merginos,na ir situacija,aš labai noriu ateiti,bet per tas dvi savaites taip ir neišveikau iki galo,mano bragusis irgi nepatenkintas,kad tokios buklės bludinėt žadu,pasiūlykit,kokiu būdu su jumis susitikti mžiausiai pakenkiant sveikatai

QUOTE(Lachesė @ 2007 01 14, 12:06)
merginos,na ir situacija,aš labai noriu ateiti,bet per tas dvi savaites taip ir neišveikau iki galo,mano bragusis irgi nepatenkintas,kad tokios buklės bludinėt žadu,pasiūlykit,kokiu būdu su jumis susitikti mžiausiai pakenkiant sveikatai

Mes tave pagydisim,musu geroji kompanijoi visos isgyja!
Merginos,kas cia dabar?Jokiu issisukinejimu,man taip pat inkstai skauda,matyt vel uzdegima pasigavau,bet as vistiek dalyvausiu.Ar as kaip prietranka viena prie kino teatro stovesiu,lauksiu?
Lachese,vaziuok su mikriuku(as taip vaziuosiu)galim sutart kad tuo paciu vaziuot.
važiuosiu su autobusu,nes jokio skirtumo,man nebaisiai toli, mane nebent taksas išgelbėtų,bet turėsim ilgai neieškoti,kur nutupti,ba bus muni negerai,apsimuturiuosiu,kap sena boba ir ateisiu,o tu žiūrėk irgi šiltai apsirenk!!!
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 14, 12:31)
važiuosiu su autobusu,nes jokio skirtumo,man nebaisiai toli, mane nebent taksas išgelbėtų,bet turėsim ilgai neieškoti,kur nutupti,ba bus muni negerai,apsimuturiuosiu,kap sena boba ir ateisiu,o tu žiūrėk irgi šiltai apsirenk!!!
Gerai,tai iki 15h.
QUOTE(darija22 @ 2007 01 14, 16:55)
Sveikos!
ir as jungiuos prie jusu,tikiuosi priimsit.. :
kaip praejo jusu eilinis susitikimas?nesuslapot?
Pazadu,kad kitakart ir as dalyvausiu jame.(zinoma jei jus nepriestarausit

ir as jungiuos prie jusu,tikiuosi priimsit.. :

kaip praejo jusu eilinis susitikimas?nesuslapot?

Pazadu,kad kitakart ir as dalyvausiu jame.(zinoma jei jus nepriestarausit

žinoma junkis...
smagu būtų visoms susirinkti

buvom keturios,man tikrai buvo malonu prisijungti

QUOTE(Lachesė @ 2007 01 14, 20:08)
keturios?
tai čia kurios?

Gėlytė, Ingridukas,Nemama ir aš,o tau ausį skauda?
Sveikutes.Laika praleidau nerealiai!!!!Zaidimas
nusprendziau nusipirkt ir as!!!Namiskiam jau papasakojau,ir netgi jau Lacheses pagaminta muiliuka isbandziau.taipogi super.Vat,o kitos pavydekit,ir tikiuosi sekanti karta jus visas pamatyt
Darija 22,zinoma junkis prie musu.
Zydroji svajone-sveik

Darija 22,zinoma junkis prie musu.
Zydroji svajone-sveik

Skauda ausį... 
paskutiniu metu prie manęs kažko visokios ligos kabinasi..matyt imunitetas nusilpęs..ir apskritai kažko prastai šiais metais jaučiuosi...net nemiga kankina
o dėl muiliuko tai pavydžiu...

paskutiniu metu prie manęs kažko visokios ligos kabinasi..matyt imunitetas nusilpęs..ir apskritai kažko prastai šiais metais jaučiuosi...net nemiga kankina

o dėl muiliuko tai pavydžiu...

as dvi savites jau sergu nei siaip nei taip,
bet negalejau prakleisti pimojo susitikimo
aciu uz gerai praleista laika ir teigiamas emocijas

bet negalejau prakleisti pimojo susitikimo

aciu uz gerai praleista laika ir teigiamas emocijas