Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

paskaitik cia
QUOTE(zuikute @ 2006 12 22, 11:17)
Sveikos,

Gal galit pasakyt kiek klaidų galima padaryt teorijos egzamine ir kiek klausimų reikia atsakyti?

Atsakyti
Nu va aš šiandien buvau laikyt teorijos egzamino ir išlaikiau ax.gif Reikės užsispirt ir vairavimą laikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute @ 2006 12 22, 19:39)
Nu va aš šiandien buvau laikyt teorijos egzamino ir išlaikiau  ax.gif Reikės užsispirt ir vairavimą laikyt  smile.gif

Na ir šaunuolė, žinoma, kad išlaikysi, tik nenuleisk..užsispirk.
Gerų Tau švenčių. 4u.gif
Atsakyti
o as vakar antra karta neislaikiau vairavimo doh.gif bet ir reikia gi abu kartus pasimauti pries pat pabaiga. nuvaziuoju apie 10km, vsk tvarkoj ir jau beveik pakeliui i Regitra... eina s... vs tiek kiek nervu tie egzai, nu zinau, kad is kokio nors karto islaikysiu, bet doh.gif
Atsakyti
Kaip faina, jau ir šeimos nariai gali mokyti vairuoti thumbup.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=11643136
Atsakyti
QUOTE(Nolla @ 2006 12 29, 19:26)
Kaip faina, jau ir šeimos nariai gali mokyti vairuoti thumbup.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=11643136

Labai jau rimtai čia viskas atrodo. Taip paprastai su giminaičiu nepasivažinėsi. smile.gif
Atsakyti

Su šventėm visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir su maloniom naujienom,dėl pasivažinėjimo su šeimos nariais 4u.gif Neskubėsiu laikyti vairavimo egzą,nes gi verčiau dar kokią savaitėlę pasivažinėti biggrin.gif ...Tada ir egzaminuotojas neatrodys toks rūstus biggrin.gif
Atsakyti
Labas. Su sventem!
O as pasidariau sau labai gera dovanele thumbup.gif Islaikiau vairavimo egzamina 28d.
Instruktorius buvo si karta tai siaubelis doh.gif Veziodamas ir rodydamas kokius pratimus turesiu atlikti, nurode kur kiek cm. turi likti nuo liniju doh.gif O manes taip niekas nemokino schmoll.gif Tai aisku blogai ivaziavau, apejo masina abziurejo ir sako blogai. Sakau gal galima bandyti dar karta, tai leido atlikti kita pratima biggrin.gif Kuri sekmingai atlikau ir leido vaziuoti i miesta. Mieste irgi vis pastabas sake, galvojau jau bus neislaikyta. Bet sustojus regitroj sako laukit virsuje kol pakvies thumbup.gif
Papildomai emiau 7 vairavimus ir islaikiau is antro karto biggrin.gif
Atsakyti
Saunuole thumbup.gif sveikinu 4u.gif Ir visai nesvarbu,kad is antro,svarbu tai,kad pati islaikiai,o ne nusipirkai,maladec thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal galit pasiulyti gera instruktoriu Vilniuje? smile.gif Mano visai fainas Jasucio mokykloje,bet noriu pavairuoti su kitu.Sako nepakenks.Man pats instruktorius taip sake. biggrin.gif
Atsakyti
va ir vėl užėjau,jau tris kartus neišlaikiau to vairavimo,bet aš noriu būti ne pėsčia,tai susikaupiau ir pasiėmiau dar šešis vairavimus,ir vėl eisiu laikyti,manau laikysiu kitą trečiadienį ir galėsiu nusimesti tą jausmą nuo širdies,kad nevykusi iš manęs vairuotoja,,...... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 30 sausio 2007 - 19:51
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 30, 20:47)
va ir vėl užėjau,jau tris kartus neišlaikiau to vairavimo,bet aš noriu būti ne pėsčia,tai susikaupiau ir pasiėmiau dar šešis vairavimus,ir vėl eisiu laikyti,manau laikysiu kitą trečiadienį ir galėsiu nusimesti tą jausmą nuo širdies,kad nevykusi iš manęs vairuotoja,,...... unsure.gif

Patikrinta taktika,ir man taip buvo ir as emiau papildomu vaziavimu ir is ketvirto karto islaikiau ax.gif
Atsakyti