Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

tikrai jau saviitiga užsiiminėju,"aš jau esu išlaikiusi "tokią frazę kartoju mintyse,kai prisimenu teisių laikymą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 30, 22:16)
tikrai jau saviitiga užsiiminėju,"aš jau esu išlaikiusi "tokią frazę kartoju mintyse,kai prisimenu teisių laikymą  doh.gif

As irgi saviitaiga uzsiiminejau,nuolat kartodavau,kad normaliai as vaziuoju.Po kiekvieno neislaikyto egzo,pasiimdavau dar kelis pap.vaziavimus.Tai manau padejo,nes ketvirta karta kai laikiau,egzaminatorius pasake,kaip cia jus anksciau neislaikydavot,juk puikiai vaziuojat tongue.gif Manau,itakos turejo butent tos pap pamokos,ir jau psichologiskai ipratau prie egzaminatoriu ax.gif
Atsakyti
Na manau Mergaitės plepam visos Kauno mokinės čia, nes ten jau visai ne i tema nusivarem..Patieška pyksta 4u.gif

------------------
sujungta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patieška: 02 vasario 2007 - 18:32
O kokioj mokykloj Tu mokaisi? ax.gif
Atsakyti
Žinias vienodai gauna būsimas vairuotojas visose mokyklose, o įgūdžiai kiekvienam pareina su laiku tongue.gif . Neįsivaizduoju nei dienos be automobilio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patieška: 02 vasario 2007 - 18:34
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 19:00)
O kokioj mokykloj Tu mokaisi? ax.gif

As Zebre..migdolyte..o tu kur?nepergyvenk busi nuostabi vaiuotoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 02 02, 20:53)
As Zebre..migdolyte..o tu kur?nepergyvenk busi nuostabi vaiuotoja 4u.gif

As tai ARV Auto.. 4u.gif Jei ne paslaptis, kiek uz kursus mokejai? Gal ir buciau nuostabi vairuotoja kazkada, jei tureciau tokia nauja ir gera masina, kaip per vaziavimus.. Sivakar su MB nuvaziavom i aikstele.. Isedau i musu "kledara" tai dabar net koja nuo sankabos skauda ir ranka nuo begiu bei vairo.. Fe doh.gif
Atsakyti
o man vasarą teko minti irgi ne pačią naujausią mašinytę besimokant,kur reikia sankaba atleidžiant iškart spausti ir gazą ,kad neuždustum,tai po to bet kokia naujesnė mašina,kaip žvėris atrodo,bet patirties vis gavau,gerai,kad tau brangusis gali padėti,o aš papildomas pamokas imu.....
Atsakyti
Bet kas is tu papildomu pamoku.. Su tokia masinyte kaip per vaziavimus vaziuoju aikstelej tikrai "neuzdusiu" ir masina labai lengvai "klauso", nereikia jegos.. O ka reiks daryt jei per egzamina ant tokios papulsiu? Bus benzinu varoma tai ir uzgesiu is vietos vos vos pajudejus.. Nes jau pripratau, kad nespausi jokiu pedalu ir masina pati rieda.. Nori pristabdyt - nuspaudi sankaba, tai ir stoja po truputi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdolyte: 02 vasario 2007 - 21:00
Mergaites ir as jungiuosi prie jusu pokalbiu 4u.gif Gal visoms kartu bus lengviau mokytis vairuoti bigsmile.gif

Na savaitgali varysim su draugu mokintis parkuotis tongue.gif Esam susirade tokia nebloga aikstele Giraiteje, vietos per akis biggrin.gif
Atsakyti
Maziulele, gera aikstele ir salia policijos chemijos gatvej.. Ten vien tik paprastos masinos mokytis atvaziuoja, ta prasme ne mokomosios.. Beje, kada Tu zadi laikyt egzamina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 22:08)
Maziulele, gera aikstele ir salia policijos chemijos gatvej.. Ten vien tik paprastos masinos mokytis atvaziuoja, ta prasme ne mokomosios.. Beje, kada Tu zadi laikyt egzamina? 4u.gif

tai as ten 1 karta su instruktorium ir tebuvau per 6 vaziavimus doh.gif sniego kalnai doh.gif tai pamokino isibegejima ir apsisukima ribotam rate lotuliukas.gif nu aisku ir parode tuos parkavimus rolleyes.gif du ratus apvaziavau ir sako "atvaziuosim kita karta kai bus sniego maziau" lotuliukas.gif nu paglvojau, kad tas ne tik kad neistirps, bet jo dr daugiau prisnigs doh.gif

nu net nezinau kada eisiu schmoll.gif mokausi teorija, viska lyg ir moku, bet su tais greiciais magistralej ir greitkely tai baisu doh.gif niekas nelenda i galva schmoll.gif

o kada tu zadi blush2.gif o gal turi KET 5 netycia tongue.gif
Atsakyti