Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Merginos, kai pati sėdžiu ant tos vairavimo "laikymu- perlaikymu" karštosios keptuvės, puikiai suprantu kaip jaučiatės prieš, per ir po vairavimo... (na, tik nežinau kaip jaučiasi tos, kurios išlaikė... ax.gif ) Ir tiesiog noriu nuoširdžiai visoms palinkėti sėkmės mokantis vairuoti ir jau vairuojant egzamine! 4u.gif Taip sakant, mes ne nevykėlės- tiesiog mes dar nežinome, kad mokame GERAI vairuoti, todėl jaudinamės ir padarome klaidų už kurias ir "nuima skalpą" egzaminuotojai. mirksiukas.gif O per ratuotųjų sąskrydį (na, juk "padarysim" visos mes tas teises mirksiukas.gif ) paskutinės juoksimės iš tų, kurie mumis netikėjo! tease.gif
SĖKMĖS VISOMS! DRĄSIAU DRAMBLIAI!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2006 11 28, 22:49)
Merginos, kai pati sėdžiu ant tos vairavimo "laikymu- perlaikymu" karštosios keptuvės, puikiai suprantu kaip jaučiatės prieš, per ir po vairavimo... (na, tik nežinau kaip jaučiasi tos, kurios išlaikė...  ax.gif ) Ir tiesiog noriu nuoširdžiai visoms palinkėti sėkmės mokantis vairuoti ir jau vairuojant egzamine!  4u.gif  Taip sakant, mes ne nevykėlės- tiesiog mes dar nežinome, kad mokame GERAI vairuoti, todėl jaudinamės ir padarome klaidų už kurias ir "nuima skalpą" egzaminuotojai.  mirksiukas.gif O per ratuotųjų sąskrydį (na, juk "padarysim" visos mes tas teises  mirksiukas.gif ) paskutinės juoksimės iš tų, kurie mumis netikėjo!  tease.gif
SĖKMĖS VISOMS! DRĄSIAU DRAMBLIAI!!!  biggrin.gif

šauniai pasakyta drinks_cheers.gif Aš šiandieneilinį kartą kulniuoju i regitrą blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kistina @ 2006 11 27, 23:10)
Deje, nieko negavau verysad.gif

Na persiunciau testa visoms prasancioms, rasykit jei kas negavot i AZ.

O egzaminuotojams visos musu baimes juokingos, kaip vienas pazystamas sake, juk ir jie pedalus turi - tai nelaimei neleis atsikti, todel nereikia bijoti.

Ar kas matet TV3 pagalba, kur apie regitra buvo? Kaip ten su tais istatymais? kuris kaltas liko- mergina laikiusi egza ar egzaminuotojas sedejes salia? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 29 lapkričio 2006 - 10:22
as tik gavau,ACIU Sigita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2006 11 29, 09:38)
šauniai pasakyta  drinks_cheers.gif Aš šiandieneilinį kartą kulniuoju i regitrą  blink.gif  doh.gif

Turiu nuojauta,kad viskas bus gerai,sekmes ir parasyk po visko,kaip sekesi!
Atsakyti
[quote=sigita,2006 11 29, 10:15]
Ar kas matet TV3 pagalba, kur apie regitra buvo? Kaip ten su tais istatymais? kuris kaltas liko- mergina laikiusi egza ar egzaminuotojas sedejes salia? blink.gif

Labas.
Gaila nemaciau, bendradarbe pasakojo kad nuo siu metu spalio 10d. avarijos atveju kaltas egzaminatorius. g.gif
Atsakyti
Buvau šiandien vėl egzamino laikyti. Aikštelėje sekėsi puikiai- susitvarkiau su baime ir taip prisiparkavau, kad egzaminuotojas net pagyrė. biggrin.gif Tiesiog įlipusi pasakiau, kad labai jaudinuosi ir kad praėjusi kartą aikštelėje dėl to jaudulio ir išvarčiau stulpelius. O egzaminuotojas buvo labai gerietiškas, suprato, ir sakė, nu nebijok, važiuojam! Tai atsipalaidavau ir lengviau pasidarė. smile.gif O neišlaikiau mieste, nes neatsargiai važiuoju per sankryžas ir iš šalutinio kelio į pagrindinį. Vieną kartą į posūkį įsipaišiau su 3 pavara ant 50 km/h (čia netyčia taip gavosi, žinau, kad reikia pristabdyti tongue.gif ), kitą kartą atseit neivertinau situacijos- priešais iš po tilto atvažiavo mašina, o aš nesumažinusi greičio sukau. Bet man pasirodė, kad ta mašina toli, o posūkis nelabai staigus, todėl viskas pavyko. Bet egzaminuotojas sakė, kad tiesiog pasisekė, nes matėsi,kad situacijos aš nekontroliuoju. Na, gal jis ir teisus... Bet mašina aš tikrai mačiau! g.gif O lemtingas kartas buvo, kai reikėjo iš greitėjimo juostos įvažiuoti į pagrindinį, o ten kažkoks autas nusprogęs viską užstojo ir aš, nematydama, kad atvažiuoja auto, vos su ja nesusidūriau (egzaminuotojas nuspaudė stabdį). verysad.gif
Žodžiu, paskui kai aiškino klaidas, sakė, kad aš vairuoju labai nesaugiai. T.y. esu labiau susikoncentravusi į patį vairavimą, o ne situaciją kelyje, todėl man reikia papildomai pavairuoti dėl to "laisvumo", tada viskas bus puiku. smile.gif
Stengiuosi į tą neišlaikymą žiūrėti filosofiškai- bent jau žinau, ką darau blogai (nes instruktorius niekada nepasakydavo, tik aprėkdavo schmoll.gif ). O be to- nenorėčiau, kad tokie kaip aš šiandien- vos ne avarijas darantys, teises gautų... blush2.gif

