QUOTE(greitai @ 2007 02 08, 20:23)
o kiek tau prireike papildomu vaziavimu ?
Mmmm

tikrai nori sužinoti? Bijau tave prigąsdinti, nes tau gal taip ir nebus.

Matai čia jau nuo žmogaus priklauso. Aš papildomai važiavau 19 kartų.

Na, čia gal pati kalta, nes reikėjo greičiau instruktorių pasikeisti, nes man atrodo, jog keletas pamokų praėjo be naudos...

Vat. Tiesiog užsisėdėjau vietoj ir pripratau prie jo pasakinėjimų. O kai nuėjau pas kitą, tai jis man nė mur mur ir iškart viską pradėjau daryti, tik per sankryžas prasčiau važiavau, bet jis man ir čia nieko nepasakinėjo, na, ir teko pradėt pačiai mąstyt. Vat ir prasilaužiau tada. Tai va, žiūrėk neužsisėdėk vienoj vietoj.

Man tai biški sunku psichologiškai buvo su pirmu instruktorium. Jis man aikšindavo, o aš po to bijodavau tai praktikoje pritaikyti, nes bijodavau suklysti, o jisai labai jau griežtai į viską žiūrėdavo... Tai kai kažko nepadarydavau, tai vis pasakinėdavo. Ech kokia aš buvau kvaila, kad laiku nenuėjau pas kitą.

O tas kitas tai liuks instruktorius.

Su juo gerai jaučiausi ir nebijojau ką nors daryti. Gaila, kad iškart pas jį nepatekau.
Papildyta:
Čia svarbiausia, kad tau instruktorius kuo mažiau pasakinėtų, o tu kuo daugiau pati darytum. Stenkis būti savarankiška, nes jei būsi nesavarankiška, niekada nevairuosi pati.

Na, taip iškart neišeis viską daryti, bet po truputį, po truputį ir išeis. Svarbu stengtis ir gerai atidirbti. Nieko tokio, jei tektų ilgiau pasivažinėti - turėsi daugiau patirties.
Na, bet ir klaidų privėliau papildyme...