Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

Kofermentas Q10 (parduodamas vaistinese) - yra tam tikras enzimas, kuris tikrai priduoda energijos, yra gerai sirdies darbui ir metabolizmui. Neblogai po diena per 100mg pavartot, tik tiek, kad tabletes brangios. Kiek man zinoma, Q10 beveik nera gaunamas su maistu.

Kas dar is tokiu specializuotu papildu... L-Karnitinas, L-karnosinas - irgi gerai. Lietuvoje, zinau, parduodama.

Labai gerai yra pagert rooibos arbatos, taip pat zalioji arbata tiks - ten kofeino daugiau nei kavoj, bet neisplauna is organizmo reikalingu medziagu. Gerai pavartot Benfogammos - bet cia jau reiktu pasitart su seimos gydytoju.

Taip pat reiketu atkreipt demesi i mityba: jei is ryto/per pietus valgomi visokie batonai, bandeles, ar kazkas kitkas su daug cukraus ir baltu miltu, tai pavakare, kritus insulino kiekiui kraujyj, uzeis toks mieguistumas, kad nors imk pakrisk ant stalo prie kompo ir miegok. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinute_m: 29 liepos 2006 - 00:41
QUOTE(Mintee @ 2005 03 08, 17:48)
Letinis nuovargis...  verysad.gif

Man tas pats, reiks bandyt vandeni gert...  ax.gif

Kai stoviu- mielai atsisesciau, o jei sedziu, tai galvoju- kaip butu gerai atsigult  cool.gif

hmmm... vis dar tas pats...
Atsakyti
Gal yra pasveikusiu? pasidalinkite kaip.....nu man jegu ir noro visiskai nera....net malonius dalykus galiu pramiegoti....help!
Atsakyti
na man tai dėl šitų problemų specialių antidepresantų išrašė, kad energijos teiktų. man didelis mieguistumas dieną, nuovargis, silpnumas. tai tuos vaistus beveik 2 sav. geriu. mieguistumo jau nėra, bet nuovargis ir silpnumas dar likęs...
bandžiau rytais ir bodyflekso mankštelę daryt, sakė suteikia daug energijos visai dienai, bet man ne...tik po tų mankštų vėl pradėjo rūgštys kylt....
Atsakyti
bandysiu Q10 nusipirkt.....
furyy oa kokiu vaistu tau israse? O bodyfleksa galima savarankiskai ismokt? Bo jegu nueit nera....
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 06, 15:19)
bandysiu Q10 nusipirkt.....
furyy oa kokiu vaistu tau israse? O bodyfleksa galima savarankiskai ismokt? Bo jegu nueit nera....

man išrašė wellbutrin.
o bodyfleksinuosi pati, pas mus irgi nėra kur lankyt, aš iš pasakojimų...na pasikuisk temoje bodyflekso pratimukai, tai ten yra gana nemažai info.
visos sako kad po mankštelės užtenka jėgų visai dienai, bet man ne...
o dabar dėl tų visų nepraeinančių nuovargių ir mieguistumo įtaria vegetacinę distoniją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 06 06, 17:46)
man išrašė wellbutrin.
o bodyfleksinuosi pati, pas mus irgi nėra kur lankyt, aš iš pasakojimų...na pasikuisk temoje bodyflekso pratimukai, tai ten yra gana nemažai info.
visos sako kad po mankštelės užtenka jėgų visai dienai, bet man ne...
o dabar dėl tų visų nepraeinančių nuovargių ir mieguistumo įtaria vegetacinę distoniją doh.gif

Nu tu boze....o tu vaistu turbut be recepto neparduoda? g.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aš prie jūsų, nes pastoviai jaučiu nuovargį, ar darbas, ar išeiginės, jaučiuosi tokia "ištižusi". Gydytoja pasiūlė gerti Gerimax multi energy, geriu tik pirmą savaitę, todėl poveikio dar kol kas nejaučiu. Gal kuri iš jūsų gėrėte Gerimax?
Atsakyti
As geriau,man nieko gero....
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 08, 11:31)
As geriau,man nieko gero....

Na va, o gal man padės mastau.gif .
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 07, 10:16)
Nu tu boze....o tu vaistu turbut be recepto neparduoda? g.gif

turbūt tik su receptu, nes tai antidepresantas.
o ar bandėt kuri tonusan sako gerai
Atsakyti
atsargiai su tonusanu, tai yra eleuterokoko skystasis ekstraktas, arba kitaip tariant sibiro zensenis, jei jusu spaudimas aukstas ar daznai pakyla, jis netiks; pati vartojau del spaudimo per mazo, bet jausmas doh.gif kaip ir kolege mano sake, kaip nuo alkoholio apsvaigusi..bet cia gaol taip ne visoms g.gif
o siaip, turetu bent kiek padeti mirksiukas.gif
Atsakyti