Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

tai kaip del siandienos?
Atsakyti
Yra pasiulymas atideti susitikima ketvirtadieniui nes daug serganciu...
Atsakyti

QUOTE(ingridukas @ 2006 10 25, 18:29)
Tai kaip suprantu su vaiku jum i kompanija netinku verysad.gif O gaila.....

sveiki, aš mielai prisijungčiau, esu iš Vilniaus

kadangi dirbu, vaiko matau mažiau, į susitikimą norėčiau atvykti su vaiku, nors turiu galimybę kartais jį palikt 4u.gif
mes mielai susitiktume šį savaitgalį (lapkričio 3-6d)
Atsakyti
Vilniečių dėmesiui:

Įvyks mini susitikimas šiandien 17,00 Cosmo bowlinge Vytenio gatvėje biggrin.gif

Prašom visas norinčias ir galinčias prisijungti smile.gif

Jeigu ką, takelis rezervuotas Olios vardu tongue.gif
Atsakyti
aš iš Vilniaus ir mielai kur nors išeičiau su kuom nors, bet boulingo žaist nemoku aš mieliau kavos Latte kur nors pasiurbčiočiau, nes man dabar ramybės ir melancholijos etapas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ooo tai vaaaa aš irgi nemoku visai, bet ta netrukdė nė kiek biggrin.gif smagiai pasibuvom, pažaidėm, paplepėjom ir iš vis biggrin.gif olilove thumbup.gif aš va dar galvoju, gal kada į kokius šokius nueiti, pasišokti biggrin.gif o kąąąą biggrin.gif arba bilijardąąą arba mmmm aj nu maža tų variantų ar kaip biggrin.gif

visad faina, kai yra ir dar kažkokios veiklos apart pašnekesių biggrin.gif juolab jeigu kompanijoj daugiau kaip du žmonės biggrin.gif

o jeigu dviese tai prie kavos irgi super thumbup.gif

oj nu vien žo viskas priklauso tik nuo mūsų pačių, bus noras - bus ir kavytė ir arbatytė ir pašnekesiai ir pramogos biggrin.gif
Atsakyti
ale kaunietes jau ziemos miegu uzmigo ar kas cia? g.gif mars wisos kur nors pasilinksmint, kiek galima ax.gif
Atsakyti
Tai va, brangiosios ir nenorėjusios arba negalėjusios prisijungti-graužkit nagučius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Labai super su Euforija praleidom laiką Cosmic bowlinge- pasedėjom, paplepėjom, pametėm kamuolius, nors jie kažkaip vis labai į kairę nuriediedavo lotuliukas.gif
Aš likau tikrai sužaveta mūsų susitikimu ir jaučiuosi tiesiog thumbup.gif
Visai sutinku su tavim Euforija, dėl šokių, biliardo ar dar ko nors. Būtų fantastiška thumbup.gif
Juk reikia tik noro 4u.gif

Taigi, mergaites, siūlau nestabdyti ir organizuotis lotuliukas.gif

Tai kada planuojam kitą susitikimą???? biggrin.gif

VISOS LABAI LAUKIAMOS mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, kaip gaila, kad tik dabar radau sita tema - buciau mielai sudalyvavus.. Gal si sestadieni (lapkricio 4) kuri norit kur padalyvaut? lotuliukas.gif
Atsakyti
as noreciau sudalyvauti kur nors.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 11 02, 20:12)
as noreciau sudalyvauti kur nors.

Ingriduk, o ka megsti veikt? gal nori kokia vietele aplankyt. As Vilniu dar neypatingai gerai pazistu, bet esu atvira naujiems potyriams.. tu kaip supratau mazuteli dziaugsmeli turi, tai tikriausiai nedaug laiko lieka save palepint? kur noretum nueit?
Atsakyti
biggrin.gif As irgi tik dabar pamaciau unsure.gif ,bet supratau ,kad Kaunas dar nesudalyvavo,jai taip tai noriu prisijungt mirksiukas.gif nepalikit ir manes bigsmile.gif as irgi noriu
Atsakyti