Įkraunama...
Įkraunama...

Aš nenoriu žaisti su vaiku....

As tai zaidziu ta ka praso ir kiek praso ax.gif , o zaidziam mes viska : ligonines, parduotuves, sokiu sales, baliai, sesiu susitikimai, piesimai, gyvuneliu bendravimai ir t.t. Negaliu pasakyt, kad to trokstu visa sirdim, bet ir zaidziu ne per prievarta smile.gif
kartais po darbo mieliau TV paziureciau, bet viskas yra tik po dukrytes.... ypac sunku budavo antro nestumo pradzioj, esu kelis kartus bezaisdama "nuluzusi" 15 min. Ir tetukas musu zaidzia thumbup.gif su dukryte tik jo zaidimai kitokie lotuliukas.gif daugiau berniukiski doh.gif
Atsakyti
as tai taip pazaidziu 4u.gif bet greit atsibosta...o kai bunam svecuose tai taip nedrasiai prieina ''ka veikt'' nu galvoju prie sveciu as tikrai nezaisiu blink.gif schmoll.gif duodu telefona ir maigo tuos mygtukus kartais paskambina kam nors ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
kai augo pirmoji dukra, žaisdavau ir aš. Kartais to noro tikrai nebūdavo, bet kažkaip vaiką sudomint reikdavo. O kai gimė ir paaugo antra dukrelė, mano kaip žaidėjos, pareigų nebereikėjo. Abi sesės susigalvoja įvairiausių žaidimų (vakar žaidė euroviziją smile.gif ), dar kartais paprašo kad aš netrukdyčiau. Išvada tokia - atsibodo žaist su vaiku - gimdyk antrą. mano atveju pasiteisino visu 100 procentų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urtea @ 2007 01 22, 00:30)
kai augo pirmoji dukra, žaisdavau ir aš. Kartais to noro tikrai nebūdavo, bet kažkaip vaiką sudomint reikdavo. O kai gimė ir paaugo antra dukrelė, mano kaip žaidėjos, pareigų nebereikėjo. Abi sesės susigalvoja įvairiausių žaidimų (vakar žaidė euroviziją smile.gif ), dar kartais paprašo kad aš netrukdyčiau. Išvada tokia - atsibodo žaist su vaiku - gimdyk antrą. mano atveju pasiteisino visu 100 procentų. smile.gif

tai stengiamės, bet matyt per mažai, nes vis nepastoju biggrin.gif doh.gif ; maniau, kad bus skirtumas per didelis bendriems žaidimams, bet žiūriu pačios mergytės 4 metukų skirtumu ax.gif

Atsakyti
taip, tarp jų keturi metai skirtumas. kai mažoji tik išmoko vaikščioti, tai taip ir pradėjo sekioti ne mane, o sesę. Nors abi labai skirtingo charakterio, bet sutaria puikiai. viena be kitos negali. Bendrų žaidimų krūvos. taigi keturi metai nėra didelis metų skirtumas tarp vaikų. Nors aš ir norėjau, kad būtų tas skirtumas mažesnis, bet gavosi taip, kai gavosi. smile.gif .
Atsakyti
Žaidžiu, bet labai retai.Kažkaip labai sunku gryžus po darbo prisiversti šypsotis ir žaisti ax.gif
Atsakyti
As zaidziu, na gal ne visa laika, bet tevai privalo skirti kokybisko demesio vaikui toje veikloje, kuri jam idomi..tiesiog zinau, kad bus amzius, kai jis manes neprasys ir vengs kontakto ir dabar viskas ka as idesiu tai ir bus musu kontakto islaikymas veliau, paauglysteje.Taip, akrtais as noriu miego ir nenoriu zaisti, bet jei pazadu, akd pabaigusi kazkoki darba as skirsiu demsi jam, tai butinai islaikau zodi, akd jis zinotu, jog zodzio laikytis reikia ir jo laikomasi. Vaikai gi musu veidrodziai..paskui buna isgirsti is kokio 4mecio, kuris rezia tevams, kai sie liepia ka nors nemalonaus daryti (pvz. susitvarkyti zaislus) vaikas pasako, as neturiu laiko g.gif doh.gif Del to nors ir sunku kartais, betsita dalyka stengiuosi ivykdyti
Atsakyti
aš irgi žaidžiu, rečiau su tėtčiu pažaidžia, nes rečiau namie būna, bet kai būna tai mergaitė atsigriebia laugh.gif
virtuvė pas mus didelė, tai kai gaminu vakariene mes ir pašokam, ir magnetukus-raideles padeliojam, ir indus plauna biggrin.gif
vakarais visada pasakas skaitom smile.gif
Atsakyti