Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

merginos,na ir situacija,aš labai noriu ateiti,bet per tas dvi savaites taip ir neišveikau iki galo,mano bragusis irgi nepatenkintas,kad tokios buklės bludinėt žadu,pasiūlykit,kokiu būdu su jumis susitikti mžiausiai pakenkiant sveikatai
verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 14 sausio 2007 - 11:08
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 14, 12:06)
merginos,na ir situacija,aš labai noriu ateiti,bet per tas dvi savaites taip ir neišveikau iki galo,mano bragusis irgi nepatenkintas,kad tokios buklės bludinėt žadu,pasiūlykit,kokiu būdu su jumis susitikti mžiausiai pakenkiant sveikatai
verysad.gif

Mes tave pagydisim,musu geroji kompanijoi visos isgyja!
Merginos,kas cia dabar?Jokiu issisukinejimu,man taip pat inkstai skauda,matyt vel uzdegima pasigavau,bet as vistiek dalyvausiu.Ar as kaip prietranka viena prie kino teatro stovesiu,lauksiu?
Lachese,vaziuok su mikriuku(as taip vaziuosiu)galim sutart kad tuo paciu vaziuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 14 sausio 2007 - 11:26
važiuosiu su autobusu,nes jokio skirtumo,man nebaisiai toli, mane nebent taksas išgelbėtų,bet turėsim ilgai neieškoti,kur nutupti,ba bus muni negerai,apsimuturiuosiu,kap sena boba ir ateisiu,o tu žiūrėk irgi šiltai apsirenk!!!
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 14, 12:31)
važiuosiu su autobusu,nes jokio skirtumo,man nebaisiai toli, mane nebent taksas išgelbėtų,bet  turėsim ilgai neieškoti,kur nutupti,ba bus muni negerai,apsimuturiuosiu,kap sena boba ir ateisiu,o tu žiūrėk irgi šiltai apsirenk!!!

Gerai,tai iki 15h.
Atsakyti
Sveikos!:)
ir as jungiuos prie jusu,tikiuosi priimsit.. : ax.gif
kaip praejo jusu eilinis susitikimas?nesuslapot? smile.gif
Pazadu,kad kitakart ir as dalyvausiu jame.(zinoma jei jus nepriestarausit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(darija22 @ 2007 01 14, 16:55)
Sveikos!:)
ir as jungiuos prie jusu,tikiuosi priimsit.. : ax.gif
kaip praejo jusu eilinis susitikimas?nesuslapot? smile.gif
Pazadu,kad kitakart ir as dalyvausiu jame.(zinoma jei jus nepriestarausit  cool.gif

thumbup.gif
žinoma junkis...
smagu būtų visoms susirinkti 4u.gif
Atsakyti
buvom keturios,man tikrai buvo malonu prisijungti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 14, 20:08)
buvom keturios,man tikrai buvo malonu prisijungti  wub.gif

keturios?
tai čia kurios? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Gėlytė, Ingridukas,Nemama ir aš,o tau ausį skauda?
Atsakyti
Sveikutes.Laika praleidau nerealiai!!!!Zaidimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nusprendziau nusipirkt ir as!!!Namiskiam jau papasakojau,ir netgi jau Lacheses pagaminta muiliuka isbandziau.taipogi super.Vat,o kitos pavydekit,ir tikiuosi sekanti karta jus visas pamatyt 4u.gif
Darija 22,zinoma junkis prie musu.
Zydroji svajone-sveik wub.gif
Atsakyti
Skauda ausį... verysad.gif
paskutiniu metu prie manęs kažko visokios ligos kabinasi..matyt imunitetas nusilpęs..ir apskritai kažko prastai šiais metais jaučiuosi...net nemiga kankina doh.gif
o dėl muiliuko tai pavydžiu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydroji svajonė: 14 sausio 2007 - 22:01
as dvi savites jau sergu nei siaip nei taip, cool.gif
bet negalejau prakleisti pimojo susitikimo rolleyes.gif

aciu uz gerai praleista laika ir teigiamas emocijas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 14 sausio 2007 - 21:35