QUOTE (lengvute @ 2004 01 12, 09:34) |
kažkaip man pastaruoju metu jaučiasi panaši būsena: mieguistumas, apatija, tingulys, tingisi dirbti, mokytis, tvarkytis ir t.t., niekur nesinori išeit iš namų, šalta, per išeigines pradrįbsojom visi prie teliko (o po to sąžinė graužė, kad tiek visko nedaryta ![]() ![]() ![]() |
Lengvute,gal tu jau "išsigydei"?
Mano analogiška situacija, nieko nenoriu.Ateinu į darbą,nieks neįdomu,atlieku visas privalomas pareigas ir laukiu penkių,kad greičiau namo.Namie-"Nomedą" pažiūriu,dar kažką, vakarienę padarau ir lovoj senus (ir naujus) žurnalus pavartau.VISKAS!Kažkaip planavau anglųk.mokytis,sudėta knygučių krūvelė-pažiūriu,nenoriu

Tęsiasi kokias dvi savaites.Kaip prisiverst daryt kažką?
QUOTE (Vasara @ 2003 10 26, 04:45) |
Seniau su draugem juokais vadindavom RD ![]() |
Pazistama busena. Tokiais atvejais as, jei nieko nenoriu, tai ir nedarau. Issiliudziu kelias dienas, pamastau kas ir kaip, kodel as tokia nepatenkinta dabartine savo busena ir ieskau sprendimu. Net zinojimas, ko tiksliai nori (nors dazniausiai ir negali gaut) man padeda.
QUOTE (dani @ 2003 10 27, 01:56) |
Geriausias vaistas - vyras, kuris "spiria i uzpakali", t.y. paskatina kazka idomaus nuveikti, nulekti, galiausiai pasiulo lekti kur nors idomiai pabuti, pakeisti aplinka: papietauti ar pavakarieniauti kur mieste, nulekti pas draugus, nuvaziuoti i soda ar i koki kina, koncerta uzsukti.. |
O "spyris i uzpakali" is brangiojo puses tokiais atvejais labai reikalingas. Tik uzpakali kartais reik arciau pastatyti, kad nori nenori pataikytu
.
O kartais uztenka palepinti paciai save, t.y. suslamsti didele ir butinai astria pica, nusipirkti nauja mano kuno privalumus pabrezianti ruba...

O kartais uztenka palepinti paciai save, t.y. suslamsti didele ir butinai astria pica, nusipirkti nauja mano kuno privalumus pabrezianti ruba...

aš ir nespjaunu į miegą, kai labai reikia ką svarbaus nuveikti ar padirbėti, kur reikalingas budrumas, aš išgeriu kokakolos, man taip gerai suveikia, nežinau ar čia dėl joje esančio kofeino ar cujraus kiekio, bet man labai gerai būna tada
ir dar slapia
i miesta nosies kisti nesinori. Kazkokia "paplaukus" jauciuos, per 2 dienas 3 avarines situacijas turejau
Tokiom dienom gan stipriai pasipildo dienorastis- savotiska terapija. Kai visiskai pasimetu - skaitau psichologija:
"kai kuriems zmonems ziemos tamsiaisiais menesiais pasikartojanti depresija vadinama "sezoniniu afektiniu sutrikimu"
"galite jaustis stipriai nusivyles ateitimi, nepatenkintas gyvenimu ar atskirtas nuo kitu. Gali trukti energijos dirbti ar net islipti is lovos. Jei taip - jus nesate vienas."
Paskaitau ir dziaugiuosi, kad dar nepriejau "emociniu krastutinumu"
Nepavadinciau savo busenos depresija, bet jei ne seiminyksciai, naminiai gyvuneliai, kuriai PRIVALAU rupintis - sedeciau lovoj ir paprastu piestuku braizyciau kringelius ant popieriaus. 
"mano gyvenimas staiga sustojo. As vis dar galejau kvepuoti, valgyti, gerti, miegoti. Tiesiog negalejau to nedaryti; bet manyje nebebuvo tikrojo gyvenimo"

"kai kuriems zmonems ziemos tamsiaisiais menesiais pasikartojanti depresija vadinama "sezoniniu afektiniu sutrikimu"
"galite jaustis stipriai nusivyles ateitimi, nepatenkintas gyvenimu ar atskirtas nuo kitu. Gali trukti energijos dirbti ar net islipti is lovos. Jei taip - jus nesate vienas."
Paskaitau ir dziaugiuosi, kad dar nepriejau "emociniu krastutinumu"

"mano gyvenimas staiga sustojo. As vis dar galejau kvepuoti, valgyti, gerti, miegoti. Tiesiog negalejau to nedaryti; bet manyje nebebuvo tikrojo gyvenimo"
Turiu problemu su skydliauke, tai nuovargi dazhnai jauciu
. Pykstu ant saves, kad tiek mazhai tepajegiu nuveikti ir netenku jegu
.
O kai prisideda pilkas rudens dangus, tai visai rankos nebepakyla

O kai prisideda pilkas rudens dangus, tai visai rankos nebepakyla

Такая же беда

Пойду к подруге

Надо развеяться, и не просто, а оторваться

fuj kaip nemegstu laikotarpio iki kaledu
atsikeli - tamsu, nushvinta porai valandau ir po piet vel visur lempas degioti reikia... o apsiniaukusia diena - ish vis shviesu neishjungi. shalta, shlapia, apsirengt ir vaikus aprengt puse valandos uzhima... fuj, zhopos ish namu neneshcheu, miegochiau ish lovos neishlysdama zhiemos miegu ir chiulpcheu letena...
tik vat, yra tokiu naminiu gyvuneliu bent du, kuriems ruduo ne ruduo - o valgyt paduot reikia, ir i lauka ishvest reikia, ir zhaist su jais reikia
apkerpechiau ash be ju, garbes zhodis

tik vat, yra tokiu naminiu gyvuneliu bent du, kuriems ruduo ne ruduo - o valgyt paduot reikia, ir i lauka ishvest reikia, ir zhaist su jais reikia

QUOTE (ragnez @ 2004 11 02, 09:23) |
fuj kaip nemegstu laikotarpio iki kaledu ![]() |
Na skųstis tokiomis dienomis kaip vakar ir šiandie tai jau negražu būtų.
Nors man irgi pastaruoju metu labai mažai įkvėpimo ką nors daryt, bet saulutė mane pagyvina,
Taip siandien puiki diena, bet nuotaika vistiek kazkokia niuri...Nieko nebenoriu, niekas nebeidomu...nuo visko pavargau...
Drabe isvis nieko nebedirbu, jei nedega. Sedziu forume ir skaitineju, kartais net rasyti tingiu.
Jau pati sau tokia atsibodau, bet ka padaryti net nezinau. Gal nusipirkt suniuka???

Man irgi paskutines dvi savaites stogas vaziuoja,pati nebezinau ko is gyvenimo noriu,manyciau reikalingos kazkokios tai permainos.O rubai jau daugiau kaip savaite nelyginti,na negaliu prisiversti nors tu ka

QUOTE (liepsnele @ 2004 11 03, 12:04) | ||
Na skųstis tokiomis dienomis kaip vakar ir šiandie tai jau negražu būtų. Nors man irgi pastaruoju metu labai mažai įkvėpimo ką nors daryt, bet saulutė mane pagyvina, |
prashycheu atkreipti demesi i tai, kad ash ne vilniuj, o gerokai sheureu. beveik pas baltas meshkas. chia vasara praktishkai nesutemsta, o zhiema - neprashvinta