Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

QUOTE(dianita @ 2006 10 25, 13:46)
man sestadienis uzimtas, nes tevo gimtadienis... o galiu siaip bet kuri vakara, tik ziurint kur (Kaune)... man patinka boulingo aleja maironio gatveje, o ka kitos kaunietes siulo?smile.gif

Man įvairūs laikai tinka, išskyrus antradienio vakarą. Ir šį sekmadienį negaliu.
Kokio nors mėgstamo boilingo klubo neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Kveli @ 2006 10 25, 12:50)
Man įvairūs laikai tinka, išskyrus antradienio vakarą. Ir šį sekmadienį negaliu.
Kokio nors mėgstamo boilingo klubo neturiu.

Aš tai tikriausiai galėčiau pirmadienį (nu čia žiūrint į tai, kad savaitgalis ir antradienis jums netinka), bet dar nesu visai dėl to tikra. O paskui važiuoju atostogaut ir Kaune būsiu tik maždaug po 2 savaičių. O jau tada galėsiu bet kurią dieną smile.gif Boulingo niekad nežaidžiau, tai nežinau kokią vietą siūlyt smile.gif Tik kad ne Megoj, nes neturiu nuosavo transporto, o važiuot toli smile.gif
Atsakyti
Ryt galiu prie Vilnieciu prisidet.Bet i boulinga nenoriu schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Nenori, nes bijai, kad nepavyks lotuliukas.gif O aš manau atvirkščiai-tau ne tik pavyks, bet dar ir patiks lotuliukas.gif wub.gif

Bet galim ieškoti kompromiso- pavyzdžiui, jei nesusirinks daugiau žmonių galim nueiti į kavinę, bet su sąlyga, kad tai bus nuspręsta vienbalsiai biggrin.gif Mergaitės laikas eina, laukiu ryt dalyvaujančiu sąrašo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olilove: 25 spalio 2006 - 14:26
nenoriu ne del to kad nepavyks.Siaip man nelabai tokios vietos patinka.Beto gali buti taip kad man reiks imti kartu suneli nes jis be manes nelieka namuose.Ir jei taip nutiktu tai boulingas kaip ir nelabai vaikui tiktu.bet zinoma kaip nuspres dauguma.Jei boulingas tai boulinga,gal pavyks su vaiku susitart ir palikti ji mociutei.
Atsakyti
olilove biggrin.gif bet aš supratau čia susitikimas be vaikučių biggrin.gif visai kita susitikimo kokybė biggrin.gif olilove jeigu nebus daugiau nieko einam dviese rytoj 17val. ar ok? beje, gali dar kartelį man savo tel į až parašyti, netyčia ištryniau blush2.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu su vaiku jum i kompanija netinku verysad.gif O gaila.....
Atsakyti
Asmeniškai man vaikučiai niekada netrukdė biggrin.gif Nors savo neturiu, bet dažnai su draugės sūneliu visur būnu. Tai, kad dėl manęs tai tikrai ne problema. Laukiamos visos ir visaip biggrin.gif O vaikams man atrodo viskas tinka lotuliukas.gif
Aš galiu rytoj, tik truputuką po 17 val., nes anksčiau iš darbo negaliu išeit verysad.gif
Tai būtinai visos susirašom ir tada rytoj čiuožiam kamuolių pasvaidyt mirksiukas.gif
Atsakyti
vaikučiai niekam ir netrukdo biggrin.gif mano irgi beveik visos draugės jau su vaikučiais ir dažnai susitinkam kartu biggrin.gif tai aš labai ryškiai matau skirtumą tarp susitikimo su vaikučiais ir be smile.gif nelabai gaunasi pasišnekėti ar pažaist būnant su vaikučiais, nes jiems mažučiams nuolat reikia dėmesio:) o boulinge jiems patiems nebus labai įdomu, nebent jie būtų jau paaugę ir patys irgi žaistų smile.gif todėl aš ir maniau, kad susitikimas bus iš serijos "tarp mūsų, mergaičių" biggrin.gif
ingriduk, juk tu pati matei iš pat pradžių, kad planuojame į boulingą, o paskui rašai, kad nenori į boulingą, nes vaikučiu ten netiks...aš irgi manau, kad mažam vaikučiui ten nebus jauku ir smagu, dabar sakai, manai, kad netinki nes aš pamaniau, kad susitikimas be vaikučių biggrin.gif baik biggrin.gif
nesivadovaukime momentinėm emocijom, daug geriau blaiviu protu, jeigu manai ten jam bus smagu ir jauku, tai junkis ir negavok apie nieką, jeigu manai ten netiks, na tai pati supranti...juk sumanė visos eiti į boulingą...beje tos visos tai kaip suprantu olilove ir aš biggrin.gif
prieš pirmą planavimą u parašei, kad lauki didesnio susitikimo....o aš mąstau kitaip, man gerai, kad ir dviese, bet realiai...nes tas "didelės kompanijos rinkimas" nesibaigia rezultatyviai, kai stengiasi susitikti net nepažįstantys vienas kito žmonės smile.gif
tai mano nuomonė smile.gif

PS beje, man jau nebesinori į tą boulingą, nes dabar aš būsiu ta blogoji, kuri pagalvojo, kad susitikimas be vaikučių biggrin.gif tikrai tokia neesu ir visai nenoriu, kad ant manės kas pyktų ar susidarytų kažkokią netokią nuomonę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 25 spalio 2006 - 20:00
Niekas, manau, ir nepyksta ant tavęs biggrin.gif
Baikit, mergaitės ax.gif Viskas gerai.
Bent jau aš labai gerai suprantu ir tave, Euforija, ir tave Ingriduk.
Ingriduk,jei norėsi eiti su vaikiuku, jei neturi su kuo jį palikti, ar šiaip nori, kad jis būtų šalia- valiooo. Tai tikrai nesukliudys ir tuo labiau netrukdys. Bent jau tada mūsų bus 4 lotuliukas.gif Visa šobla lotuliukas.gif

Euforija, bandžiau tau siųsti į až savo tel, bet pas mane namie labai internetas streikuoja-tai dingsta, tai atsiranda. Todėl nevargsiu ir išsiųsiu ryt, kai tik į darbą ateisu mirksiukas.gif

Labai lauksiu rytojaus ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Anabele, Auuuuuuuu
kur ta organizatore? kaip kaunietems sekas organizuotis?

negi vilnietes aplenks?

bet juk nebutinai savaitgaly...
Atsakyti
QUOTE(Nebaba @ 2006 10 25, 21:38)
Anabele, Auuuuuuuu
kur ta organizatore? kaip kaunietems sekas organizuotis?

negi vilnietes aplenks?

bet juk nebutinai savaitgaly...

Na tai jei visoms tinka pirmadienis, tai galim pirmadienį kur nors:) Kad ir tame minėtame boulinge Maironio g.
Atsakyti