Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

atsidar4 neseniai kavinė Palermo kas gyvena Pašiluose arba Justiniškėse, tai gal matėt ten dar parduotuvė VAIKIUKAS, žodžiu pati nebuvau, bet per langus marosi, kad jauku, žmonių ten beveik nėra pats tas žaidimus žaist ax.gif ax.gif ax.gif ir mašinų stovėjimo aikštelė didelė jei kurios ratuotos niu žodžiu reklamą pavariau smile.gif
Atsakyti
man tinka. thumbup.gif
Atsakyti
Manau man irgi... 4u.gif
netoli namų...... ax.gif
idomu jie tinklapį turi? g.gif
Atsakyti
liux jūs viečikę kokią ,aš žaidimą,norint žaisti ,turi būti lyginis žmonių skaičius,žaidžiama poromis,tai stalo žaidimas,žaidimo esmė žodį pasakyti kitaip.

va iš interneto ištrauka
Komplektacija -1 žaidimo laukas, 1 smėlio laikrodis, 6 figūrėlės, 400 kortelių su žodžiais, 1 žaidimo taisyklės.

Žaidimo esmė-Žaidimo metu jūs turite padėti savo komandai per vieną minutę atspėti kuo daugiau žodžių, nevartodami pačios sąvokos. Nusakyti žodį galima sinonimais, antonimais, užuominomis, tačiau jokiu būdu negalima naudoti paties žodžio.

user posted image

o Sicilija,kokioje tu specialybėje?
Atsakyti
Na gal ir idomu... g.gif
ale kaip čia reiks persilaužt...
o jei dar kvailai pasirodysiu tai visai amba bus.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 01 03, 23:07)
Na gal ir idomu... g.gif
ale kaip čia reiks persilaužt...
o jei dar kvailai pasirodysiu tai visai amba bus....  doh.gif  lotuliukas.gif

čia taip smagu,kad net neįsivaizduojate,žaidimas dar smagesnis,kai nevisiškai pažįsti savo komandą. ax.gif lotuliukas.gif ir kvailai neymanoma pasirodyti,tiesiog neymanoma rolleyes.gif

jei šeštadienį ,tai negalėčiau , ax.gif kitos dienos lyg ir tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 04 sausio 2007 - 00:04
Sveikos pupos uogos,

SU NAUJAIS METAIS JUS VISAS! newyear.gif KAD NAUJIEJI BUTU KAIP KIAULES GERI......

Po Naujuju sutikimo uzklupo gripas...ir mane ir drauga! smile.gif Saugojausi kad nepersalciau, neisejo verysad.gif

Tai va mergytes, organizuokit, gal vel susitiksim... smile.gif

TIESA GEROS DIENELES VISOMS..... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste_k @ 2007 01 04, 09:52)
Sveikos pupos uogos,

SU NAUJAIS METAIS JUS VISAS! newyear.gif KAD NAUJIEJI BUTU KAIP KIAULES GERI......

Po Naujuju sutikimo uzklupo gripas...ir mane ir drauga! smile.gif

Sveik greiciau 4u.gif Lauksim susitikimo smile.gif
Atsakyti
nagi nagi planuojam... 4u.gif
Atsakyti
susirgau pačiu laiku doh.gif na bent pailsėsiu...

o jums nesirgti ir greičiau,kas serga pasveikti smile.gif
Atsakyti
Aš iš ligos jau antra savaitė negaliu išsikapstyti doh.gif
matyt orai tokie... g.gif
Atsakyti
Sveikos, pupos 4u.gif Su naujais!!!Kurį laiką buvau be internto, o dabar grįžau ir žiūriu, kad jus čia visos ligų sukaustytos g.gif Kas gi čia?Negerai, saugokit save ir greičiau sveikit wub.gif
Labai nekantriai laukiu mūsų susitikimo. Man tai tinka viskas, tik gaila atostogų paskutinė savaitė liko verysad.gif
Žydroji svajonė, sveikinu išlaikius egzą, šaunuolka 4u.gif
Sveikit greičiau ir organizuojames mirksiukas.gif

Beje, SVEIKI ATVYKĘ, nauji veidai. Labai džiūgu, kad mūsų būrelis didėja thumbup.gif mirksiukas.gif

Euforija, o tu kur dingai???????Jau pasiilgauuuuu.... lotuliukas.gif
Atsakyti