Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

Dėl manęs tai galim ir kitą kartą susitikti. Svarbu, kad nedingtų noras biggrin.gif
Būtinai susirašom tada.O kad paskelbti apie susitikimą kitose temose, manau galim pabandyt, gal kas norės.
Jei ryt nesusitinkam, tai pirmadienį, jums leidus dar kokioj temoj įdėsiu info apie mūsų planus-planučius biggrin.gif

Gero vakarėlio mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu va, mūsų planai taip ir nepavyko šiam sekmadieniui verysad.gif
Tai gal jau po mažu organizuojames, planuojames nauja susitikimą???
Laukiu nuomonių ir pasiūlymų.

Ar noras vis dar yra???

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olilove: 23 spalio 2006 - 08:12
Noras tikrai yra biggrin.gif
Galim ir paprasta dieną po darbų bandyti tartis, gal daugiau norinčių ir galinčių atsiras.
Atsakyti
Galim. Aš tik už.

Euforija, Ingridukas, Oksancik o jus kur?Kaip manot? mirksiukas.gif
Atsakyti
As uz,noras nedingo susitikt.tik vat beda,as niekad boulingo nezaidziau,kiek su vyru einam tai kaskaip neisidrasinu..gal galim kur kitur pasedet,ar jus pasiryzusios mane mokyt?
Atsakyti
Ingriduk, patikėk, tie, kurie niekada nežaidė boulingo ir daro tai pirmą kartą dažniausiai laimi lotuliukas.gif Patikrinta. Tai, kad nebijok, drąsiau. Be to, įsivaizduoji dar ne tik gerai laiką praleisi, o dar ir išmoksiu to, ko iki šiol nemokėjai biggrin.gif Tai gi čia fantastiška išmokti kažko naujo mirksiukas.gif

Viskas bus gerai, mes tave pamokysim mirksiukas.gif
Atsakyti
na gerai,tada laika reikia suderinti wub.gif
Atsakyti
Noras vis dar yra smile.gif tai gal galim tiktis kurią dieną jau šią savaitę? Manau, nereikėtų atidėlioti, nes dažniausiai kuo ilgiau planuoji, tuo sunkiau pavyksta;)
Atsakyti
Galiu treciad.ketvirtad.penktad.
Atsakyti
trečiadienis būtų idealu tongue.gif
Atsakyti
Na man tai geriausiai būtų ketvirtadienį, apie kokią 17.15-18.00 val. Bet jei dauguma norės trečiadienį-būtinai pakoreguosiu savo planus šiek tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Ketvirtadienis tinka, ir laikas tinka biggrin.gif
Atsakyti