Kogero kad KET5 neturiu
Dabar ten sniego mazai - suvazinetas. O ir linijos atkastos
Man vasario 12 mokyklinis teorijos, tai jei ji islaikysiu tuo i Regitra begsiu.. Tik dabar susimasciau ka man reikes daryt, kad vaziavimai jau sia savaite baigias..?
Kogero kad KET5 neturiu
As mokausi pagal bilietus pirktus vienoj mokykloj.. Klausimai 95% kaip regitroj..
Kogero kad KET5 neturiu
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 22:18)
Dabar ten sniego mazai - suvazinetas. O ir linijos atkastos
Man vasario 12 mokyklinis teorijos, tai jei ji islaikysiu tuo i Regitra begsiu.. Tik dabar susimasciau ka man reikes daryt, kad vaziavimai jau sia savaite baigias..?
Kogero kad KET5 neturiu
As mokausi pagal bilietus pirktus vienoj mokykloj.. Klausimai 95% kaip regitroj..
Kogero kad KET5 neturiu
Jei finansai leidzia,tai pries egza pasiimk papildoma vaziavima ir pasirink toki marsruta kuriuo dar nevaziavai,patikek tai labai pravers,nes jei egzaminatorius pakeis savo nuoziura marsruta(o jie turi tokia teise) tau nebus streso,nes tokie akibrokstai isveda is pusiausvyros,nes zmogus buna iprates prie tu paciu marsrutu.
Mane instruktorius jau beveik po visa Kauna isveziojo.. Net ten kur nepriklauso.. Ir tuom dziaugiuosi 
Aciu uz patarima
Aciu uz patarima
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 22:58)
Mane instruktorius jau beveik po visa Kauna isveziojo.. Net ten kur nepriklauso.. Ir tuom dziaugiuosi 
Aciu uz patarima
Aciu uz patarima
Saunuolis tavo instruktorius!
QUOTE(RAMSE @ 2007 02 03, 00:02)
Tai jau tikrai
kiek regitroj reikia atsakyti i klausimu, kad butum islaikius
Galima padaryti 6 klaidas
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 23:13)
aciu
perkeliu savo klausima cia, nes ten ne ta tema
o tu mokeisi ant esatkados jau
Migdolyte aciu uz atsakyma
negi sostinukių nėra besidalijančių savo vairavimo džiaudsmais ir bėdom,tokia vieniša tarp kauniečių jaučiuosi,jos taip plepasi ir viena kitai patarinėja...regitros teorinis egzaminas man buvo žymiai lengvesnis nei mokyklos,kur padariau vieną klaidą iš 60 egzamino klausimų.
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 02, 23:38)
negi sostinukių nėra besidalijančių savo vairavimo džiaudsmais ir bėdom,tokia vieniša tarp kauniečių jaučiuosi,jos taip plepasi ir viena kitai patarinėja...regitros teorinis egzaminas man buvo žymiai lengvesnis nei mokyklos,kur padariau vieną klaidą iš 60 egzamino klausimų.
Mums irgi mokyklinį egzaminą padarė sunkesnį ir dėl to leido padaryt ne 6, kaip Regitroj, o 8 klaidas. O aš, atsimenu, padariau 9.
o kaip mokeisi,namie ar tik mokykloje?mes tai dveise su brangiausiuoju kaip kokį kompiuterinį žadimą vis spęrsdavom ir spęsdavom,bet tą šimtą ,tai kaip užkeikta,tik kelis kartus surinkom,truksta koki0 vieno,nors tu ką. o mumsketurias klaida iš 60 klausimų.