Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Patieška @ 2006 11 11, 20:02)
Pasižiūrėk sutartį su mokykla...pas mus yra va toks punktas "nebaigus kursų per 6 mėn. (nuo sutarties pasirašymo) ir nepranešus raštu apie mokymosi atidėjimą, sutartis nutraukiama, pinigai negrąžinami". Tai čia eina kalba apie pačius kursus, o laikymas - kitas klausimas. Laikyt, jei tik turi mokyklos baigimo pažymėjimą gali ir vėliau smile.gif

nu geras, aš turiu tik tokį kasos aparato čekį, kad mokėta įmoka už kursus. tik tokį daiktą man davė paėmęs pinigus tas vadinamas instruktorius ar kaip ten jį. beje, apie savo vairavimo mokslus aš jau rašiau kitoje temoje... tai musiau kad pirmadienį lėksiu aiškintis, kas ten kur g.gif
Atsakyti
O aš vakar po Kauną trumpai pravažiavau su tėčio opeliuku.. Jeeetus koks minkštas wub.gif

O paskui su Honda Kaunas-Vilnius. Dabar ir nežinau ar lengva buvo nes važiavau nakčia 10-12h, ar sunku nes i6 pradžių snigo, purškė.. Na bent mašinų nedaug thumbup.gif Aišku labiausiai patiko lenkti/būti aplenktai fūros.. Košmaras. Jausmelis - pusę minutės trunkantis tvanas ant Tavo mašinos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 10, 23:00)
niu kaip ant sirdies palengvejo,kai radau,kur pasiguosti,maniau,kad as vistuke paskutine esu,jau trecia karta neislaikau,asaros rieda,kaip pupos,pradejom kartu mokytis su antra puse,jis is pirmo karto islaike,o as...nutariau padaryti pertrauka,nervu gaila,galvoju,kad po nauju pameginsiu,nes jau ir mokslai prispaude,o regitrai adiduoti visa deina reikia,tiesiog tokia beviltiska jauciuosi,o sirdy skaudziausi tevu zodziai(nera musu tobuli santykiai,nepraleidzia progos igelti),kad mano psichika nestabili ir negaliu buti vairuotoja,labai pasisaipe,kai pasakiau,kad uzsirasiau mokytis vairavimo,o dabar,kai tiek kartu neislaikiau,tai net nesakau,tiesiog skaudu klausyti: "taip ir galvojau,kad neislaikysi".Jei ka nesu sirgusi jokiomis psichikos ligomis,bent jau nezinau,o po tokiu nesekmiu,tai isvis praradau pasitikejima,bet nepasiduosiu,laikysiu nors ir 100 kartu....
aciu,kad perskaitysit,vis lengviau viska isklojus cry.gif  cry.gif  cry.gif

Suprantu tave, man po pirmo karto vos ašaros nepradėjo tekėti upeliais... bet tai dar nereiškia, kad mes būsim blogos vairuotojos- tai, manau, tiesiog įtampa dėl to, kad šalia sėdi egzaminuotojas, o ne nemokšiškumas ar pan. Vat kai gausim teises, dar padraginsim gatvėse. lotuliukas.gif O tėvams tu nesakyk, kad perlaikinėji. Jei klaus ko nesilaikai, sakyk, kad laiko neturi, o paskui tik teisėmis po nosim pamojuok. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kam taip buvo - ką darėt, kai praleidot vairavimo pamoką prieš tai neperspėjus instruktoriaus? Ta prasme, jis tuo laiku laukė laukė manęs ir nesulaukė doh.gif Aš aišku, nepiktybiškai, pamiršau, bet vis tiek... ar ta pamoka jums skaitėsi kaip pamoka (ta prasme, mano pinigai nuplaukė), ar kaip kitaip sutarėt. Iš anksto tokios situacijos aptarę nebuvom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2006 11 13, 16:52)
gal kam taip buvo - ką darėt, kai praleidot vairavimo pamoką prieš tai neperspėjus instruktoriaus? Ta prasme, jis tuo laiku laukė laukė manęs ir nesulaukė doh.gif Aš aišku, nepiktybiškai, pamiršau, bet vis tiek... ar ta pamoka jums skaitėsi kaip pamoka (ta prasme, mano pinigai nuplaukė), ar kaip kitaip sutarėt. Iš anksto tokios situacijos aptarę nebuvom... g.gif

