man tai sunku būti nėščia, nuo pat pradžių savijauta bloga - maudžia, tempia pilvą, niekur toliau išeiti negaliu, jaučiuosi pastoviai kaip ligonė
gerai kad nedirbu, nes neištverčiau
liko dar 3 mėnesiai, tai džiaugiuosi, kad mažai
man iki 30 sav. labai patiko, paskui prasidejo visokie "malonumai", t.y. nugaros skausmai, spaudimas i dubens kaulus, pilvo apacios maudimas... na, bet del savo leliuku juk niekas nebaisu, viska galim istvert
tik pagalvoju, kad po gimdymo iki kito vaikelio noreciau bent metus atsipust- nezinau, kaip praeis gimdymas, bet be galo isvargino 9men.baime, nerimas, kad tik viskas gerai butu kleckiukui...
o man taip..pradeda 'biski' mepatikt.o jei tiksliau-tai tas begalinis jautrumas baigia ir mane ir maniski is proto isvesti...
zliumbiu vos ne kas diena ir po kelis kartus. na dabar jau ir perzengus 30sav. kiti dalykai pradeda vargint. bet cia jau matyt taip turi but... guodziuos,kad tikrai nedaug jau liko.
dar manau bus lengviau kai iseisiu dekretiniu-o iki ju dar 3.5 sav darbuotis...
Man kolkas nestumas patinka (nors dar tik 9 savaites), bet kai manes nepykina - tai dziaugiuosi
Aisku, siek tiek nervina,kad suletejo gyvenimo ir judejimo tempas...
Tik va i darba tai isviso nesinori eiti
Tik va i darba tai isviso nesinori eiti
QUOTE(erosi @ 2008 01 05, 18:42)
o man taip..pradeda 'biski' mepatikt.o jei tiksliau-tai tas begalinis jautrumas baigia ir mane ir maniski is proto isvesti...
zliumbiu vos ne kas diena ir po kelis kartus. na dabar jau ir perzengus 30sav. kiti dalykai pradeda vargint. bet cia jau matyt taip turi but... guodziuos,kad tikrai nedaug jau liko.
As irgi baisiausiai jautri.. Per Naujuosius apsiverkiau, nes as jau norejau namo, o MB-dar pabaliavoti.. man cia atrode kaip didziausia tragedija.. Vaziavau apsibliovusi i budincia vaistine raminanciu pirkti, tai net vaistininke per langeli guosti pradejo, o mane dar labiau virkdo, tai po manes stovejes apsauginis, maciau, pasimete... Nei juoktis, nei nueiti, nei mane guosti
Stiprybes jums burbuliukai, as du kartus si darbeli dirbau, zinau kaip sunku paskutiniais menesiais
stiprybes
gal kam pades mano informacija: mano sesute eina i kursus http://www.pkg.lt/gi...ugos/seminarai/. ten dvi psichologes veda uzsiemimus. Kaip sesuo pasakojo, kad pateikia daug idomios ir naudingos info apie visus psichologinius, emocinius nestumo niuansus, gimdymo baime ir pan. Mano sesei tai labai patinka, ten ir praktiniu uzduotciu, kurios tikrai smagios.
ji ir ant manes visas ishbando , tie pratimeliai uzkabina, yra ka pagalvoti ir apie save ir apie vaikelius ir apie seima. tikrai neblogai
sekmes
gal kam pades mano informacija: mano sesute eina i kursus http://www.pkg.lt/gi...ugos/seminarai/. ten dvi psichologes veda uzsiemimus. Kaip sesuo pasakojo, kad pateikia daug idomios ir naudingos info apie visus psichologinius, emocinius nestumo niuansus, gimdymo baime ir pan. Mano sesei tai labai patinka, ten ir praktiniu uzduotciu, kurios tikrai smagios.
ji ir ant manes visas ishbando , tie pratimeliai uzkabina, yra ka pagalvoti ir apie save ir apie vaikelius ir apie seima. tikrai neblogai
sekmes
Dar pries kelias savaites sakiau, kad antrakart nescia jau but nebenoreciau... nes tikrai buvo ne kas- ir pykinimas, ir nuotaiku kaita, ir visishkas jegu neturejimas, ir apatija vyrui, ir nuolatinis miegojimas... Bet dabar reikaliukai laaaabai pagerejo... pashviesejo ir nuotaika, jau atsirado daugiau jegu, nebepykina, o ir meile savo vyrui po truputi gryzta... pradedu vis labiau ir labiau dziaugtis ta
busena
labai patinka but nesciai,nors ir pirmus men labai pykino,paskutinius men meslungi traukia
Nei patinka, nei nepatinka
Kol kas neštumas visiškai nesijaučia
Man ir patinka ir nepatinka
Patinka, nes visi tik lepina
. Net, sakau, kai priprasiu,
tai po gimdymo bus trauma, kai niekas nebelepins
O nepatinka del darbo - labai jau sunku atsedeti visa darbo diena,
nes prasideda tada: tai nugara skauda, tai pilva tempia, tai miego priepuolis ir pan.. manau, suprantat
Patinka, nes visi tik lepina
tai po gimdymo bus trauma, kai niekas nebelepins
O nepatinka del darbo - labai jau sunku atsedeti visa darbo diena,
nes prasideda tada: tai nugara skauda, tai pilva tempia, tai miego priepuolis ir pan.. manau, suprantat
Man l. patiko.
man labai grazios ir si busena maloni. Noreciau, jei leistu finansines galimybes, pagimdyti dar viena
. Juk tai toks dziaugsmas!