Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

As uz siandien.Parasykit kurios galit.
1-Ingrida
2-Olilove
3-
4-
5-
6-
Atsakyti
ziurint kuria valanda unsure.gif
jauciu, kad tikrai ne tada kai tokie darboholikai, kaip as darba baigia doh.gif
Atsakyti
Koks skirtumas, net jei ir baigsi darbą šeštą, galėsi risijungti ir vėliau. Svarbu noras.

Aš neužilgo turėsiu išeit, tai jei ką apsispręsit, Ingriduk numesk man sms į telefoną ką sutarėt, prašau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 01 11, 13:39)
Koks skirtumas, net jei ir baigsi darbą šeštą, galėsi risijungti ir vėliau. Svarbu noras.

Aš neužilgo turėsiu išeit, tai jei ką apsispręsit, Ingriduk numesk man sms į telefoną ką sutarėt, prašau mirksiukas.gif

Gerai,kai tik kaska suorganizuosim parasysiu tau arba paskambinsiu,tik telefona man i az parasyk,ne telefonas kuriame buvau isivedus sugedo.
Papildyta:
Nagi,Lachese,Gelyte,Euforija,Sicilija,Ne mama-drasiau!Negi pabugsite smarkaus vejo?
Zydroji Svajone,kur pradingai?
Atsakyti
O tai kada ir kur? smile.gif nes jei iki tos kavines, kur kalbejot, tai as tik kokiai 20:30 nusigauciau.. sad.gif
Sorry, mergaitės, bet greičiausiai supasuosiu, nes dar nežinau, kiek darbe reiks pasėdėt, nieko nebespėju sad.gif
Atsakyti
aš tai piešimą darau ir peržiūrai ruošiuos, tai nelabai galėsiu iš vis iki vasario man namų areštas esu užrakinta namuose ir raktas nuo buto durų išmestas, gerai, kad dar ineto neatjungė, čia mano ryšys su išoriniu pasauliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu man siaip ta kavine irgi tolokai unsure.gif
jei kokia laisvesne diena- tai norma, bet per kamscius tai butu panasus atvejis kaip gelytei verysad.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif laisvą dieną tikrai viskas normaliai, bet šiandien negalėčiau tada pasėdėt po darbo, o labai reikia, nes direktorius gris kitą savaitę ir man atsiskaityti reikės, o darbų nenudirbtų krūvos blink.gif
Aišku, jei nesėdėčiau čia, daugiau padaryčiau blush2.gif
Atsakyti
Na tai kas uz sestadieni ar sekmadieni?Norinciu yra?Prasom rasyti
1-Ingridukas(tinka ir sestadienis ir sekmadienis)
2
3
4
......
Atsakyti
man tinka ir sestadieni ir sekmadieni smile.gif
kazkaip sunkiai cia mums sekasi susiderint blush2.gif
Atsakyti
na man gal ir šeštadienis gerai, bet sekmadienis dar geriau... biggrin.gif
Atsakyti
Sekmadienis tinka biggrin.gif bus proga iš namų išsikrapštyti wink.gif
Atsakyti