Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

šiaip aš tai neskubu tokios būsenos apvardžiuoti depresija, perdėti  :smile.gif
Atsakyti
Nepatinka...nepatinka ruduo, toks oras -vėjas, dargana,...
nepatinka nuotaika, kuri mane "užvaldo"  tokiu metu- galima sakyti ir pati sau tokia nepatinku, tai kaip gali kitiems patikti tokia ??? ??? ??? Nežinau kas darosi, bet vistik nenoriu kad tai taptu kasdiene būsena... Gal kai pasniks - nebus taip niūru, nuo baltumo ir akyse ir mintyse prašviesės... Laukiu... tikiuosi...
Nemanau kad man čia kažkokia nervų liga ar depresija žiauri-tiesiog gal akims trūksta buvusio vasarinio grožio, sunku susitaikyti su matomu pilkumu, todėl ir nuotaikėlės tokios.Praeis... wink.gif wink.gif wink.gif praeis ne tik man bet ir kitoms... ;D
Žinau kad rimtai depresuojantys žmonės apie tai vengia kalbėti, nesipasakoja ką jaučia. O mes juk apsakom savo būsenas... wink.gif Taip kad mes dar ne iš "tų" ... wink.gif
Atsakyti
Siandien per radija pranese kad bus labai stipri magnetine audra. Saugokimes  ;)
Atsakyti
Siandien per radija pranese kad bus labai stipri magnetine audra. Saugokimes  wink.gif

jau vyksta audra vandens stiklineje.. paskaityk  ;)
Atsakyti
Kur kas vyksta ??? ??? Gal ka praleidau?
Atsakyti
nesijaudink, be tavęs čia niekas nepraeina, niekas nevyksta  ;D, pati tame dalyvauji, pati užvedei  ;D wink.gif
Atsakyti
As tikiu kad prasidejus sventems baigsis ir depresijos, na jei ne, tai reikes palaukti ir iki pavasario. Siaip man jau nuo Kaledu pagereja nuotaika, nes sustoja vis tamsyn ejas laikas. Su kiekviena diena jau buna sviesiau [smiley=sun_smiley.gif]
Atsakyti
As tikiu kad prasidejus sventems baigsis ir depresijos. Siaip man jau nuo Kaledu pagereja nuotaika [smiley=sun_smiley.gif]

Čia kiekvienam individuliai, kitiems kaip tik šventės atneša kažkokį graudulį, nostalgiją, kančią., lūdesį, susimąstymą, rimtį...ypač, jei šalia nėra artimųjų  :-/
Atsakyti
Buna, buna ir man ta RD, tik ne siandien-toks grazus oras, kad ne RD galvoj wink.gif

O siaip skaiciau skaiciau cia  ir pagalvojau, nu negresia rimti RD, kol yra tokia Dani ir Lengvute wink.gif
Maladiec ,merginos -paskaitai ir negali nesisypsoti wink.gif ;D
Atsakyti
Zinau ir as ta rudenine nuotaiku kaita [smiley=smiley4.gif] [smiley=smiley4.gif],viskas atsibode [smiley=ne.gif],orai blogeja,su vaiku vis daugiau namuose sedim,bandau megzti,tai prie kompo pasedziu,vis taip vietos nerandu,bet zinau,kad cia laikina. [smiley=sun_smiley.gif]Savaitgaliais uztat atsigriebiam,vaziuojam su seima kur nors,tai vaika vedam i kokius renginius.Jau  [smiley=elka.gif]Kaledos ne uz kalnu [smiley=000054.gif],jau prasides sujudimas [smiley=dedmoroz.gif],dovanu ieskojimai,planavimai svenciu,kad nebus kada pavargti ir liudeti,prasides sventines nuotaikos! [smiley=1285.gif]
Atsakyti
Turiu beda. As nuolat noriu miego. Galeciau miegoti istisas dienas [smiley=000308.gif] . Nemiga - man svetimas dalykas. Jei grizusi po darbo prigulu, tai galiu ismiegoti iki pat ryto. O ryte vistiek sunku keltis. Gal man truksta kokiu vitaminu [smiley=000178.gif]? Gal zinot kokiu? Gal kam taip buvo?
Atsakyti
Aha, man irgi tas pats. Vos sulaukiu vakaro.Galiu uzmigti 8 val. vakare, anksciau uz vaikus. biggrin.gif Kame cia reikalas?
Atsakyti