Įkraunama...
Įkraunama...

Aš nenoriu žaisti su vaiku....

Na režimas manau kiekvienai šeimai pagal galimybes... blush2.gif
Be to jei vaikas jau miegotų 20:30, tėtis jam būtų tik nuvedimui į darželį.... ir savaitgaliais.... gal tiek tos... schmoll.gif
Atsakyti
oi, buna ir man pagal nuotaika blush2.gif cia daugeliui turbut pasitaiko, nemanau kad cia nusikaltimas unsure.gif be to sunelis kol kas vienas megsta zaisti, masinos jam yra VISKAS bigsmile.gif bet jau 2,9 tai paskaitom pasakas, pakarpom ka is popieriaus ir pan.
Atsakyti
Uoj ale kaip palengvėjo kad aš ne viena čia tokia "blogietė"... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 02, 05:38)
Na režimas manau kiekvienai šeimai pagal galimybes...  blush2.gif
Be to jei vaikas jau miegotų 20:30, tėtis jam būtų tik nuvedimui į darželį.... ir savaitgaliais.... gal tiek tos...  schmoll.gif

vokietijos vaikai turi viena esmini skiruma nuo lietuvishku,- nuo 3 metu jie nebemiega (ar nepaguli) pokaicio. Darzeliuose net nera tokios galimybes. Todel nieko keisto, kad yra guldomi 19 ar 20 val unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 02, 15:36)
Uoj ale kaip palengvėjo kad aš ne viena čia tokia "blogietė"...  4u.gif  biggrin.gif

ne viena ne viena..as ir zaidziu tik kai pati to noriu..ir nematau nieko bloga,nes per didelis demesys taip pat blogai kaip ir jo trukumas
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 10 20, 09:33)
Vaikui atėjo toks amžius, kai vienas nebežaidžia (4 m.)... Nuolat zylioja iš paskos ir zvimbia "einam pažaisti, kąąąą?"  cool.gif
Vyras dirba dviejuose darbuose, dažnai gryžta tik apie 21 val. Kai būna namie, tai ir pažaidžia. O aš negaliu. Nu negaliu, nemoku, tingiu... nežinau kaip pavadinti.
Gryžtant iš darbo  - parduotuvė, darželis, namų ruoša, o dar mokslai....  blink.gif Žinau, kad aš čia ne super varau ir nevienintelė... bet....

Nesakau , kad niekada su  juo nežaidžiu, užeina ir man.... pažaidžiam, bet tas nuolatinis zyzimas tik gryžus namo....  frusty.gif

mirksiukas.gif jei tokios nuotaikos,belieka ,,pirkti ,,, brolį arba sesę
Atsakyti
O as susitardavau su saviskiu,kad siand.nezaisiu ,nes nenoriu(visada sakau kaip yra,o ir jis pats kartais zaisti nenori,paaiskinu),o ryt pav.eisim i parka jei nelis ir jei kambariai bus sutvarkyti.Visada padedavo,be jokiu pykciu apsieidavom.
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2006 11 07, 22:02)
O as susitardavau su saviskiu,kad siand.nezaisiu ,nes nenoriu(visada sakau kaip yra,o ir jis pats kartais zaisti nenori,paaiskinu),o ryt pav.eisim i parka jei nelis ir jei kambariai bus sutvarkyti.Visada padedavo,be jokiu pykciu apsieidavom.

Aš irgi stengiuosi nemeluoti - bandau paaiškinti kad tai man nėra taip įdomu kaip jam... doh.gif
Atsakyti
As irgi stengiuosi argumentuoti savo nenora zaisti. Kartais palyginu pavyzdziais, kaip jis nenori rengtis, ar tvarkyti zaislu, taip ir as kartais nenoriu tuo momentu skaityti knygos, ar zaisti. Bet kai atliksiu kazkokius darbus, arba pailsesiu valandele, ir tada galesim uzsiimti.
Atsakyti
Ar vaikai noriai susitaiko su jūsų nenoro žaisti argumentais? kaip sprendžiate "isterijas", kurios kyla po tokių argumentų? Einate į kompromisus ar pasakote, kad tiesiog nenorit dabar žaisti ir viskas ir paprašote kuo nors pačiam užsiimti?(čia vienas iš pavyzdžių)
Atsakyti
tai kad ir nekyla isteriku, kai normaliu tonu, pamokanciai paaiskinu, pasakau, kad as esu pavargusi, kad visa diena dirbau ir dabar noriu tyliai ramiai pabuti, paprasau, kad pagailetu mamytes. Tai tada atnesa atsigerti, paguli salia, patingim mazumele. Zinoma, kartais tenka per save perzengti, ir dantis sukandus stumdyt masinytes, nes pazadu, o pazadus reikia vykdyt:)
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 11 09, 14:21)
tai kad ir nekyla isteriku, kai normaliu tonu, pamokanciai paaiskinu, pasakau, kad as esu pavargusi, kad visa diena dirbau ir dabar noriu tyliai ramiai pabuti, paprasau, kad pagailetu mamytes. Tai tada atnesa atsigerti, paguli salia, patingim mazumele. Zinoma, kartais tenka per save perzengti, ir dantis sukandus stumdyt masinytes, nes pazadu, o pazadus reikia vykdyt:)

Pas mus 100 procentų tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti