Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

QUOTE(olilove @ 2006 11 03, 15:33)
Euforija, kas čia dabar g.gif Jokių sirgimų-sveik greičiau thumbup.gif  Ir žigiuosim kur nors tavo egzų švest mirksiukas.gif

Sleeta,
o tu pati iš kokio miesto esi? Nesupyk, bet man atrodo problema yra tavyje. Juk ne visas pasaulis yra pilkas ir ne visi žmonės pelytės mirksiukas.gif
Aš pasiruošus būti tavo draugė, kad ir čia SuperMamoj - nori? mirksiukas.gif

as pati alytiske,bet sakau cia pas mus visda meetai su pinigeliu leidimu,o va draugu man reikia,kad nors kokiu...aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2006 11 03, 16:28)
virtualus bendravimas yra viena,o gyvai visai as kita...man va to gyvo bendravimo ir truksta blink.gif

ojj sleeta sleeta biggrin.gif juk susipažinę virtualiai žmonės labai dažnai susitinka realybėje thumbup.gif ypač jeigu juos sieja bendras noras bendrauti biggrin.gif

QUOTE(olilove @ 2006 11 03, 16:33)
Euforija, kas čia dabar g.gif Jokių sirgimų-sveik greičiau thumbup.gif  Ir žigiuosim kur nors tavo egzų švest mirksiukas.gif

tai jau tep smile.gif sirgt laiko nėr doh.gif gaila tik, kad dūkti negaliu, nors labai norėčiau ax.gif biggrin.gif superinė proga bus "egzų laistymas" arba "egzų apžaidimas" arba "egzų apdainavimas" ooo ar nėra pas mus kur karaoke barų? niekad neteko girdėti, o būtų fun lotuliukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sleeta @ 2006 11 03, 16:34)
as pati alytiske,bet sakau cia pas mus visda meetai su pinigeliu leidimu,o va draugu man reikia,kad nors kokiu...aciu  4u.gif

tai tu pasiūlyk, gal kas ir norėtų taupiau praleisti laiką, bet taip pat smagiai thumbup.gif visokių gi yra mamukų biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, o man karaokės idėja net labai nieko, niekad nebandžiau, o girdėjau, kažkur yra, pasiklausinėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Jooo, su mano balsu tik tualete "užimta" rėkti lotuliukas.gif Tai ką jau apie karaoke kalbėt, išgąsdinčiau visus lankytojus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2006 11 03, 17:04)
Jooo, su mano balsu tik tualete "užimta" rėkti lotuliukas.gif  Tai ką jau apie karaoke kalbėt, išgąsdinčiau visus lankytojus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš pati dainuoju ne geriau, nei bowlingą žaidžiu lotuliukas.gif bet gi dzin ania? biggrin.gif
Atsakyti
As tai labai balsinga moteris,turiu gera klausa ir stipru balsa,bet dainuoju tik vyrui,o anksciau dar isgerus uztraugdavau dainuskas.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 11 03, 17:21)
As tai labai balsinga moteris,turiu gera klausa ir stipru balsa,bet dainuoju tik vyrui,o anksciau dar isgerus uztraugdavau dainuskas.

nu nieko sau, toki talenta turi ir tik vyrui ji atskleidi?? blink.gif a nu ka, prasom pasireiksti placiajai supermamu visuomenei!!! biggrin.gif
nezinau, kaip Vilniuje, bet Kaune yra pora viecikiu, kur galima ir padainuoti ir parekti tongue.gif jei ka, labai prasom pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
O tu zinai,faina ideja kada mum i Kauna atvaziuot.Juk kaip smagu butu susipazint,paselt....beje tau laiskuti parasiau,negaunu atsakymo verysad.gif
O placiau tai ka cia papasakosi.6 metus baznycios Chore giedojau ir siaip visada buvau megeja padainuoti.dainuoti galiu tik labai artimiem zmonem,nes svetimu gedinuosi blush2.gif nebent kaip anksciau isgerdavau tai tada ant viso Vilniaus senamiescio uztraugdavau kol zmones policijos neiskviesdavo.... ax.gif Savo mergvakari svenciau Druskininku centre,viskas baigesi dainom ir aisku vel policinikai prase manes nebedainuot,nes zmones zadinu....Bet tai buvo seniai ir netiesa.....dabar dazniausiai vaikui dainuoju nes labai daug vaikisku daineliu moku.
Atsakyti
O klaipediskes kodel tyli, negi as viena tokia ir liksiu? g.gif
Atsakyti
Esamos ir būsimos Mamos,

SM mamos skyrelyje "Paremkime vaikus" jau paskelbė Kalėdines akcijas. Vieną onkologinams ligoniukams (žiūrėti čia), kitą - remtinoms šeimoms (žiūrėti čia). Vien tik onkologinių ligoniukų būna apie 40 vaikų, remtinose šeimose auga po 2-4 vaikus. Visi jie, kaip ir mes, laukia Kalėdų Senelio.

Gal Jūsų tarpe yra norinčių padėti Kalėdų Seneliui aplankyti šituos vaikus? Gal kas galite prisidėti nedideliu lašeliu, kuris patekęs į mūsų visų sukurtą jūrą, padarys stebuklus? Mamos, nelikite abejingos wub.gif

Pinigėliai renkami į atskiras sąskaitėles. Visoms norinčioms sąskaitėlės bus išsiųstos per a.ž., tik rašydamos a.ž. pasakykite kam norite paaukoti. Arba užsukite į "Paremkime vaikus" skyrelį.

Mamos, juk reikia tiek nedaug, kad Kalėdos būtų stebuklingos group.gif

+333+
2006 vasarinukė

Atsakyti
Ir aš noriu į meetą..... pabendrauti gyvai......... bigsmile.gif nes neturiu draugių visai... blush2.gif nemoku sutarti su moterimis.... blush2.gif sakau gal kaip nors išeitų su jumis susikūkuoti...........blush2.gif

aš iš Vilniaus......... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydroji svajonė: 08 lapkričio 2006 - 12:39
Kaip šaunu, kad mūsų gretos didėja mirksiukas.gif
Maloniai kviečiame visas prisijungti-svarbiausia NORAS drinks_cheers.gif

Euforija, Ingridukas, Gelytė ir visos vilnieties ir ne tik mirksiukas.gif .....
O R G A N I Z U O J A M E S ??????? lotuliukas.gif

Euforija, ar dar ne laikas tavo egzus "laistyt"? lotuliukas.gif

Ingriduk, kaip sveikatos? 4u.gif

Sleeta, o gal į Vilnių atlėktum? blush2.gif

Gelytė, kaip karaoke paieškos sekasi? tongue.gif

Žydroji svajonė, maloniai prašom drinks_cheers.gif

Kaunietės, ar kamuoliukus paridenot? ax.gif

Klaipėdietės... drąsiau thumbup.gif

Aš dabar darbais užsivertus iki kaklo, bet kitą savaitę mielai kur norėčiau "pasimeetint" tongue.gif

Tai kaip?....
Atsakyti