Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

QUOTE(olilove @ 2006 11 08, 23:34)

Ingriduk, kaip sveikatos? 4u.gif

La.Persalimas pasitrauke,bet turiu visa puokste kitu ligu,bet manau tai nekliutis mum susitikt.Labai noriu su jum susipazint ir pabendraut.....Tai organizuojames!!!!
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2006 11 09, 00:34)
Kaip šaunu, kad mūsų gretos didėja mirksiukas.gif
Maloniai kviečiame visas prisijungti-svarbiausia NORAS drinks_cheers.gif

Euforija, Ingridukas, Gelytė ir visos vilnieties ir ne tik mirksiukas.gif .....
O R G A N I Z U O J A M E S ??????? lotuliukas.gif

Euforija, ar dar ne laikas tavo egzus "laistyt"?  lotuliukas.gif

tai va, egzą man perkėlė kitam šeštadieniui, tai dabar durnių kaip ir volioju, nors ir nereikėtų biggrin.gif

kitą jau laikiau, rezultatų neklauskit, nežinau ir nelabai noriu žinoti rolleyes.gif

susitikimui aš pasiruošus, kada??? ir kur???? ir telepončikąąą man dar kartelįį prateriojau ax.gif čia ta prasme per išeigines galiu be problemų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 10 lapkričio 2006 - 11:54
Sveikos 4u.gif
Oi visai aš užsidirbau, net iki interneto neturiu laiko prieit, tai, kad rašau ant smūgio biggrin.gif

Džiūgu, kad norit meet`o smile.gif Aš irgi noriu lotuliukas.gif
Tai vat ir nusprendžiam kur einam, o nuspręsti aš siūlau besėdint kavinėj gurkšnuojant arbatą mirksiukas.gif

Tai kaip?
Atsakyti
tai va mes čia patyliukais nusprendėm...jeigu kas norit jungitės...tik aš neprieisiu prie ineto per išeigines...

mes susitinkam sekmadienį 2006 11 12 16,00 Madoje esančioj Mamapica smile.gif
arba šiaip koki kavinukėj Madoje biggrin.gif

rašykit man až šiandien iki kol aš čia online biggrin.gif arba olilove smile.gif
Atsakyti
Savaitgali būtinai užsuksiu pasitikrint kaip jus čia aktyvuojates lotuliukas.gif

Tai, kad žiūrėkit man, mergytės, nesusiorganizuosit-gausit lupti lotuliukas.gif

Rašykit čia arba man į až ax.gif

Laukiam visų 4u.gif
Atsakyti
Labai tikėtina, kad man isšeis ateiti, be tkaip jus pažinti toj kavinukėj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 11 11, 12:17)
Labai tikėtina, kad man isšeis ateiti, be tkaip jus pažinti toj kavinukėj?  biggrin.gif

Man irgi tikriausiai gausis ateit,bet vat,kaip atpazint,dar prieisiu prie nepzsystamu,paklausiu-sveikos,ar jus supermamos?aisku jei jos bus ne supermamos tai susiraukusios sakys-Kaaa????Neeee!!!
Atsakyti
Mergaites,
viskas labai paprasta- 16.00 val.laiksim Jūsų prie Mama Pica įėjimo "Madoje". Čia vienas variantas. Antras variantas - parašykit man į až savo mobilius ir susirašysim/susiskambinsi. Variantas trečias- užeinat į Mamą Picą ir pažiūrit ant kurio staliuko stovi juodas rankinukas lotuliukas.gif (tai busi mes-specialiai jį padėsiu, kad galėtumet atpažinti) lotuliukas.gif Variantas ketvirtas-mes su Euforija stebime įėjimą į piceriją ir pamatę pasimetusias mergytes pačios pasiklausiame "Ar jus iš SM?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet, manau variantas Nr. 1 ir 2 priimtiniausi būtų mirksiukas.gif

Pas mane stringa labai internetas, bet ryt iki 14.30 būtinai apsiginkluosiu kantrybe ir užsuksiu čia. Kils klausimų, pasiūlymų-rašykit.
Jei tingėsit - 16.00 val. su Euforija lauksim jūsų prie įėjimo į Mama Picą "Mada". Tik perspėju-jei bus labai šalta, lauksim 5 minutes, o paskui eisime į vidų, jei šilčiau-lauksim 10 minučių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet tikrai LABAI LABAI LAUKIAM doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir vėl tyla?....

Atsakyti
Nu kaip negerai išėjo... sad.gif tikiuosi kito susitikimo nepražioplinsiu... kartais savaitgaliais internetas neprognozuojamas būna sad.gif gal reiktų iš anksto telefonais pasikeisti, kad galėtume susiderinti laiką ir vietą, jei kuriai dieną prieš susitikimą neišeitų prie kompo prisėst, kaip manot?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes su Euforija labai smagiau praleidome laiką picerijoje gurkšnuodami gėrimukus ir krimsdamos gruzdintas bulvytes tongue.gif
Ir tikrai labai gaila, kad daugiau niekas neprisijungė.
Na, ką jau čia padarysi...Kaip sakoma per prievartą mylimas nebūsi schmoll.gif

O kas dėl susitikimų, tai apie telefonų parašymą į až jau senai kalbėta buvo...

Geros ir darbingos savaitės mirksiukas.gif

Turiu laaabai daug darbų, bet pažadu nors trumpam kasdien užsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2006 11 12, 04:52)
Mergaites,
viskas labai paprasta- 16.00 val.laiksim Jūsų prie Mama Pica įėjimo "Madoje". Čia vienas variantas. Antras variantas - parašykit man į až savo mobilius ir susirašysim/susiskambinsi. Variantas trečias- užeinat į Mamą Picą ir pažiūrit ant kurio staliuko stovi juodas rankinukas lotuliukas.gif  (tai busi mes-specialiai jį padėsiu, kad galėtumet atpažinti) lotuliukas.gif  Variantas ketvirtas-mes su Euforija stebime įėjimą į piceriją ir pamatę pasimetusias mergytes pačios pasiklausiame "Ar jus iš SM?" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet, manau variantas Nr. 1 ir 2 priimtiniausi būtų mirksiukas.gif

as jums siulyciau ne juoda rankinuka ant stalelio pasistatyti, o sulenkti lapa ir uzrasyti SM storom juodom raidem ir padeti (kaip kad buna korteles su uzrasu rezervuota uzdeta)smile.gif) tada tikrai visos rastu smile.gif
Atsakyti