Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(maziulele @ 2007 02 06, 14:04)
Nu ryt einu mokyklini teorijos laikyti thumbup.gif Vakar dar pasprendziau prie kompu, visai gerai moku pasirodo blush2.gif

Na manau kita savaite eisiu valstybinio laikyt rolleyes.gif O kiek jis kainuoja g.gif

Mokyklini laikai viena ar su grupe? As tai pirmadieni laikysiu ax.gif
Valstybinis kainuoja 28 litukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 06, 13:11)
Mokyklini laikai viena ar su grupe? As tai pirmadieni laikysiu ax.gif
Valstybinis kainuoja 28 litukus 4u.gif

as lankau Zebre tai ryt esu uzsirasiusi 18 val. eiti prie kompu tai ir pabandysiu tongue.gif nu siaip viena skaitosi, bet gali buti ir kitu prie kitu kompu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 06 vasario 2007 - 12:14
QUOTE(maziulele @ 2007 02 06, 14:13)
as lankau Zebre tai ryt esu uzsirasiusi 18 val. eiti prie kompu tai ir pabandysiu tongue.gif nu siaip viena skaitosi, bet gali buti ir kitu prie kitu kompu mirksiukas.gif

Hmm.. Ir kuom man dabar tiket? g.gif ax.gif Vieni sako, kad galima tik su grupe eit.. O va kiti ziuriu, kad savarankiskai keliauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 06, 13:16)
Hmm.. Ir kuom man dabar tiket? g.gif  ax.gif  Vieni sako, kad galima tik su grupe eit.. O va kiti ziuriu, kad savarankiskai keliauja rolleyes.gif

nu vakar as nuejau pas ta moteriske ir sakau noriu laikyti mokyklini, sako "gerai kai ateisi prie kompu, pasakyk man ir su pirmu prisedimu galesi spresti" g.gif as jos klausiu "o tai jus ziuresit i mane kaip as sprendziu visa laika blink.gif " sako - ne. schmoll.gif

tai dabar nesuprantu, jeigu jos salia manes nebus, tai juk prie tu kompu yra knygutes kur galima pziureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 06, 12:49)
Kad ir netinka, vistiek yra naudos bigsmile.gif

Beabejo wink.gif Juk pasikeitimų yra nedaug, o visi esminiai dalykai likę.

Sėkmės jums egzaminuose! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2007 02 06, 13:21)
nu vakar as nuejau pas ta moteriske ir sakau noriu laikyti mokyklini, sako "gerai kai ateisi prie kompu, pasakyk man ir su pirmu prisedimu galesi spresti" g.gif as jos klausiu "o tai jus ziuresit i mane kaip as sprendziu visa laika blink.gif " sako - ne. schmoll.gif

tai dabar nesuprantu, jeigu jos salia manes nebus, tai juk prie tu kompu yra knygutes kur galima pziureti lotuliukas.gif

Jau tik nenusirašinėk, kad ir kaip knietėtų. Kas tau iš to popierėlio, jei žinių neturi? Paskui Regitroje bus labai sunku, nes jei liks neatsakytų klausimų, turėsi daug dvejonių ir nesugebėsi teisingai spręsti užduočių. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2007 02 06, 13:31)
Beabejo wink.gif Juk pasikeitimų yra nedaug, o visi esminiai dalykai likę.

Sėkmės jums egzaminuose!  thumbup.gif
Papildyta:
Jau tik nenusirašinėk, kad ir kaip knietėtų. Kas tau iš to popierėlio, jei žinių neturi? Paskui Regitroje bus labai sunku, nes jei liks neatsakytų klausimų, turėsi daug dvejonių ir nesugebėsi teisingai spręsti užduočių. wink.gif

nu man tokios minties ir nekilo schmoll.gif , bet vis tiek knygute salia, tai bet kas gali ir pasinaudoti jei ji neziuri g.gif

laikysiu savo ziniom ir tikejimu kad islaikysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 06, 14:32)
nu man tokios minties ir nekilo schmoll.gif , bet vis tiek knygute salia, tai bet kas gali ir pasinaudoti jei ji neziuri g.gif

laikysiu savo ziniom ir tikejimu kad islaikysiu wub.gif

Zinoma, kad islaikysi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš pirmo karto neišlaikysit - išlaikysit iš antro. smile.gif Svrbiausia gerai nusiteikti biggrin.gif Ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
rytoj einu laikyti vairavimo,šiandien nuvažiavau prie regitros,tai tiek nesamonių pridirbau,nesuprantu,vien ta vieta nervus sukelia,jau ketvirtas mano egzaminas ir bus paskutinis ,vat ax.gif
Atsakyti
Taigi pašnekink truputėlį egzaminatorių, pasakyk, kad jaudiniesi. rolleyes.gif Šiaip pakalbink,gal įsikalbėsit apie ką nors, tu atsipalaiduosi ir jis ne toks griežtas gal bus biggrin.gif Ir nuostabiai išlaikysi bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 06, 17:17)
rytoj einu laikyti vairavimo,šiandien nuvažiavau prie regitros,tai tiek nesamonių pridirbau,nesuprantu,vien ta vieta nervus sukelia,jau ketvirtas mano egzaminas ir bus paskutinis ,vat  ax.gif

Sekmes Tau rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 06, 16:17)
rytoj einu laikyti vairavimo,šiandien nuvažiavau prie regitros,tai tiek nesamonių pridirbau,nesuprantu,vien ta vieta nervus sukelia,jau ketvirtas mano egzaminas ir bus paskutinis ,vat  ax.gif

Sako,trecias kartas nemeluoja o ketvirtas garantuoja biggrin.gif Sekmes tau rytoj,svarbiausia nusiteik ramiai ir pozityviai mirksiukas.gif Laikom kumscius uz tave ax.gif
Atsakyti