Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Sveikinu mergaitės, kad išlaikėt teises, jūs nerealios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2006 11 08, 14:38)
oi mergaitės pasiguosiu ir vėl neišlaikiau  verysad.gif Jau taip bjauriai jaučiuos kaip višta paskutinė  fool.gif Nesugebėjau niekaip ant estakados užvažiuot, nors kai mokiaus jokių problemų nebuvo, net nebuvo tokios minties, kad ant estakados galiu susimauti  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Labukas! Neliudek labai ir nevadink saves vista,nes as supyksiu biggrin.gif as pati pirma karta kai laikiau niekaip negalejau iveikti to kalniuko schmoll.gif .Cia per ta prakeikta sresa... schmoll.gif Siulau i ta situacija paziureti objektyviai ir optimistiskai,juk galejo buti blogiau jeigu tai butu nutike ant parodos kalno piko metu...Vadinasi dar truputi reikia padirbeti,kad geriau jaustum masinyte.Sakau tai is savo karcios patirties,juk pati issilaikiau is 4 karto ir dabar kai palyginu savo igudzius per pirma egza ir po paskutinio,skirtumas didziulis.Beje,siandien du vyrukai neiveike to kalniuko,taip kad nenuvertink saves! Pasiimk dar du-trys pap vaziavimus ir tikrai islaikysi.Suprantu,truksta laiko,pinigu gaila(gal but) vel stresas,bet ka padarysi,reikia eiti iki galo!Sekmes tau!
Atsakyti
Merginos,tikrai nuosirdziai dekoju visoms uz palaikyma.Tai dvigubas malonumas jau vien del to,kad mes net nepazystamos,daugelis is jusu jau pamirsot ta vargeli,turit savo reikalu,darbus ,seimas ir vistiek surandat laiko paguosti,palaikyti moraliskai,aciu....Olita saunuole man net piese garazus,vita net uzrasa ant marskineliu nepatingejo uzdeti,ech,yra dar lietuvoj draugisku ir maloniu zmoniu.....
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 09, 22:24)
Merginos,tikrai nuosirdziai dekoju visoms uz palaikyma.Tai dvigubas malonumas jau vien del to,kad mes net nepazystamos,daugelis is jusu jau pamirsot ta vargeli,turit savo reikalu,darbus ,seimas ir vistiek surandat laiko paguosti,palaikyti moraliskai,aciu....Olita saunuole man net piese garazus,vita net uzrasa ant marskineliu nepatingejo uzdeti,ech,yra dar lietuvoj draugisku ir maloniu zmoniu.....

drinks_cheers.gif sutinku super labai. O mano diena irgi ateis kada hihihi.gif
Atsakyti
RAMSE ir DREDA, sveikinu, suprantu jūsų džiaugsmą mirksiukas.gif drinks_cheers.gif Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
DREDA, RAMSEnuosirdus sveikinimai thumbup.gif saunuoles thumbup.gif . Tikiuosi ateis diena kada ir as dziugausiu islaikiusi egzamina mirksiukas.gif

Ai dar norejau apie estakada pasakyti, kaip jus mokina ant jos vaziuoti su rankiniu, nes as moku tik su darbiniu stabdziu

Ir dar vienas klausimas: Jei pirma karta kai laikiau, mane isleido i miesta ir ten susikirtau, ar man reiks pakartotinai vaziuoti aiktelej ir ar keisis egzamino kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 10 lapkričio 2006 - 12:57
QUOTE(sigita @ 2006 11 10, 13:52)
Ai dar norejau apie estakada pasakyti,  kaip jus mokina ant jos vaziuoti su rankiniu, nes as moku tik su darbiniu stabdziu

Ir dar vienas klausimas: Jei pirma karta kai laikiau, mane isleido i miesta ir ten susikirtau, ar man reiks pakartotinai vaziuoti aiktelej ir ar keisis egzamino kaina?

Su darbiniu kažkaip man asmeniškai paprasčiau ir patikimiau.
Bet su rankiniu taip - užvažiuoji, sustoji, užtrauki iš visos jėgos rolleyes.gif , kojinį stabdį jau atleidi, tada truputuką atleidi sankabą ir spaudi gazą iki "saugaus" apsūkų skaičiaus 1,25 - 1,5 tūkst., tada nuleidi rankinį ir valio turėtų būt... Tik vat nesu tikra dėl eiliškumo sankabos ir gazo g.gif Gal ir nėr esmės g.gif

Kitas atsakymas - reiks mokėt už viską ir kartot viską - ta prasme ir aikštelę iš naujo, pratimus išmes vėl random'u unsure.gif Deja unsure.gif
Atsakyti