Beje, gal kas turi kontaktus instruktoriaus IŠMOKANČIO vairuoti, o ne š... malti? Nes pas saviškį tikrai nenoriu! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2006 11 29, 14:55)
Buvau šiandien vėl egzamino laikyti. Aikštelėje sekėsi puikiai- susitvarkiau su baime ir taip prisiparkavau, kad egzaminuotojas net pagyrė.  biggrin.gif Tiesiog įlipusi pasakiau, kad labai jaudinuosi ir kad praėjusi kartą aikštelėje dėl to jaudulio ir išvarčiau stulpelius. O egzaminuotojas buvo labai gerietiškas, suprato, ir sakė, nu nebijok, važiuojam! Tai atsipalaidavau ir lengviau pasidarė.  smile.gif O neišlaikiau mieste, nes neatsargiai važiuoju per sankryžas ir iš šalutinio kelio į pagrindinį. Vieną kartą į posūkį įsipaišiau su 3 pavara ant 50 km/h (čia netyčia taip gavosi, žinau, kad reikia pristabdyti  tongue.gif ), kitą kartą atseit neivertinau situacijos- priešais iš po tilto atvažiavo mašina, o aš nesumažinusi greičio sukau. Bet man pasirodė, kad ta mašina toli, o posūkis nelabai staigus, todėl viskas pavyko. Bet egzaminuotojas sakė, kad tiesiog pasisekė, nes matėsi,kad situacijos aš nekontroliuoju. Na, gal jis ir teisus... Bet mašina aš tikrai mačiau!  g.gif O lemtingas kartas buvo, kai reikėjo iš greitėjimo juostos įvažiuoti į pagrindinį, o ten kažkoks autas nusprogęs viską užstojo ir aš, nematydama, kad atvažiuoja auto, vos su ja nesusidūriau (egzaminuotojas nuspaudė stabdį).  verysad.gif
Žodžiu, paskui kai aiškino klaidas, sakė, kad aš vairuoju labai nesaugiai. T.y. esu labiau susikoncentravusi į patį vairavimą, o ne situaciją kelyje, todėl man reikia papildomai pavairuoti dėl to "laisvumo", tada viskas bus puiku.  smile.gif
Stengiuosi į tą neišlaikymą žiūrėti filosofiškai- bent jau žinau, ką darau blogai (nes instruktorius niekada nepasakydavo, tik aprėkdavo  schmoll.gif ). O be to- nenorėčiau, kad tokie kaip aš šiandien- vos ne avarijas darantys, teises gautų...  blush2.gif

Beje, gal kas turi kontaktus instruktoriaus IŠMOKANČIO vairuoti, o ne š... malti? Nes pas saviškį tikrai nenoriu!  doh.gif

Kaune labai nuoširdžiai patariu mokytis su Linu iš ZEBRO. Jei norėsi, rašyk man į AŽ, atsiųsiu telefonus.
Ir neliūdėk, išlaikysi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2006 11 29, 16:50)
Kaune labai nuoširdžiai patariu mokytis su Linu iš ZEBRO. Jei norėsi, rašyk man į AŽ, atsiųsiu telefonus.
Ir neliūdėk, išlaikysi. smile.gif

Pritariu, sitas instruktorius labai labai labai geras ir tikrai niekada neapreks...

O as vakar 4 karta neislaikiau vairavimo, jau ir zliumbiau visa diena, ir jauciausi paskutine nevykele, toks vaizdas kad neimanoma jau islaikyti, bet tikiuosi kad is 5 turetu pavykti, susidariau jau toki ispudi kad kazkas prakeike, vairuoti moku, o egzamino niekaip neislaikau... verysad.gif
Atsakyti
Nepergyvenk, ingucke- jei neišlaikei, vadinasi, dar ne laikas... Tikiu tuo, kad visi dalykai įvyksta tada, kada turi įvykti- ir jei dar ne metas, tai nors persiplėšk nieko nepakeisi. mirksiukas.gif
O aš pamiršau parašyti, kad instruktoriaus reikia Vilniuje. blush2.gif

Darom skyreli "mainau laikus"- gal kas nebenori egzaminuotis penktadienį po pietų? hihihi.gif Atiduočiau gruodžio 11 d. popiet. biggrin.gif O tai žiuriu su tom eilėm gaunasi užburtas ratas- po 2-3 savaičių baisu eiti iš vakaro nepavažinėjus ir vėl viskas iš naujo... frusty.gif
Atsakyti
Sigita,

aciukas!!! Jau gavau thumbup.gif
Atsakyti
žinot, prieš kelias dienas, labiau savimi pasitikėjau, db ko toliau skaitau to labiau nepasitikiu, eina š.... unsure.gif Mergos nebeužeisiu daugiau į šį skyrelį jis mane neigiamai veikia. blink.gif
Atsakyti