Labukas visoms! Na zadejau papasakoti savo egzo istorija,tai ir pradedu.O buvo taip...Kaip zinot visos,tai jau buvau etatine perlaikytoja pasidarius.Tame matau dabar ir pliusu

Atvaziavau rami kaip belgas,visus is matymo pazystu,mane irgi(juk stovedavau per sniega ir lietu i kitus ziuredama) nusiteikus ramiai tvarkingai islaikyti,mintyse pakartojau (maziausia 10 kartu

) kur kaip ivaziuosiu ir laukiu kol mane pakvies.Ateina JIS,visas grazus ir kvepiantis(cia rimtai) Jaunas ir tokiu akmeniniu veidu.Pakviecia mane pavarde,net nepasisveikina(chamas,as juk jam beveik i mamas tinku,tik kad gerai atrodau

) einam ir sedam i masina,o as visa nepatenkinta tokiu egzaminatorium,kad net pamirsau ko cia atejus.JIS palauke kelias min ir sako,tai darysit ka nors ar cia taip ir sedesim?As aisku ijungiu visa savo zavesy ir i klausyma klausimu,o ka noretumet? Paziurejo piktai,issigandau savo juodo humoro,pagailo jo,juoku nesupranta,sunku jam tikriausia gyventi

Brangindama jusu laika pereisiu is karto prie to,kad jau vaziuoju i skersa garaza(kuri atkalus bene geriausiai) JO veidas akmeninis.Ivaziuoju blogai,taisausi,ivaziuoju dar blogiau,susinervinu taip,kad vos neverkiu,JO veidas akmeninis,balsas taip pat.Tai ka,siai dienai uzteks(butent taip ir sako)ir as pratrukau,sakau ne,lyja,aiksteleje nieko nera vaziuoju dar sykiu,as juk taip gerai moku tuos garazus(cia jau isteriskai pakeltu tonu)girta galiu ivaziuoti,tiesiog jaudinuosi ir jus cia visas piktas! JIS PIRMA KARTA I MANE PAZIUREJO,VISAS TOKS PASIMETES(cia rimtai) bet nesusiraukes ir sako tokiu ramiu balsu,tesiam.As mandagiai padekojau,visus sekancius pratimus padariau normaliai,ir isvaziavau i miesta. Marsrutas trumpas,oras blogas,lyja,tikriausia det to sugede visos zalios lemputes,vien raudoni sviesaforai,perejos tuscios.Giztam atgal,JIS visa laika tyli akmeniniu veidu,papkes nei karto nepaeme i rankas,net atsisukau paziureti ar dar gyvas,nieko ziuriu kvepuoja.Islipam is masinos,eimam jis sau ramiai tyli,o as nedrasiai klausiu,ar islaikiau?JIS atsisuka(antra karta)ir sako,pasakysiu jei atsakysit man i viena klausyma,kaip jus sugebejot visa kelia nuvaziuoti be veidrodeliu pagalbos???? As trumpam pasimetu,staiga (ir vel)ijungiu visa savo zavesi ir sakau,moterys sirdimi jaucia...Ir cia JIS MANE NUSTEBINA,JIS JUOKIASI?! Ir labai maloniu balsu sako,puikiai vairuojate,sekmes kelyje

O CIA JAU AS SUTRIKAU,nepatikejau,kad ir statulos moka sypsotis.Ti stai tokia mano istorija,dabar laukiu kol padarys vairuotojo pazymejima,tada i trasa leksiu!