Kitas atsakymas - reiks mokėt už viską ir kartot viską - ta prasme ir aikštelę iš naujo, pratimus išmes vėl random'u unsure.gif Deja unsure.gif
[/quote]

GAila, o man taip sunku toj aikstelej sukinetis buvo doh.gif jau maniau nusimuilinsiu ax.gif Visa laika meldziausi, kad tik ant estakados pataikyciau, man labai sunku ant posukiu. Dar reikia bruzinti ir bruzinti posukius. Kai darau posuki, as vos nepasistiebus ziuriu i masinos kapota, kad tik kur neuzsikabinus doh.gif . man instruktorius pastoviai aiskina: ziurek kur vaziuoji, o ne i kapota. O kaip ? jei ziuresiu, o masina vaziuos ne ten doh.gif doh.gif . Na gal ir visai jau kvailai klausineju, bet nebezinau ka daryti.
Atsakyti
Aha, ir man su darbiniu stabdziu yra lengviau...... smile.gif .....svarbiausia neskubeti sankaba atleisti...regitroj tai ishvis reikia letai letai ta sankaba atleidineti....taigi nera kur skubeti thumbup.gif ...
ir dar norejau paklausti visu ishlaikusiu: koks pratimas jums pasitaike aikshtelej?ir kaip jis jums pavyko?nebuvo jokiu gal nemaloniu ar juokingu dalyku?shiaip del idomumo klausiu..... ax.gif
man tai pataike parkavimas shonu.....tai super!man jis idealiai isheina thumbup.gif ...net nespejau ivaziuoti iki galo tai egzaminatorius ishkato pasake vaziuok toliau ir taip moki, tipo "ner cia ko tau terliotis" lotuliukas.gif ax.gif ....bat uztat vaziuodama iki kito pratimo vos su kita mashina nesusiduriau shonu blush2.gif .....he he.....egzaminatoriaus kaklas taip pasitempe ir akys vos neishshoko ish baimes lotuliukas.gif ...bet nieko.....ash gi zinau kur vaziuoju blush2.gif lotuliukas.gif ....

na tai laukiu jusu istoriju.....labai idomu suzinoti manau ne tik man, bet ir kitom..... drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 11 10, 13:13)
Tik vat nesu tikra dėl eiliškumo sankabos ir gazo  g.gif Gal ir nėr esmės  g.gif

biski yra smile.gif eiliškumas atvirkščias - jei prieš gazuodama atleisi sankabą mašina tiesiog nuvažiuos atgal.
Pirma padidini gazą iki atitinkamų apsukų, paskui imi atleidinėt sankabą ir nuleidi rankinį. Tikrai labai paprasta. smile.gif Pati taip ir laikiau. O šiaip laikant matyt jokio skirtumo darbiniu ar rankiniu, svarbu kad mokėtum elgtis konkrečioj situacijoj.
Visai iš visos jėgos užtraukt rankinio nereikia - paskui sunku nuleist gali būt smile.gif Pakanka stipriai ir gerai, o visas jėgas stipruolių konkursam pataupyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Neišlaikiau šiandien vairavimo... verysad.gif Šiaip nesu labai jautri, bet vos neapsiverkiau, nes susimoviau ten, kur niekada klaidos nebuvau padariusi kol mokiausi. Pačiame PIRMAME pratime užkabinau stulpelį, tuo mano egzaminas ir baigėsi... net egzaminuotojas stebėjosi, sakė čia tokia netipinė klaida, kurią padaro tik tie, kurie labai panikuoja, o aš tokia rami atrodžiau. Jis dar sako, aš suprantu, kad čia tiesiog nesėkmė, bet negaliu niekuo padėti. Žinau, kad pati kalta, taip pykstu ant savęs, kad su jauduliu nesusitvarkiau... fool.gif Bet, kas blogiausia, kaip velnias kryžiaus bijau perlaikymo- man tas stulpelis košmaruose vaidenasi. ohmy.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smike: 10 lapkričio 2006 - 19:31
QUOTE(smike @ 2006 11 10, 20:29)
Neišlaikiau šiandien vairavimo...  verysad.gif Šiaip nesu labai jautri, bet vos neapsiverkiau, nes susimoviau ten, kur niekada klaidos nebuvau padariusi kol mokiausi.

nepergyvenk, visos mes labai jaudinames juk tai naturali, zmogiska reakcija. o del to stulpelio - kita karta jau zinosi ir daugiau tai nepasikartos mirksiukas.gif
Atsakyti