As uz siandien.Parasykit kurios galit.
1-Ingrida
2-Olilove
3-
4-
5-
6-
Koks skirtumas, net jei ir baigsi darbą šeštą, galėsi risijungti ir vėliau. Svarbu noras.
Aš neužilgo turėsiu išeit, tai jei ką apsispręsit, Ingriduk numesk man sms į telefoną ką sutarėt, prašau
Aš neužilgo turėsiu išeit, tai jei ką apsispręsit, Ingriduk numesk man sms į telefoną ką sutarėt, prašau

QUOTE(olilove @ 2007 01 11, 13:39)
Koks skirtumas, net jei ir baigsi darbą šeštą, galėsi risijungti ir vėliau. Svarbu noras.

Gerai,kai tik kaska suorganizuosim parasysiu tau arba paskambinsiu,tik telefona man i az parasyk,ne telefonas kuriame buvau isivedus sugedo.
Papildyta:
Nagi,Lachese,Gelyte,Euforija,Sicilija,Ne mama-drasiau!Negi pabugsite smarkaus vejo?
Zydroji Svajone,kur pradingai?
O tai kada ir kur?
nes jei iki tos kavines, kur kalbejot, tai as tik kokiai 20:30 nusigauciau..
Sorry, mergaitės, bet greičiausiai supasuosiu, nes dar nežinau, kiek darbe reiks pasėdėt, nieko nebespėju

Sorry, mergaitės, bet greičiausiai supasuosiu, nes dar nežinau, kiek darbe reiks pasėdėt, nieko nebespėju

Aišku, jei nesėdėčiau čia, daugiau padaryčiau

Na tai kas uz sestadieni ar sekmadieni?Norinciu yra?Prasom rasyti
1-Ingridukas(tinka ir sestadienis ir sekmadienis)
2
3
4
......
1-Ingridukas(tinka ir sestadienis ir sekmadienis)
2
3
4
......
na man gal ir šeštadienis gerai, bet sekmadienis dar geriau...

Sekmadienis tinka
bus proga iš namų išsikrapštyti