Nu siandien buvau Regitros aikstelej
Kaip man ten viskas baisiai atrodo
QUOTE(greitai @ 2007 02 07, 21:16)
*****. siandien 6 - vaziavimas jau buvo, pirmas kartas aiksteleje, o as te visiskai usimoviau
nieks man nedaeina kaip ir kas statosi
ar as cia tokia debile ar kas yra. ir kelio niekaip nepagaunu kad graziai vaziuot
na visiskai nejauciu masinos 
QUOTE(greitai @ 2007 02 07, 22:14)
tai as prasikankinau aisteleje 1.5 valandos ir neviskas pavyko, nu nedaejo man kaip ten kas
o tas gatvej vaziavimas ..nebuvau usgesus ne per viena sviesofora, ale pastovei instyuktorius sako viska ka daryt
Nesijaudink. Tau, matyt, prireiks daugiau laiko, kol viską išmoksi. Čia visai nesvairbu, kiek laiko mes mokomės, svarbiausia, kad visų rezultatas būtų tas pats.
QUOTE(maziulele @ 2007 02 08, 14:34)
o kiek tau prireike papildomu vaziavimu ?
QUOTE(greitai @ 2007 02 08, 20:23)
o kiek tau prireike papildomu vaziavimu ?
Mmmm
Papildyta:
Čia svarbiausia, kad tau instruktorius kuo mažiau pasakinėtų, o tu kuo daugiau pati darytum. Stenkis būti savarankiška, nes jei būsi nesavarankiška, niekada nevairuosi pati.
Na, bet ir klaidų privėliau papildyme...
Ada M, na ir kantri Tu
Neistvertu sitiek papildomu vaziavimu nei mano galva nei kisene
Man instruktorius nepasakineja ka daryt, bet visvien zioplineju...
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 08, 21:13)
Ada M, na ir kantri Tu
Neistvertu sitiek papildomu vaziavimu nei mano galva nei kisene
Na, taip kantri aš mergina. Ale ne visada tai gerai. Bet žinok, kai su kitu instruktorium pradėjau važinėt ir pamačiau, kad aš jau važiuoju, tai labai pradėjo patikti ir nebuvo jokios kančios.
O dėl žioplinėjimų nesijaudink - normalu. Kuo daugiau nesąmonių pridarysi besimokydama, tuo lengviau bus ir per egzaminą, ir gyvenime. Aš ir egze žioplinėjau, o dabar tai stengiuosi būti labai atsargi. Važiavau šiandien į biblioteką, tai kelias slidus slidus buvo. Tai važiavau daugiausia 20 - 30 km/h. Na, čia landžiojau po savo gyvenvietės gatveles.
Viskas cai normalei
visos mes zioplinejam daugiau ar maziau..savrbiusia kad stengemes ir rezultatas..as tai jau va ryt prasysiu kad kuo maziau paskinetu 
Papildyta:
sveikiju labai labai..saunuole..vargai pasibaige
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 07, 17:42)
ko šiandien tik nebuvo regitroje,prieš egzaminą apsiverkiau,kai ėjau taip drebėjau,tik kartą gyvenime taip bijojau,o kai išlaikiau ,tai visai apsiblioviau ,jau vsiškai nesuvaldžiau emocijų,bet kaip sakant viskas gerai ,nors tokį priklų pataikiau,net mechaninių dalykų klausinėjo,o nebuvau visai pasiruosus,tai iš karto dar blogiau pasidarė.Pabaigoje pasakė,kad išlaikiau su didžiausiu leistinu klaidų kiekiu,bet mano instruktorius tokių dalykų nelaikė klaidom,tai manau,kad visai gerai vairuoju,o per egzaminą tiek ilgai važiavau,kad jau tikrai atrado už ką prikibti,visgi tik pradedančioji.
Ačiū visoms už palaikymą ir sėkmės jums
Ačiū visoms už palaikymą ir sėkmės jums
sveikiju labai labai..saunuole..vargai pasibaige
nu velnias, as ruosiuos savarankiskai egzaminui valstybiniam, tai kazi kaip as cia su tom mechanikom praeisiu
[quote=visiskai_rami,2007 02 09, 15:15]
nu velnias, as ruosiuos savarankiskai egzaminui valstybiniam, tai kazi kaip as cia su tom mechanikom praeisiu
Man apie mechanikas instruktorius aiskino
Pasakojo kokius klausimus dazniausiai uzduoda.
Man apie mechanikas instruktorius aiskino
paieškosiu medžiagos,kažkur turėjau ir teorijai ir praktikai praverčia.idėsiu tiesiai čia nusikopijuosite.
man ir instruktorius viska pasakineja, as dabar tik ir laukiu jo pasakinejimu.. bet vistiek zioplineju
reiks papildomu imt.. tik neaisku kiek..