Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Nu siandien buvau Regitros aikstelej blink.gif Kaip man ten viskas baisiai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2007 02 07, 21:16)
*****. siandien 6 - vaziavimas jau buvo, pirmas kartas aiksteleje, o as te visiskai usimoviau sad.gif nieks man nedaeina kaip ir kas statosi sad.gif ar as cia tokia debile ar kas yra. ir kelio niekaip nepagaunu kad graziai vaziuot sad.gif na visiskai nejauciu masinos sad.gif

QUOTE(greitai @ 2007 02 07, 22:14)
tai as prasikankinau aisteleje 1.5 valandos ir neviskas pavyko, nu nedaejo man kaip ten kas sad.gif o tas gatvej vaziavimas ..nebuvau usgesus ne per viena sviesofora, ale pastovei instyuktorius sako viska ka daryt

Nesijaudink. Tau, matyt, prireiks daugiau laiko, kol viską išmoksi. Čia visai nesvairbu, kiek laiko mes mokomės, svarbiausia, kad visų rezultatas būtų tas pats. mirksiukas.gif 4u.gif Man irgi sunkiai sekėsi ir instruktorius viską sakydavo, ką daryti. Vėliau pasikeičiau į kitą, nes prie ano buvau per daug pripratusi ir nustojau tobulėti. Nuėjusi pas kitą pribaigiau savo mokslus. biggrin.gif

QUOTE(maziulele @ 2007 02 08, 14:34)
Nu siandien buvau Regitros aikstelej blink.gif Kaip man ten viskas baisiai atrodo doh.gif

biggrin.gif Neprisikalbėk baubų. nieko ten nėra baisaus. Dabar, kai aš save prisimenu, tai man tik juokas ima. biggrin.gif Nuėjau laikyti teorijos ir teko palaukti. Tai per tą laiką mačiau, kaip egzaminuotojai žmones kviečiasi. Tai labiausiai man jų balsai nepatiko, o tai jie taip kvietė, kad atrodė, jog jie ims tave, išveš ir paliks vidury miško. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, žodžiu prieš egzaminą visai galvelė susisuko. lotuliukas.gif Bet šiaip ten visai nėra ko bijoti. mirksiukas.gif Normalūs jie žmonės ir aikštelė normali.
Atsakyti
o kiek tau prireike papildomu vaziavimu ?
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2007 02 08, 20:23)
o kiek tau prireike papildomu vaziavimu ?

Mmmm g.gif tikrai nori sužinoti? Bijau tave prigąsdinti, nes tau gal taip ir nebus. mirksiukas.gif Matai čia jau nuo žmogaus priklauso. Aš papildomai važiavau 19 kartų. ax.gif Na, čia gal pati kalta, nes reikėjo greičiau instruktorių pasikeisti, nes man atrodo, jog keletas pamokų praėjo be naudos... unsure.gif Vat. Tiesiog užsisėdėjau vietoj ir pripratau prie jo pasakinėjimų. O kai nuėjau pas kitą, tai jis man nė mur mur ir iškart viską pradėjau daryti, tik per sankryžas prasčiau važiavau, bet jis man ir čia nieko nepasakinėjo, na, ir teko pradėt pačiai mąstyt. Vat ir prasilaužiau tada. Tai va, žiūrėk neužsisėdėk vienoj vietoj. wink.gif Man tai biški sunku psichologiškai buvo su pirmu instruktorium. Jis man aikšindavo, o aš po to bijodavau tai praktikoje pritaikyti, nes bijodavau suklysti, o jisai labai jau griežtai į viską žiūrėdavo... Tai kai kažko nepadarydavau, tai vis pasakinėdavo. Ech kokia aš buvau kvaila, kad laiku nenuėjau pas kitą. doh.gif doh.gif O tas kitas tai liuks instruktorius. thumbup.gif thumbup.gif Su juo gerai jaučiausi ir nebijojau ką nors daryti. Gaila, kad iškart pas jį nepatekau. rolleyes.gif

Papildyta:

Čia svarbiausia, kad tau instruktorius kuo mažiau pasakinėtų, o tu kuo daugiau pati darytum. Stenkis būti savarankiška, nes jei būsi nesavarankiška, niekada nevairuosi pati. mirksiukas.gif Na, taip iškart neišeis viską daryti, bet po truputį, po truputį ir išeis. Svarbu stengtis ir gerai atidirbti. Nieko tokio, jei tektų ilgiau pasivažinėti - turėsi daugiau patirties.

