Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

QUOTE(Saule100 @ 2006 07 20, 08:37)
Mildronatas apsaugo ląstelę nuo deguonies bado. Per eilę biocheminių procesų. Šiuo atveju jis nei prie ko. Dažniausiai skiriamas esant širdies kraujagyslių patologijai.

Taip taip, Saule100, zinau, kad skiriamas siuo atveju (t.y. sirdies kraujagysliu patologijai gydyti). TACIAU jis taip pat skiriamas sportininkams ir siaip nusilpusiam organizmui prikelti. Kiek zinau, 10 ampulyciu susileist, o po to 60 tableciu suvartot...po sitokio kurso, kuri galima karta i metus daryt, zmogus kaip is naujo gimes buna ax.gif
Hmm...nebent cia kazkokia saviveikla zmones uzsiima priestaraujant gydytoju nuomonei... g.gif
Atsakyti
Kadangi dėl tam tikrų sveikatos problemų negaliu vartoti B grupės vitaminų, man gydytojas irgi rekoneduodavo pagerti Mildronato.
Saule100, kaip jau minėjau, negaliu naudoti B gupės vitaminų, pasidariau žiauriai jautri, o ir visad pavargus. Per karščius galvojau, jog negaliu normaliai išsimiegoti, bet atvėsus orams situacija nepagerėjo doh.gif Rytą išlipti iš lovos tikra kančia doh.gif Kokius preparatus reiktų man pavartoti, kad atsigaučiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(engla @ 2006 07 20, 10:17)
Taip taip, Saule100, zinau, kad skiriamas siuo atveju (t.y. sirdies kraujagysliu patologijai gydyti). TACIAU jis taip pat skiriamas sportininkams ir siaip nusilpusiam organizmui prikelti. Kiek zinau, 10 ampulyciu susileist, o po to 60 tableciu suvartot...po sitokio kurso, kuri galima karta i metus daryt, zmogus kaip is naujo gimes buna  ax.gif
Hmm...nebent cia kazkokia saviveikla zmones uzsiima priestaraujant gydytoju nuomonei...  g.gif

Apie kokią saviveiklą tu kalbi?
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2006 07 20, 10:35)
Kadangi dėl tam tikrų sveikatos problemų negaliu vartoti  B grupės vitaminų, man gydytojas irgi rekoneduodavo pagerti Mildronato.
Saule100, kaip jau minėjau, negaliu naudoti B gupės vitaminų, pasidariau žiauriai jautri, o ir visad pavargus. Per karščius galvojau, jog negaliu normaliai išsimiegoti, bet atvėsus orams situacija nepagerėjo doh.gif Rytą išlipti iš lovos tikra kančia doh.gif Kokius preparatus reiktų man pavartoti, kad atsigaučiau g.gif

Tai o Mildronatas padėjo? Ar gėrei?
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2006 07 20, 10:40)
Papildyta:
Tai o Mildronatas padėjo? Ar gėrei?

Čia prieš kokius 4 metus per brandos egzaminų sesiją man rekomendavo, kad atmintis būtų geresnė, bet jau dabar nepamenu ar labai veiksmingas buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2006 07 20, 11:00)
Čia prieš kokius 4 metus per brandos egzaminų sesiją man rekomendavo, kad atmintis būtų geresnė, bet jau dabar nepamenu ar labai veiksmingas buvo  blush2.gif

Pramistaras gerai atmintį gerina ir maitina smegenų ląsteles. Tik jis brangus. O šiaip tai reiktų nuovargio priežastis šalinti, jei tai įmanoma. Pvz. kartais nemėgiama veikla gali sukelti nuovargį.
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2006 07 20, 09:40)

Kalbu apie vartojima be gydytojo paskyrimo ax.gif
Atsakyti
Prie tokios klinikos daznai padeda tiesiog Mg preparatai mirksiukas.gif Pagerejusia savijauta gali pajausti po poros dienu tvarkingo reguliaraus vartojimo.
Atsakyti
mg sugeriau 2 kursus, nebuvo jokio poveikio. o neurozanas kazkada tikrai padejo.
Atsakyti
Aš bandžiau gerti Mildronato kapsulytes. Man nalabai padėjo schmoll.gif
Aš taip pat dažnai jaučiu tokį nuovargį, kai neturi jėgų kažką veikti. Ypač darbe antroje dienos pusėj prasideda toks juodas periodas, kai tik svajoji prigulti. Namie geriausiai man padeda dušas. Gal tai veikia tas oras tvankus? Jei nepraeis tie sunkumo priepoliai, kai atšals šiek tiek, tai ko gero teks eiti pas gydytoją.... g.gif
Atsakyti
As lygiai tuom pat skudziausi, bet pries kelias dienas uzklydau nevilty i vaistine ir man pasiule kokius tai visai nereklamuojamus vitaminus - firma walmart berods, o vitaminai " Energy + Queferment Q10 prailgintas veikimas " nu kazkaip taip, tai jau po 3 dienu gryzus po darbo neinu miegoti, dar apsitvarkau, iseinu su vyru pasivaiksiot ir jauciu, kad daug aktyvesne pasidariau. 30 kapsuliu apie 25 lt, brangoka, bet kapsules reikia tik vienos per diena.....As siaip patenkinta, o dar sake kad tuos vitaminuose yra tu priedu, kad ir oda, nagai , plaukai butu sveiki ( koks tai biotinas, dar ten kazkokie flavuonidai ) tai tikiuosi ne tik gerai jaustis, bet ir graziai atrodyt thumbup.gif Bet jau energijos tikrai man atsirado. Vo kokia reklama blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Itampa mazina raminamosios arbatos, tikrai nemanau, kad verta griebits vaistuku. Galima pagerti kalpokiu, vaistines noteros, liepziedziu, ramuneliu, levandu ar melisu arbateliu. Taip pat kuna atpalaiduoja maudytis vonioje, i kuria ilasinkit 5 lasus levandu aliejaus. Bukle palengvina atsipalaidavimo pratimai, masazai....smile.gif

Nepervarkit ir nesidraskykit, gerbkit save ir vertinkit savo sveikata...nes kiti pasakys pati kalta... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Linushi @ 2006 07 27, 21:30)
Nepervarkit ir nesidraskykit, gerbkit save ir vertinkit savo sveikata...nes kiti pasakys pati kalta... schmoll.gif

Atostogauju, laisvai leidžiu laiką, bet vistiek prie žemės traukia...Trūksta energijos , daug ką atidėlioju, net malonius dalykus, pvz., susitikimus su senai matytom draugėm, išvykas , progas pasiausti.Sau skiriu tikrai pakankamai dėmesio, niekas nevargina, bet kažko trūksta , kad variklis sparčiau dirbtų.
Atsakyti