Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

aš tai kai pastojau, tai žymiai daugiau miego man reikia.
grįžtu po darbo, vos spėju vandens atsigerti ar mažą sumuštinuką susikimšti, ir ..... nulūžtu ant sofutės. iki koių 20 val. po to atsikeliu žvali ir galiu ką nors veikti. apie 23 val. vėl noriu miego. smile.gif
Atsakyti
Tai vat ir man geda. Nezinau ka ir daryti, gal sportuoti pradeti  [smiley=sheep.gif]. Bet taip tingisi.
Atsakyti
Man irgi taip nuolat... Pagereja pagerus B grupes vitaminus - gal cia tik man taip, nezinau. Dabar kadangi maitinu, tai geriu Materna - ir nesumigus biggrin.gif Ir dar taip gali buti del zemo kraujo spaudimo...
Atsakyti
Skaiciau kad kofermentas Q10 duoda energijos, zvalumo. Tik vis neprisiruosiu nusipirkt.
Atsakyti
o jei taip veikia orų kaita, skaičiau, kad reikia gerti arbatas su rozmarinu arba juo pakvėpuoti (aromaterapija  ;))
Atsakyti
Sia savaite tiesiog is proto kraustausi kaip noriu miego.. Ryte kol issiverciu is lovos... Mazoji irgi vos ne vos keliasi... gal cia oras kaltas  ???
Atsakyti
Butu idomu suzinoti, kiek per para valandu jus miegate?
Ir ar jums to uztenka?  ;)
Va, as tai dazniausiai stengiuosi pamiegoti bent 8 val. per para (jei maze aisku leidzia). Jei per nakti tiek nesigauna, tai pietu kartu su mazaja prigulu, nes kitaip jauciuosi klaikiai  ;D
Atsakyti
As irgi daznai bunu apsnudusi. Manau, kad tai del zemo krujospudzio. Man pagelbeja kavos puodelis ir pokaitelis su vaiku. Kartais nuluztu  [smiley=000308.gif], kai vyras pareina is darbo ir zaidzia su vaikais. Pakanka pusvalandzio. Vadinu tai grozio miegeliu. Prabudus net akys nusvinta.

Esu skaiciusi, kad miego labiau norisi tada, kai miegi per daug. Geriausia miegoti apie 8 val. (suaugusiam), o taip pat gultis ir keltis tuo paciu metu. Bet man taip neiseina.
Atsakyti
Va va ir aš iš tų miegalių. Per parą man reikia mažiausiai 12 val. miego. Rytais, kol neišgeriu kavos tai ir iš lovos negaliu išlipti, vyras kavą į lovą neša. Aišku čia nėra jokios romantikos, tiesiog jis žino, kad su manimi kitaip nesusišnekės. O jei neduokdie jis išvažiuoja į darbą labai anksti arba nespėja kavos išvirti, tai man visa diena-šuniui ant uodegos. Tada pačios virta ir kava neskani. Dar labai mieguista jaučiuosi kai oras prastas:apsiniaukęs ar lietingas. Manau, kad tai priklauso nuo kraujospūdžio-mano jis žemas.
Atsakyti
Na kiek žinau tai veikia taip apniukęs lietingas oras, žemas kraujospūdis, mažakraujystė, nėštumas... Aš vat šiandien irgi vos atplėšiau akis, nors jau galvą nuo miego skauda, bet vakar girdėjau kad oro slėgis krenta-tai visai nesistebiu tuo-teks išmaukti porą puodų kavos arba prigulti popiečiuko miego su vaiku.... :smile.gif
Atsakyti
na pas mane kadangi zemas kraujospudis,tai mane irgi daznai lenkia prie miegelio..o dabar dar kai nescia,tai isvis,atrodo galeciau miegot ir miegot..
bet svarbiausia,kad as labiausiai luzineju apie 8-9 vakaro,o tada jei biski nusnaudziu ar net nenusnaudus jei nenueinu tuo metu miegot,tai tarkim jau kai einam su vyru apie 11.30,tai jau nebenoriu  :D tai vyras nervinas,nes tada jau jis uzsinori,o as atrodo galiu sneket vos ne visa nakti  ;D
o ryte mes keliames apie 6,tai kad nedaug to miegelio gaunas,bet va pastebejau,kad nesvarbu kada vakare nueinu vis tiek ryte neatsikeliu niekaip  :)
Atsakyti
kažkaip man pastaruoju metu jaučiasi panaši būsena: mieguistumas, apatija, tingulys, tingisi dirbti, mokytis, tvarkytis ir t.t., niekur nesinori išeit iš namų, šalta, per išeigines pradrįbsojom visi prie teliko (o po to sąžinė graužė, kad tiek visko nedaryta ohmy.gif, kada reiks baigt )...ir miegelio anksti gulėm, vistiek jaučiuosi kažkokia nepailsėjusi dry.gif , kažin, ar čia daugelį taip žiema veikia?Matyt-metas atostogoms unsure.gif
Atsakyti