Na, bet ir klaidų privėliau papildyme... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ada M: 08 vasario 2007 - 20:04
Ada M, na ir kantri Tu doh.gif Neistvertu sitiek papildomu vaziavimu nei mano galva nei kisene doh.gif lotuliukas.gif
Man instruktorius nepasakineja ka daryt, bet visvien zioplineju... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 08, 21:13)
Ada M, na ir kantri Tu doh.gif Neistvertu sitiek papildomu vaziavimu nei mano galva nei kisene doh.gif  lotuliukas.gif
Man instruktorius nepasakineja ka daryt, bet visvien zioplineju... verysad.gif

Na, taip kantri aš mergina. Ale ne visada tai gerai. Bet žinok, kai su kitu instruktorium pradėjau važinėt ir pamačiau, kad aš jau važiuoju, tai labai pradėjo patikti ir nebuvo jokios kančios. biggrin.gif Važinėčiau su juo ir važinėčiau. lotuliukas.gif

O dėl žioplinėjimų nesijaudink - normalu. Kuo daugiau nesąmonių pridarysi besimokydama, tuo lengviau bus ir per egzaminą, ir gyvenime. Aš ir egze žioplinėjau, o dabar tai stengiuosi būti labai atsargi. Važiavau šiandien į biblioteką, tai kelias slidus slidus buvo. Tai važiavau daugiausia 20 - 30 km/h. Na, čia landžiojau po savo gyvenvietės gatveles. mirksiukas.gif O ten vietom sunkoka su kitom mašinomis prasilenkti... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ada M: 08 vasario 2007 - 20:36
Viskas cai normalei 4u.gif visos mes zioplinejam daugiau ar maziau..savrbiusia kad stengemes ir rezultatas..as tai jau va ryt prasysiu kad kuo maziau paskinetu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 07, 17:42)
ko šiandien tik nebuvo regitroje,prieš egzaminą apsiverkiau,kai ėjau taip drebėjau,tik kartą gyvenime taip bijojau,o kai išlaikiau ,tai visai apsiblioviau ,jau vsiškai nesuvaldžiau emocijų,bet kaip sakant viskas gerai ,nors tokį priklų pataikiau,net mechaninių dalykų klausinėjo,o nebuvau visai pasiruosus,tai iš karto dar blogiau pasidarė.Pabaigoje pasakė,kad išlaikiau su didžiausiu leistinu klaidų kiekiu,bet mano instruktorius tokių dalykų nelaikė klaidom,tai manau,kad visai gerai vairuoju,o per egzaminą tiek ilgai važiavau,kad jau tikrai atrado už ką prikibti,visgi tik pradedančioji.
Ačiū visoms už palaikymą ir sėkmės jums  wub.gif

sveikiju labai labai..saunuole..vargai pasibaige bigsmile.gif
Atsakyti
blush2.gif vaje,jau kelios dienos praėjo ir emocijos nuslūgo,tik žiūrėkit pasikartokit mechanikas,nes tikrai išsigangau,kai iškart nesiruošus ėmė klausinėti. Pvz.: kaip patikrinti vairo stiprintuvas ,ar veikia? arba:kaip patikrinti posūkiai ,ar veikia?ar veikia stabdžių stiprintuvas?ar nesugedęs stovėjimo stabdis...?
Atsakyti
nu velnias, as ruosiuos savarankiskai egzaminui valstybiniam, tai kazi kaip as cia su tom mechanikom praeisiu doh.gif
Atsakyti
[quote=visiskai_rami,2007 02 09, 15:15]
nu velnias, as ruosiuos savarankiskai egzaminui valstybiniam, tai kazi kaip as cia su tom mechanikom praeisiu doh.gif

Man apie mechanikas instruktorius aiskino smile.gif Pasakojo kokius klausimus dazniausiai uzduoda.
Atsakyti
paieškosiu medžiagos,kažkur turėjau ir teorijai ir praktikai praverčia.idėsiu tiesiai čia nusikopijuosite.
Atsakyti
man ir instruktorius viska pasakineja, as dabar tik ir laukiu jo pasakinejimu.. bet vistiek zioplineju sad.gif reiks papildomu imt.. tik neaisku kiek..
Atsakyti