Buvau šiandien vėl egzamino laikyti. Aikštelėje sekėsi puikiai- susitvarkiau su baime ir taip prisiparkavau, kad egzaminuotojas net pagyrė.

Tiesiog įlipusi pasakiau, kad labai jaudinuosi ir kad praėjusi kartą aikštelėje dėl to jaudulio ir išvarčiau stulpelius. O egzaminuotojas buvo labai gerietiškas, suprato, ir sakė, nu nebijok, važiuojam! Tai atsipalaidavau ir lengviau pasidarė.

O neišlaikiau mieste, nes neatsargiai važiuoju per sankryžas ir iš šalutinio kelio į pagrindinį. Vieną kartą į posūkį įsipaišiau su 3 pavara ant 50 km/h (čia netyčia taip gavosi, žinau, kad reikia pristabdyti

), kitą kartą atseit neivertinau situacijos- priešais iš po tilto atvažiavo mašina, o aš nesumažinusi greičio sukau. Bet man pasirodė, kad ta mašina toli, o posūkis nelabai staigus, todėl viskas pavyko. Bet egzaminuotojas sakė, kad tiesiog pasisekė, nes matėsi,kad situacijos aš nekontroliuoju. Na, gal jis ir teisus... Bet mašina aš tikrai mačiau!

O lemtingas kartas buvo, kai reikėjo iš greitėjimo juostos įvažiuoti į pagrindinį, o ten kažkoks autas nusprogęs viską užstojo ir aš, nematydama, kad atvažiuoja auto, vos su ja nesusidūriau (egzaminuotojas nuspaudė stabdį).
Žodžiu, paskui kai aiškino klaidas, sakė, kad aš vairuoju labai nesaugiai. T.y. esu labiau susikoncentravusi į patį vairavimą, o ne situaciją kelyje, todėl man reikia papildomai pavairuoti dėl to "laisvumo", tada viskas bus puiku.
Stengiuosi į tą neišlaikymą žiūrėti filosofiškai- bent jau žinau, ką darau blogai (nes instruktorius niekada nepasakydavo, tik aprėkdavo

). O be to- nenorėčiau, kad tokie kaip aš šiandien- vos ne avarijas darantys, teises gautų...
Beje, gal kas turi kontaktus instruktoriaus IŠMOKANČIO vairuoti, o ne š... malti? Nes pas saviškį tikrai nenoriu!