Itariu, kad tavo pinigai nuplauke.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2006 11 13, 16:52)
Iš anksto tokios situacijos aptarę nebuvom... g.gif

Pas mus yra sutarty su mokykla apie tai - jei neatvyksti neperspėjęs, - nuplaukia smile.gif Nes realiai gi tuo metu galėjo kitą mokinį turėt.
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2006 11 12, 22:56)
Suprantu tave, man po pirmo karto vos ašaros nepradėjo tekėti upeliais... bet tai dar nereiškia, kad mes būsim blogos vairuotojos- tai, manau, tiesiog įtampa dėl to, kad šalia sėdi egzaminuotojas, o ne nemokšiškumas ar pan. Vat kai gausim teises, dar padraginsim gatvėse.  lotuliukas.gif O tėvams tu nesakyk, kad perlaikinėji. Jei klaus ko nesilaikai, sakyk, kad laiko neturi, o paskui tik teisėmis po nosim pamojuok.  mirksiukas.gif

oj,mojuosiu as tom teisem ir vazinesiu sau ramiausiai po vilniu,mat visi sako,kad jei vilniuje mokaisi,tai ir kituose miestuose moraliskai lengviau smile.gif

nius,merginos,kaip dziaugiuosi,kad ESATE,jus tikra greitoji pagalba!!!!
group.gif taip ir yra,nesakau tevams ,kad neislaikiau,keista,kad toks poziuris ir jusu vyro buvo,mano antra puse,tai beveik kartu verke,matyt,labai graudziai pati raudojau tongue.gif tikrai tiek idejus darbo ,laiko ir pinigu nepaliksiu sito reikalo neuzbaigto!!!kaip,apskritai, pasitikejima ugdyti,gal turit kokiu slaptu budu?
Atsakyti
QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 13, 19:56)
kaip,apskritai, pasitikejima ugdyti,gal turit kokiu slaptu budu?

Na, šiaip pačiai vienai gal ir nelabai žinau kaip išsiugdyt.... Reik pagalbos iš šalies smile.gif Pirmiausia - nebendraut su tais, kurie Tavim ir Tavo sugebėjimais netiki schmoll.gif Tada bendraut tik su tais, kurie Tave palaiko, bet tuo pačiu neleidžia Tau išskyst thumbup.gif O dar visai gerai, kai Žmogus, turinti s Tau autoritetą - pvz., nagrinėjamu atveju Žmogus, kuris moko Tave vairuot, kažkaip turi Tau pasitikėjimą Tavim demonstruot iš savo profesionalios pusės - nesukiot vairo, nemaigyt pedalų, nežiūrėt į kelią, nepasakinėt, patikėt Tau vežti ką nors... Niu turėtų padėt... O ir kai padarai kažką, kas atrodė neįmanoma, pasitikėjimo savim padidėja... Lyg ir nežianu daugiau receptų...
Ai, dar reik nusiramint, atsipalaiduot ir mėgautis tuo, ką darai wub.gif tada turėtų gerai gautis, o tas irgi priduoda pasitikėjimo smile.gif
Atsakyti
smile.gif aciu!!! kalbant apie instruktoriu,atrodo tikrai manes nekritikuoja,as cia daugiau klausiau apie visas gyvenimo situacijas,turbut savaime po truputi nebesibendrauja su tokiais ,katrie neigiamai ziuri i mane,bet nuo tevu(minejau,kad ju pasisakymai man labiausiai gulasi ant sirdies) sunkiau atsiriboti visiskai...
Atsakyti
Labukas! Tai tu ir neatsiribok,tiesiog islaikyk egza ir tada pasakyk,lai bus jiems staigmena.O siaip,tai tas pasitikejimas ateis tada,kai pajausi,kad tau jau neblogai gaunasi vairuoti,As asmeniskai po 15 vaziavimo jau pradejau savim pasitiketi,o kai pati priemiau sprendima rikiuotis i kaire(anksciau tik pagal instruktoriaus nurodyma),nes jis snekejo telefonu,ir tvarkingai gavosi,dingo visos baimes.Siandien vaziavau pirma karta viena,tai truputi jaudinausi,bet galvojau,kad bus baisiau.Tikriausia tikras pasitikejimas ateina su laiku ir didesne patirtim.
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 14, 20:29)
Tikriausia tikras pasitikejimas ateina su laiku ir didesne patirtim.

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=architekte.lina,2006 11 13, 22:Na kaip tau sekasi,kada egzas?
Atsakyti