Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

niu kaip ant sirdies palengvejo,kai radau,kur pasiguosti,maniau,kad as vistuke paskutine esu,jau trecia karta neislaikau,asaros rieda,kaip pupos,pradejom kartu mokytis su antra puse,jis is pirmo karto islaike,o as...nutariau padaryti pertrauka,nervu gaila,galvoju,kad po nauju pameginsiu,nes jau ir mokslai prispaude,o regitrai adiduoti visa deina reikia,tiesiog tokia beviltiska jauciuosi,o sirdy skaudziausi tevu zodziai(nera musu tobuli santykiai,nepraleidzia progos igelti),kad mano psichika nestabili ir negaliu buti vairuotoja,labai pasisaipe,kai pasakiau,kad uzsirasiau mokytis vairavimo,o dabar,kai tiek kartu neislaikiau,tai net nesakau,tiesiog skaudu klausyti: "taip ir galvojau,kad neislaikysi".Jei ka nesu sirgusi jokiomis psichikos ligomis,bent jau nezinau,o po tokiu nesekmiu,tai isvis praradau pasitikejima,bet nepasiduosiu,laikysiu nors ir 100 kartu....
aciu,kad perskaitysit,vis lengviau viska isklojus cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 11, 00:00)
nepasiduosiu,laikysiu nors ir 100 kartu....
aciu,kad perskaitysit,vis lengviau viska isklojus cry.gif  cry.gif  cry.gif

nu tik neprgyvenk taip....aishku cia visada tau pades......ishklausisim ir patarsim..... console.gif ......nesvarbu kiek katu laikei ir ish kelinto ishlaikysi, vien tavo zodziai "bet nepasiduosiu,laikysiu nors ir 100 kartu" rodo kad esi stipri ir siekianti tikslo .....o tai yra laaaaaaaabai daug!.....su tokiu poziuriu bus daug lengviau ......... 4u.gif .....
svarbiausia negalvok apie zmones kurie tavimi netiki, uztat tu savim tiki! thumb_yello.gif ......neabejoju, kad aplink tave yra pilna zmoniu kurie visada tau pades ir, svarbiausia, tiki tavimi! first.gif good.gif
Atsakyti
aciu,vat dar ir jus prisidejot prie tikinciu!!!truputi finansai spaudzia,tai pasitaupysiu ir dar pasimokysiu,tikrai bandau buti optimistiska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 11, 00:34)
aciu,vat dar ir jus prisidejot prie tikinciu!!!truputi finansai spaudzia,tai pasitaupysiu ir dar pasimokysiu,tikrai bandau buti optimistiska ax.gif

Tikrai svarbiausia nepasiduoti 4u.gif Aš irgi kai antrą kartą neišlaikiau galvojau mesiu viską kam man tos teisės, bet nusiraminau ir eisiu iki galo. Mergaitės laikomės ir nepasiduodam įsivaizduokim kaip bus gera kai pagaliau išlaikysim yahoo.gif ploja.gif
Atsakyti
Labukas visoms! Na zadejau papasakoti savo egzo istorija,tai ir pradedu.O buvo taip...Kaip zinot visos,tai jau buvau etatine perlaikytoja pasidarius.Tame matau dabar ir pliusu biggrin.gif Atvaziavau rami kaip belgas,visus is matymo pazystu,mane irgi(juk stovedavau per sniega ir lietu i kitus ziuredama) nusiteikus ramiai tvarkingai islaikyti,mintyse pakartojau (maziausia 10 kartu biggrin.gif ) kur kaip ivaziuosiu ir laukiu kol mane pakvies.Ateina JIS,visas grazus ir kvepiantis(cia rimtai) Jaunas ir tokiu akmeniniu veidu.Pakviecia mane pavarde,net nepasisveikina(chamas,as juk jam beveik i mamas tinku,tik kad gerai atrodau wub.gif ) einam ir sedam i masina,o as visa nepatenkinta tokiu egzaminatorium,kad net pamirsau ko cia atejus.JIS palauke kelias min ir sako,tai darysit ka nors ar cia taip ir sedesim?As aisku ijungiu visa savo zavesy ir i klausyma klausimu,o ka noretumet? Paziurejo piktai,issigandau savo juodo humoro,pagailo jo,juoku nesupranta,sunku jam tikriausia gyventi g.gif Brangindama jusu laika pereisiu is karto prie to,kad jau vaziuoju i skersa garaza(kuri atkalus bene geriausiai) JO veidas akmeninis.Ivaziuoju blogai,taisausi,ivaziuoju dar blogiau,susinervinu taip,kad vos neverkiu,JO veidas akmeninis,balsas taip pat.Tai ka,siai dienai uzteks(butent taip ir sako)ir as pratrukau,sakau ne,lyja,aiksteleje nieko nera vaziuoju dar sykiu,as juk taip gerai moku tuos garazus(cia jau isteriskai pakeltu tonu)girta galiu ivaziuoti,tiesiog jaudinuosi ir jus cia visas piktas! JIS PIRMA KARTA I MANE PAZIUREJO,VISAS TOKS PASIMETES(cia rimtai) bet nesusiraukes ir sako tokiu ramiu balsu,tesiam.As mandagiai padekojau,visus sekancius pratimus padariau normaliai,ir isvaziavau i miesta. Marsrutas trumpas,oras blogas,lyja,tikriausia det to sugede visos zalios lemputes,vien raudoni sviesaforai,perejos tuscios.Giztam atgal,JIS visa laika tyli akmeniniu veidu,papkes nei karto nepaeme i rankas,net atsisukau paziureti ar dar gyvas,nieko ziuriu kvepuoja.Islipam is masinos,eimam jis sau ramiai tyli,o as nedrasiai klausiu,ar islaikiau?JIS atsisuka(antra karta)ir sako,pasakysiu jei atsakysit man i viena klausyma,kaip jus sugebejot visa kelia nuvaziuoti be veidrodeliu pagalbos???? As trumpam pasimetu,staiga (ir vel)ijungiu visa savo zavesi ir sakau,moterys sirdimi jaucia...Ir cia JIS MANE NUSTEBINA,JIS JUOKIASI?! Ir labai maloniu balsu sako,puikiai vairuojate,sekmes kelyje biggrin.gif O CIA JAU AS SUTRIKAU,nepatikejau,kad ir statulos moka sypsotis.Ti stai tokia mano istorija,dabar laukiu kol padarys vairuotojo pazymejima,tada i trasa leksiu!
Atsakyti
Labai smagiai papasakojai, patiko hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
sveikos, vairuotojos,
turiu klausimuką - gal kam teko būti tokioje situacijoje: prieš pusantrų metų susimokėjau už kursus, bet jokių egzų nelaikiau ir viską apleidau, nes taip gavosi. kažin, ar tie mano pinigai nuplaukė, ar galiu tęsti "mokslus"? noriu vis dėlto išsilaikyti...
Atsakyti
architekte.lina uzuojauta tau del tavo tevu, nepyk, bet tikriausiai jiems patiems su psichika negerai fool.gif , kad taip smukdo savo vaika, o tu saunuole, jog nepasiduodi thumbup.gif varyk pirmyn ir " vsem vragam na zlo" irodyk, kad tu gali mirksiukas.gif idomu, ka tada jie pasakys?

