aš neseniai grįžau tik iš šiltųjų kraštų, kaip ta varlė keliauninkė ir pripuoliau prie jūsų skyrelio olilove aš ir labai paaasiiilgau, juolab ten tai aš nepažįstų tokių šaunių mergičkų kaip jūs čia kad esat
tai organizuojamės ką nors m? aš iįr turiu stalo žaidimų ir kauliukus ir monopoliją ( mini variantas ) anglų kalba, bet tai ne kliūtis jeigu ką
kaip nutiko sunku pasakyti ,taigi nepataikiau pro duris ir smarkokai trenkiausi į staktą,vat ir trenkta dabar vaikštau,bet temperatūros nebėra,o mokslus truputį atidėjau į šalį.Pasiėmiau dviem savaitėm atostogų ,biuletenį ir va danar laiminga sėdžiu sau
sveikos mergaites
ar priimtumet i kompanija? siuo metu jauciuos tokia vienisa, kad bet koks malonus laiko praleidimas geroj kompanijoj butu i sveikata
man 25 metai, esu ne mamyte, ir vyro neturiu
ar tikciau i kompanija? Papildyta:
Lachese, atrodo busime koleges:)
tik mokslus as baigiau ne akademijoj
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 03, 14:13)
sveika,aš irgi iš dailės akademijos,kokia tavo specialybė?mano architektūra,tai patikėk šį semestra darau experimentą , jo baigtis paaiškės po visų peržiūrų. Pas ką čia tokį piešimą pakliuvai,kad skolą ipylė?gal kažkaip padėti darbais galiu,kažką paskolinčiau ar ką
tavo parašu pagrįstas ir mano experimantas ka gali padaryt poryt niekad nedaryk shiandien, turesi dvi laisvas dienas
as aplamai vilniuje jauciuos labai vienisa- neturiu visiskai draugiu, darbe vien vyrai, tai kartais net kaukt norisi. nei i koki kluba nueit, nei siaip pabendraut su kuo nera
QUOTE(Gėlyte @ 2007 01 09, 16:14)
Sveika, ne mama
Man irgi 25 ir vaikučiu dar neturiu, vyro taip pat O su mergaitėm faina susitikus pabendraut
O kurioj vietoj gyveni/dirbi? galėtumėm kad ir po darbo kur nulėkt pasisėdėt, gal ir daugiau norinčių prisijungtų, nes jaučiu kad visas reikalas dar vienam susitikimui kaip reikiant pribrendo