Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

Visas su aplankiusiom šventėm newyear.gif 000054.gif

aš neseniai grįžau tik iš šiltųjų kraštų, kaip ta varlė keliauninkė biggrin.gif ir pripuoliau prie jūsų skyrelio biggrin.gif olilove aš ir labai paaasiiilgau, juolab ten tai aš nepažįstų tokių šaunių mergičkų kaip jūs čia kad esat wub.gif

tai organizuojamės ką nors m? aš iįr turiu stalo žaidimų ir kauliukus ir monopoliją ( mini variantas ) anglų kalba, bet tai ne kliūtis jeigu ką biggrin.gif

Atsakyti
Man tinka bet kada,laukiu jusu pasiulimu.
Atsakyti
Aš irgi už susitikimą smile.gif dar smalsu pamatyti tas, kurių nemačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 01 08, 15:42)
Aš irgi už susitikimą  smile.gif dar smalsu pamatyti tas, kurių nemačiau  rolleyes.gif

o man apskritai smalsu pamatyti visas wub.gif dar prie visų ligų prisidėjau smegenėlių strenkimą,tai dabar busiu trenkta doh.gif a draugausit su tokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 08, 15:46)
o man apskritai smalsu pamatyti visas wub.gif dar prie visų ligų prisidėjau smegenėlių strenkimą,tai dabar busiu trenkta  doh.gif a draugausit su tokia rolleyes.gif

Zinoma draugausim,o kaip cia taip nutiko?
Atsakyti
kaip nutiko sunku pasakyti ,taigi nepataikiau pro duris ir smarkokai trenkiausi į staktą,vat ir trenkta dabar vaikštau,bet temperatūros nebėra,o mokslus truputį atidėjau į šalį.Pasiėmiau dviem savaitėm atostogų ,biuletenį ir va danar laiminga sėdžiu sau ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
ar priimtumet i kompanija? siuo metu jauciuos tokia vienisa, kad bet koks malonus laiko praleidimas geroj kompanijoj butu i sveikata mirksiukas.gif
man 25 metai, esu ne mamyte, ir vyro neturiu unsure.gif
ar tikciau i kompanija?
Papildyta:
Lachese, atrodo busime koleges:)
tik mokslus as baigiau ne akademijoj 4u.gif

QUOTE(Lachesė @ 2007 01 03, 14:13)

sveika,aš irgi iš dailės akademijos,kokia tavo specialybė?mano architektūra,tai patikėk šį semestra darau experimentą , jo baigtis paaiškės po visų peržiūrų. Pas ką čia tokį piešimą pakliuvai,kad skolą ipylė?gal kažkaip padėti darbais galiu,kažką paskolinčiau ar ką  ax.gif
tavo parašu pagrįstas ir mano experimantas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ka gali padaryt poryt niekad nedaryk shiandien, turesi dvi laisvas dienas

Atsakyti
Sveika, ne mama smile.gif
Man irgi 25 ir vaikučiu dar neturiu, vyro taip pat ax.gif O su mergaitėm faina susitikus pabendraut biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif as aplamai vilniuje jauciuos labai vienisa- neturiu visiskai draugiu, darbe vien vyrai, tai kartais net kaukt norisi. nei i koki kluba nueit, nei siaip pabendraut su kuo nera unsure.gif

QUOTE(Gėlyte @ 2007 01 09, 16:14)
Sveika, ne mama smile.gif
Man irgi 25 ir vaikučiu dar neturiu, vyro taip pat  ax.gif O su mergaitėm faina susitikus pabendraut  biggrin.gif

Atsakyti
O kurioj vietoj gyveni/dirbi? galėtumėm kad ir po darbo kur nulėkt pasisėdėt, gal ir daugiau norinčių prisijungtų, nes jaučiu kad visas reikalas dar vienam susitikimui kaip reikiant pribrendo biggrin.gif
Atsakyti
dienomis prie seimo bazuojuos. naktimis kolkas naujamiesty smile.gif
kokia kitu mergaiciu geografija?
Atsakyti
Nu geras, aš ne per toliausiai - irgi Naujamiesty gyvenu, o dienomis centre smile.gif
Atsakyti