Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

QUOTE(gintute3 @ 2007 12 20, 15:20)
As tai nesu labai patenkinta budama  nestuke.gif  Zinoma, be galo dziaugiuosi, kad susilauksim vaikucio, kurio labai norim, bet tas pykinimas, skrandzio skausmai, maisto netoleravimas, kvapai ir pan. ir pan., mane be galo nervina. Zodziu praradau daug gyvenimo malonumu, suprantu tai laikina, tai mane ir guodzia  smile.gif  Gal kai baigsis visi negalavimai ir galesiu pasidziaugt  nestuke.gif  bet dabar tikrai nea  schmoll.gif

Nusiramink,juk tau tik pati pradzia po truputi viskas susitvarkys mirksiukas.gif
nors as tai prasikankinau iki 4 menesiu doh.gif maniau nuo proto nusoksiu...
bet dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
Mums jau 24-a savaitė, visi pykinimai ir vėmimai - praeity, jaučiamės labai gerai, kažkaip ir į tualetą mažiau lakstom, žodžiu - mėgaujamės nėštumu vacation4.gif
Atsakyti
Man buti nestuke.gif visai patinka ax.gif Matyt, kad isvengiau pykinimu, kol kas nejauciu jokiu problemu su skrandziu (jau 26 sav.). Yra keletas nepatogumu ir nusiskundimu, bet ne tiek, kad labai trukdytu gyventi smile.gif Aisku, jau trecias trimestras ant nosies, tai nezinau, ka po kokio menesio sakysiu smile.gif Visi juk sako, kad antras trimestras yra pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
man jau pats galas. skauda viskas kas gali ar negali skaudeti. bet vistiek dziaugiuosi, jau gyvenu mintim kad toj turesiu leliu ant savo ranku. kartais pagalvoju kad bus keista kad viduje niekas nesispardys, juk susigyvenom per tuos 9 men lotuliukas.gif laikykites visos, juk tai laikina smile.gif blogumai seip visi pasimirs jei lelius yra labai laukiamas mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2007 12 21, 11:03)
4u.gif
man jau pats galas. skauda viskas kas gali ar negali skaudeti. bet vistiek dziaugiuosi, jau gyvenu mintim kad toj turesiu leliu ant savo ranku. kartais pagalvoju kad bus keista kad viduje niekas nesispardys, juk susigyvenom per tuos 9 men  lotuliukas.gif laikykites visos, juk tai laikina smile.gif blogumai seip visi pasimirs jei lelius yra labai laukiamas  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Gero laukimo 4u.gif
Atsakyti
Siaubingai dziaugiuosi budama nestuke.gif Laukiu nesulaukiu, kada pajusiu pirmus judesius. Pirmi menesiai buvo labai sunkus.nuovargis, pykinimas 24 val per para ir t.t. dar gripu atsirgau. Zinojau kad visi nepatogumai su laiku praeis ir kazkaip labai nepergyvenau smile.gif
Atsakyti
o man labai sunku, nugara labai skauda ir dar kirsny nes kazkur nervas uzspaustas, naktim net apsisukti negaliu verysad.gif greiciau pagimdyt ir vel begioti kaip seniau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2007 12 22, 15:52)
o man labai sunku, nugara labai skauda ir dar kirsny nes kazkur nervas uzspaustas, naktim net apsisukti negaliu verysad.gif greiciau pagimdyt ir vel begioti kaip seniau unsure.gif

Man lygiai tas pats. Dar liko 10 savaiciu, ebt laukiu nesulaukiu, kada pagimdysiu, nes nugaros ir kirksniu skausmai is proto veda. Nakti miegot neimanoma, diena vaiksciot skauda. Man tai kazkaip norisi kad viskas greiciau pasibaigtu ir galeciau supuoti savo mazyli
Atsakyti
na, o as jauciuosi labai gerai, aisku nezinau kaip kalbesiu veliau blush2.gif bet dabar megaujuosi nestumu ax.gif
Atsakyti
visiškai nesijaučiu gerai schmoll.gif
laukiu nesulaukiu pabaigos
Atsakyti
Man tai laaabai patinka buti nestuke.gif ,nors pirmi 4 men. buvo siaubingi,bet praejo tie men. ir viskas uzsimirso. aisku db atsirado kitokiu problemu,nu bet but nestuke.gif yra thumbup.gif
Atsakyti
Nors mano nestumas palyginus lengvas ( dabar 30 savaiciu ), bet as laukiu nesulaukiu pabaigos smile.gif . Ir tas sedejimas namie man nepatinka schmoll.gif .
Atsakyti