
Tik pas mus labai daug rubu doh.gif .
Turiu 2 dukras, joms mociutes priperka tiek drabuziu, kad uzkrauta visa spinta,
ir as megeja pasisopintis. Mada praeina, o drabuziai kaip nauji ir gaila ismesti, nes vis galvoju, kad dukros auga, gal dar prireiks, vat taip ir kaupiasi skudurai doh.gif .
Atsakyti
nu netaikykit Jauciams lotuliukas.gif o tai as pati jautis, bet matytumet kaip namus 'sluoju" lotuliukas.gif kaip sakant tik ne vietoj ir is kart siukslinen, vyras sako, nu is kur pas mus tiek siuksliu, o kad ten rakandu visokiu praretinu ir nepastebi lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai i men. karta prasisuku ir ismetu, tai ko pries men. dar lyg ir gailejau ismesti. Metu viska kas seno ir nenesuiojamo , pvz. pora metu nevilkejau kazkio rubo tai ir be gailescio ismetu, o su senais zmonemis tai sunku, kaip ir mano mociute sako kam meti gal dar prireiks, man tai tik juokas ima, jai pora trejeta metu nereikejo tai kam laikyti, as tokios nuomuones. Nors mniskis kartais papiksta, del ko nors bet as visada sakau, kad PADEJAI IR NERANDI lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 02 15, 17:17)
As tai i men. karta prasisuku ir ismetu, tai ko pries men. dar lyg ir gailejau ismesti. Metu viska kas seno ir nenesuiojamo , pvz. pora  metu nevilkejau kazkio rubo tai ir be gailescio ismetu, o su senais zmonemis tai sunku, kaip ir mano mociute sako kam meti gal dar prireiks, man tai tik juokas ima, jai pora trejeta metu nereikejo tai kam laikyti, as tokios nuomuones. Nors mniskis kartais papiksta, del ko nors bet as visada sakau, kad PADEJAI IR NERANDI lotuliukas.gif

As irgi ,kai maniski ko nors pasigenda,nes senus rubus ir batus metu be gailescio,tai sakau ,kad pats neprisimeni kur pasidejai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti