vaikučiai niekam ir netrukdo

mano irgi beveik visos draugės jau su vaikučiais ir dažnai susitinkam kartu

tai aš labai ryškiai matau skirtumą tarp susitikimo su vaikučiais ir be

nelabai gaunasi pasišnekėti ar pažaist būnant su vaikučiais, nes jiems mažučiams nuolat reikia dėmesio:) o boulinge jiems patiems nebus labai įdomu, nebent jie būtų jau paaugę ir patys irgi žaistų

todėl aš ir maniau, kad susitikimas bus iš serijos "tarp mūsų, mergaičių"
ingriduk, juk tu pati matei iš pat pradžių, kad planuojame į boulingą, o paskui rašai, kad nenori į boulingą, nes vaikučiu ten netiks...aš irgi manau, kad mažam vaikučiui ten nebus jauku ir smagu, dabar sakai, manai, kad netinki nes aš pamaniau, kad susitikimas be vaikučių

baik
nesivadovaukime momentinėm emocijom, daug geriau blaiviu protu, jeigu manai ten jam bus smagu ir jauku, tai junkis ir negavok apie nieką, jeigu manai ten netiks, na tai pati supranti...juk sumanė visos eiti į boulingą...beje tos visos tai kaip suprantu olilove ir aš
prieš pirmą planavimą u parašei, kad lauki didesnio susitikimo....o aš mąstau kitaip, man gerai, kad ir dviese, bet realiai...nes tas "didelės kompanijos rinkimas" nesibaigia rezultatyviai, kai stengiasi susitikti net nepažįstantys vienas kito žmonės
tai mano nuomonė

PS beje, man jau nebesinori į tą boulingą, nes dabar aš būsiu ta blogoji, kuri pagalvojo, kad susitikimas be vaikučių

tikrai tokia neesu ir visai nenoriu, kad ant manės kas pyktų ar susidarytų kažkokią netokią nuomonę