Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

na galu gale pajudejo reikalai biggrin.gif
tai tariames, tada sekmadieni, nes kaip matau daugiau kam tinka. tai dabar siulykit laika rolleyes.gif kazkaip lachese dingo su visu zaidimu g.gif
as tai nete busiu tik rytoj iki pietu, tai dabar galvoju, kad reiktu kazkaip susiderint galutinai, kad sekmadieni atvarius, nelikciau viena stovet blush2.gif
Atsakyti
Tariames tada sekmadienio popietei-pvz-15h.
Ne mama,parasyk man i AZ savo tel nr.As tau galesiu parasyt kur ir kelinta sekmadieni susitinkam. mirksiukas.gif
Atsakyti
dar zinot moterys,sugalvojau kad kai ateis pavasaris,galesime pas mane ar prie ezero netoli mano namu saslyku pasikept...,pazaist koki lauko zqidima....
Aisku dar dagyvent reikia,bet pasvajot juk galima,o atejus laikui senas svejones ispildyti...
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2007 01 11, 16:13)
na galu gale pajudejo reikalai biggrin.gif
tai tariames, tada sekmadieni, nes kaip matau daugiau kam tinka. tai dabar siulykit laika rolleyes.gif  kazkaip lachese dingo su visu zaidimu g.gif
as tai nete busiu tik rytoj iki pietu, tai dabar galvoju, kad reiktu kazkaip susiderint galutinai, kad sekmadieni atvarius, nelikciau viena stovet blush2.gif

mielosios,as nedingau,tiesiog esu kitame mieste ir tik dabar radau ineta,man sekmadienis liux,tinka,mestelkit i az ,jei ka nutarsit,nes prisijungti galesiu tik ryt apie pietus,as be masinos,tai man su autobusu trenktis reikes,tad nenuliskim i koki miela,bet nepasiekiama kampeli smile.gif ax.gif labai laukiu susitikimo,antra puse nori eiti kartu lotuliukas.gif reikes kazka daryti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 11 sausio 2007 - 19:47
acha ir man dėl viso pikto į AŽ karo veiksmų planą įmeskit su kontaktais aš 100 proc nepažadu, bet gal ax.gif ax.gif ax.gif nes jei darbai seksis ir nuspresiu, kad verta bonuso, paskui nagus graušiu, kad nežinau nei kur nei kada 4u.gif
Atsakyti
Dziugu kad jum tinka sekmadienis.Prasom siulyti vieta.
Atsakyti
reikia pasižiūrėti kokią kavinę, kuri turi gerą reputaciją..nes va pasiskaičiau apie Palermo, tai man ne kokį įspūdį sudarė g.gif
Atsakyti
Ingriduk, ačiū, kad sms parašei mirksiukas.gif Aš sekmadienį turiu truputeli jau planų, bet gal kaip nors susisuksiu. Jau praeitą kartą pražiopsojau, tai šį kart norėčiau, nepražiopsot mirksiukas.gif
Kol kas nepažadu, bet pasistengsiu. Man labiau tiktų šeštadienis iš tikrųjų ax.gif

Žodžiu pasižiūrėsim, stengsiuos. Dar parašysiu, informuosiu.

Ingriduk, dėl tų šašlykų tai super idėja biggrin.gif Kad dabar orai kaip pavasarį, tai gal kam mums ta kavinė, gal išsyk pas tave lotuliukas.gif Juokauju.

Tai ok, mergaites, būtinai parašysiu dar.
Atsakyti
pasiūlymas,mano brangusis savo akvariumistų klubo susitikime buvo senamiestyje kavinėje romantika iš šono važiuojant tikrai dėmesio netraukia,bet sakė,kad visai nieko ten ir žmonių ne per daugiausiai,o juolab,kad sekmadienį.tai tik pasiūliau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 12 sausio 2007 - 10:01
na man centre irgi geriau tiktu smile.gif
Atsakyti
Man visur tinka.
Galim sutarta valanda susitikt prie lietuvos kino teatro ir zigiuot pro senamiesti,jaukia kavine tikrai rastumem,kad ir ta paiulitaja,kad ir faraonas,keisti zenklai...
ka manot?
Atsakyti