Įkraunama...
Įkraunama...

Trupiniuotis

Tai ,kad gera ta kokybe bigsmile.gif , tu paziurek kokia mano pirma nuotrauka isejo - nugriuti galima ( 4 temoj ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va smile.gif katik i saldytuva ikisau savo trupinini smile.gif Jau taip skaniai atrodo!!!
niam niam smile.gif




Atsakyti
as darau panasiai,bet vadinasi skruzdelynas,o tesla as sumalu per mesmale.mano receptas yra temoi -skruzdelynai.
Atsakyti
Norėčiau jūsų paklausti ar trupiniuočio gamybai naudojote kondensuoto pieno su cukrumi gaminį, jis žymiai pigesnis, tik dilema ar sustings. Na šiandien bandysiu padaryti a la Rududu, virsiu šį kondensovkės pakaitalą. Žiūrėsiu kas gausis.
Atsakyti
As cia gal kazka praleidau, bet man toks durnas klausimas kilo - o tuos trupinius tik iskeptus maisyt su kremu? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2009 04 03, 08:39)
Norėčiau jūsų paklausti ar trupiniuočio gamybai naudojote kondensuoto pieno su cukrumi gaminį, jis žymiai pigesnis, tik dilema ar sustings. Na šiandien bandysiu padaryti a la Rududu, virsiu šį kondensovkės pakaitalą. Žiūrėsiu kas gausis.


Geriau virti ne pieno gamini o kondensuota piena. Nes pieno gaminys virdamas nesutirstes. Jau isbandyta. smile.gif

QUOTE(simoselis @ 2009 04 04, 08:45)
As cia gal kazka praleidau, bet man toks durnas klausimas kilo - o tuos trupinius tik iskeptus maisyt su kremu? g.gif  blush2.gif


Taip, trupinius reikia iskepti. Ir tada sumaisyti su virtu kondensuotu pienu.
Atsakyti
Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE

Taip tikrai verdant 2 val. kondensuoto pieno gaminys nesukietėjo. Ir trupiniuotis nesigavo. Tiksliau nesustingo. taigi merginos nebandykite taupyti ant kondensuoto pieno gaminio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veveryčka: 05 balandžio 2009 - 11:45
As vakar gaminau trupiniuoti iki puses11 vakaro.O jau siandien anksti ryte atsikele puse imetem i skranduka .Galvojau spesiu dar nufotkint ir imest nuotraukele,bet....Labai jau skanus gavos.
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2008 01 09, 21:56)
O mes panašų pyragėlį kepam, ar tiksliau verdam, namie šiek tiek kitaip.

Tešla paprasta it du kart du  biggrin.gif  kokie 4 (ar daugiau) kiaušiniai, pagal receptą tiek pat šaukštų pieno, bet aš pilu šiek tiek daugiau, pora stiklinių miltų (aš dedu iš akies) ir viskas  smile.gif Nei plakti, nei ką. Tik minkyti.

Tešlą išminkom, kočiojam ir tada pjaustom  juostelėmis, o tas juosteles trupiniukais/kubiukais. Ir tuos trupiniukus verdam aliejuje. Paskui į sietelį ir iš sietelio į didelį dubenį. Kai jau priverdi tų trupiniukų pilną dubenį, ateina metas virti "glajų".


vat sitas pats skaniausias.Mociute ir mama sventem ji darydavo.na nerealus skonis. Reikss kada kai laiko bus pasidaryt. thumbup.gif
Atsakyti
man iskilo klausimas blush2.gif

skaiciau, kad trupiniuoti galima kepti su uogomis. Ar tai turi buti uogiene ar gali buti saldytos uogos (pvz. serbentai)?
Atsakyti
Tai man daba pasakykit,ar nera kokio greutesnio metodo iskept tuos trupinius?nes kai plonu sluoksniu kepu,tai varge vargeli uzsiklnisau laaabai ilgai... o jei tarkuot tik stpra sluksni?vis pavartyt,pasmulkint kepat,o paskui iskeptus bulviu grustuvu patrint ? g.gif blush2.gif
negi nera greitesnio budo? blink.gif
Atsakyti