RAMSE nuostabi istorija thumbup.gif kazkaip man reikia taip kalbeti ismokti lotuliukas.gif

mamukas2, o tai kursu baigimo liudijima turi?
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 11 11, 11:27)
sveikos, vairuotojos,
turiu klausimuką - gal kam teko būti tokioje situacijoje: prieš pusantrų metų susimokėjau už kursus, bet jokių egzų nelaikiau ir viską apleidau, nes taip gavosi. kažin, ar tie mano pinigai nuplaukė, ar galiu tęsti "mokslus"? noriu vis dėlto išsilaikyti...

Ne tu viena tokia smile.gif. Gali viska "pribaigti". Tik pasiskambink i mokykla, issilaikyk mokyklinius ir pasiimk popierukus smile.gif.
Atsakyti
aciu ,mergaites!!! niu tikrai nepasiduosiu,cia gal kitoje temoje reiketu klausti,bet ...gal kuri zino vilniuje instruktoriu,kuris privaciai pamokintu mane pigiau nei 45lt uz 1,5h.

sigita,del tevu tai tikrai noriu jiems irodyti,kad daug ka galiu,istojau studijuoti i architektura,irgi netikejo...kazkaip keistai pas mane susikloste santykiai su tevais...

ramse,pradzia paskaicius,pagalvojau apie romantiska istorijos pabaiga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo architekte.lina: 11 lapkričio 2006 - 15:04
Kokia ten romantika gali buti,nebent nuotykis.Toms kas ruosiasi laikyti galiu patarti,jei egzaminuotojas mumija,pabandykit uzmegzti kontakta,tada jie kazkaip patys atsipalaiduoja.Viena mergina pasakojo,kad irgi ant tokio buvo pataikius,tai pasiule radija jam isijungti biggrin.gif tai tas pradejo juoktis ir jai praejo itampa.Tikrai ant savo kailio patyriau,kad itampa viska apsunkina.
Papildyta:
P.s. Ant estakados galima vaziuoti nuo rankinio ir nuo darbinio,kam kaip patogiau.Pati asmeniskai klausiau,tai JIS man atsake,kad ;man jokio skirtumo,svarbu uzvaziuokite;
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 11 11, 11:27)
sveikos, vairuotojos,

Pasižiūrėk sutartį su mokykla...pas mus yra va toks punktas "nebaigus kursų per 6 mėn. (nuo sutarties pasirašymo) ir nepranešus raštu apie mokymosi atidėjimą, sutartis nutraukiama, pinigai negrąžinami". Tai čia eina kalba apie pačius kursus, o laikymas - kitas klausimas. Laikyt, jei tik turi mokyklos baigimo pažymėjimą gali ir vėliau smile.gif
Atsakyti