Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

QUOTE(SiVidz @ 2007 06 11, 19:32)
atsargiai su tonusanu, tai yra eleuterokoko skystasis ekstraktas, arba kitaip tariant sibiro zensenis, jei jusu spaudimas aukstas ar daznai pakyla, jis netiks; pati vartojau del spaudimo per mazo, bet jausmas  doh.gif  kaip ir kolege mano sake, kaip nuo alkoholio apsvaigusi..bet cia gaol taip ne visoms  g.gif
o siaip, turetu bent kiek padeti  mirksiukas.gif

o man nuo tonussano širdis kalatodavosi, matyt per daug tonizavo g.gif
Atsakyti
na, siaip sirdis tai dirba jau kaip su baterijom lotuliukas.gif kazkam is pazistamu veike kitaip - zmogus apsnusdavo... g.gif idomu kodel?
Atsakyti
Ir mane kamuoja mieguistumas. Atrodo jau issimiegu neblogai, o vistiek ryte negaliu pakilt ir kazkokia apspangus vaikstau. Juodai prie zemes traukia.O spaudimas mano normalus, net i didziaja puse. Kava kartais padeda, bet tik gert jos daug negaliu, o kartais nuo kavos dar didesnis mieguistumas apima...Kas cia man per fokusai daros?
Atsakyti
man tai vasara,kai sviesos daugiau,taip miegas neima,kaip ziema...as kaip meska-ziema galiu miegot ir miegot:)
Atsakyti
Aš taip pat miegalė blush2.gif Kai pasiskaičiau pas Jus įtariu, kad miego man norisi, nes kraujospūdį tai labai žemą turiu. Bet kava nepadeda doh.gif Ir kas baisiausia galiu net 16val. per parą išmiegot lyg niekur nieko doh.gif
Atsakyti
O as galvojau,kad as viena taip noriu miego blush2.gif Siaip dirbu slenkanciu grafiku ,dirbu ir naktim.Tai labai gerai ,kai vaikai darzely,as galiu ilgiau pamiegot po darbo.O jei iseigines,tai su vaikais tik pietu pamiegu...Bet kai buna iseigine man, vaikai vis zadina zadina ,o as akis pramerkiu atsakau ar padarau ka praso ir is kart atsijungiu.Anksciau budavo sunku uzmigt,o dabar sunku prabust g.gif Gal kokiu tikrai vitaminu truksta?siaip mano spaudimas zemas
Atsakyti
Ir as merginos galiu prie jusu prisijungti ir kaip pastebejot dauguma kas daug miega turi zema spaudima sad.gif man tai jokia kava nepadeda nu nebent 10 podeliu isgerciau tongue.gif Bet dabar vartoju Tonusan ir pakelia tonusa ir kazkaip zvaliau jauciuosiu thumbup.gif
Atsakyti
kazkaip jauciuos siek tiek zvalesne kai sauleta ir giedra, o jei lietinga diena galiu visa diena is lovos neislipt.ir dar pries lietu jau taip suima kad negaliu akiu atmerkt,ir taip visada................... 4u.gif
Atsakyti
buvo mano gyvenime toks laikotarpis, kai miegojau po 18 val. per parą doh.gif ir man to miego vis buvo negana. tai tęsėsi kokius pusę metų minimum.

dabar miegu kiek trumpiau, bet iki šiol galiu atsigulti 20 val. atsikelti 8 val. ir vis tiek neišsimiegoti doh.gif o jeigu dieną man kas leitų prigulti, būčiau laimingiausiu žmogumi pasaulyje tongue.gif
Atsakyti
Kokia si tema artima mano sielai ir kunui ax.gif biggrin.gif ....Vat ir dabar sedziu darbe ir akys merkiasi, pageres apie kokia 11.00 val., o poto po kokios 14.00, vel miego uzsimanysiu.....ir taip man kasdien verysad.gif . Na mano spaudimas kaip ir daugelio is jusu irgi baisiai zemas, bet vakare siek tiek pakyla, tai vakarais visad stengiuos ka gero nuveikti. Be to pastebejau kad nuo kavos man dar blogiau pasidaro - priesingas efektas, todel geriu zalia arbata+citramona, sie abu preparatai pakelia tonusa. Oi kaip gaila kad nera vaistu mazam spaudimui pakelti....kazkada pries pora metu buvo pasirode vieni (nepamenu pavadinimo) bet deja dingo verysad.gif
Pastovaus poreikio pamiegoti problema yra labai aktuali, nes didesne dienos dali vaikstai apspangus ir taip visas gyvenimas suleteja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiedra @ 2007 07 18, 07:22)
nuo kavos man dar blogiau pasidaro - priesingas efektas

Skiedra, ir man tas pats thumbup.gif kava man - geriausi migdomieji doh.gif
Atsakyti
Ir aš ištisai su miego deficitu doh.gif . Visada man jo maža. Kažkada atobuse nugirdau pletkus gossip.gif , kad su kažkokiu organu (inkstais ar kepenim mastau.gif ) problemų gali būti esant tokiai situacijai blink.gif . Nežinau, ar čia gali būti tiesos g.gif ?
Atsakyti