Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

as buvau regitros aikstelej ir neisivaizduoju kaip jie gali pastumti ten ka nors :)vistiek mazdaug zinai ka darai ir darai, seip man sposa padare instruktorius.. nuvarem i rimi aikstele ir liepe prisiparduot prie gretimos masino su uzpakaliu na ta T forma biggrin.gif butu ji pamates masinos savininkas biggrin.gif paskui liepe ir prie saligatvio be tu visu parkuot smile.gif gavosi smile.gif
Papildyta:
heh del estakados, man parode su pedalais i rankiniu, sako rinktis galiu, as pasirinkau pedalus nes man jis lengvesnis smile.gif
Atsakyti
Bet tai juk Regitroj reikia su rankiniu uzvaziuoti i estakada mirksiukas.gif Mane su juo ir temokino g.gif
Atsakyti
pirma kart girdziu.. gi yra du budai..koki pasirenki su tuo ir vaziuoji..
Atsakyti
O jus cia tik pagal kampus mokinotes? Pirmo stulpelio nenaudojat kaip orientyro? Ale mane toks kvailas klausimas dabar kankina: ka panaudoti kaip orientyra vietoj to stulpelio realioj situacijoj? O tai ta sonini idealiai moku, bet ar realybej pastatyciau masina, nezinau...
Atsakyti
na realybeje T formoj statant orientavausi i svetimos masinos dezine lempos krasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2007 02 11, 23:05)
na realybeje  T formoj statant orientavausi i svetimos masinos dezine lempos krasta biggrin.gif

Na, dekui ir uz tai, bet as, matyt, neaiskiai parasiau. Ne T turejau omeny, o parkavimasi prie saligatvio. mirksiukas.gif
Atsakyti
matau tu is vilniaus, pasiklausk instruktoriaus kaip kas ir nepanikuosi, as ir staciau masina prie saligatvio toj rimi aikstelej ale kaskaip pavyko pasirinkus taskus.
Atsakyti
gal kas is kaunieciu gali patart kokiu mikriuku/autobus/troleibusu nuvaziuot iki regitros? smile.gif
Atsakyti
Šiandien jau pasiimsiu mokyklos baigimo pažymėjimą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As jau irgi pasiemiau thumbup.gif
Atsakyti
va siandie mokyklini isiklaikiau..bet tai cia nieko labai jau sustro unsure.gif setadieni laikysiu teorija regitroje..na tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
O del visu vaziavimu aikstelese ir panasei..as jau du kart buvau..bet kazkaip dar ten grybineju verysad.gif jus visos saunuoles, as nezinau man kazkoks dabar atkritimas, siandie 5 karta pravaziavau, ir ta proga 5 kart uzgesau doh.gif kaip kokia avis uz vairo lotuliukas.gif nes visada perstaigei ta sankaba atleidziu ypac jai tenka dazanai stovineti..nezinau kaip sita baisu dalyka isgyvendinti.. :hmna bet stengiuosi blogom nuotaikom nepasiduoti blink.gif unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nebesigasdink tikrai, viskas bus gerai, tik neskubek wink.gif
as ryt varau vairavima laikyti, nzn kazko taip jauciuos kaip vsita.. bijau ir viskas sad.gif
nors niekada besimokindama nei uzgesau nei "driginausi" zodziu jauciuos durnai .. nzn bijau kad susimausiu su tom linijom nes aikstelese mokinamaes tai pagaliukai sdtovi su jais nera bedu o vat kai reiks linijas saugoti jau ne kas sad.gif
Atsakyti