Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

bent jau viena diena leisk sau siek tiek daugiau pamiegoti. mirksiukas.gif darbai kuriuos nors dienelei gali atideti gali ir palaukti.
Tikrai gerai yra kofermentas Q10, bet kol tau isisotins, tai pasibaigs ir vargai.
valgyk daugiausvieziu darzoviu ir vaisiu bei kruopu ir daug daug vandens gerk!!!
maziau kavos ir stiprios arbatos!!!
sekmes atlaikant dideli kruvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2006 05 26, 15:24)
Geriausias vaistas-atostogos  thumbup.gif (žinau, kad svaičioju, pati neatsimenu kada tai buvo verysad.gif ), o šiaip tai labai gerai B grupės Vitaminų kompleksas, nes jie ypatingai reikalingi nervų sistemai. Ir rekomenduočiau leidžiamus į raumenis. Bent 5 ampules milgama po 1amplulę per dieną. Tikrai padeda. Gerimax aš pati gėriau-tas pats kaip banbonkės-nieko nejaučiau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Ir dar visai nieko Spektrum Energy.

Na kam jūs tokiam jaunam žmogui siūlot vaistus nuo nervų juk jai trūksta laiko poilsiui.Na ir kas kad tai B grupė,tačiau ji skiriama jau nervinėms ligoms gydyti.
Anabele,bent savaitę pasirūpink tik savimi - negaišk laiko maisto gaminimui(jei gamini)juk tikrai galima pavalgyti kur nors normalius pietus pvz.restorane,kad grįžus į namus galėtai iš karto kristi į lovą,stsikelsi po 2-3 valandų - pasimokysi iki vėlumos ir vėl į lovą.
Kalbu ne šeip sau ,čia iš praktikos mirksiukas.gif aš kažkaip geriau pailsiu per du kartus miegodama,juk pavargus po darbo iš karto sėsti mokytis g.gif kažin ar gali duoti reikiamų rezultatų
Tiesa prieš nakties miegą išgerk stiklinę melisos arbatos (šiltos)
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif Tai sakot geriausiai valgyti sveiką maistą ir gerti daug skysčių? O ką geriausia valgyti? Pvz., kokius vaisius ar daržoves, ar pieno produktus (juose atrodo ir yra kalio ar ne?).
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 05 29, 17:49)
O ką geriausia valgyti? Pvz., kokius vaisius ar daržoves, ar pieno produktus (juose atrodo ir yra kalio ar ne?).

Pieno produktuose gausu kalcio, ne kalio mirksiukas.gif kalio daug melionuose, abrikosuose, visuose džiovintuose vaisiuose. Nors šiaip beveik visuose vaisiuose , salotose, daržovėse yra kalio.
Atsakyti
[quote=*ramunė*,2006 05 28, 16:15]
Na kam jūs tokiam jaunam žmogui siūlot vaistus nuo nervų juk jai trūksta laiko poilsiui.Na ir kas kad tai B grupė,tačiau ji skiriama jau nervinėms ligoms gydyti.

Na ne tik nervinėm ligom gydyti, lėtinio nuovargio sindromui irgi. Žinau ką sakau smile.gif , be to čia ne vaistai, o vitaminai. Jokiu būdu įkyriai nesiūlau, tačiau manau, kad esu pakankamai kompetetinga apie tai kalbėti. O kad reikia elementaraus poilsio, tai sutinku visu 100 proc., bet ne visada išeina, ypač dirbant ir mokantis.
Atsakyti
O man iškilo klausimas, ar įmanoma kažkokia extra pagalba sau, kada nuo nuovargio ne tik kojos linksta, bet ir pykina, krečia šaltis ir pila prakaitas. Kaip tik dabar taip jaučiuosi - naktį eilinį kartą nemiegojau, ką tik grįžau iš egzamino, reikia ruoštis kitam, o darbingumas lygus nuliui verysad.gif
Atsakyti
Pervargus labai geria padeda štai kas: Prisileidi vonią gana šilto vandens ir sukratai 2 kilogramus valgomosios druskos. Išmaišai ir šitokioje vonioje, paguli apie pusvalandį. tai saviojauta po to labai puiki! Nuima visą nuovargį.
Atsakyti
paskutiniu metu tiesiog koju nebepavelku. labai daug dirbu, mokausi, na turiu labai dideli psichologini kruvi, i kuri kazkodel reaguoja kunas. aisku dar ir rukau, kavos geriu nemazai, nedaug miegu. ir priejau iki to, kad paskutiniu metu nebepajegu atsikelti rytais, bet koks fizinis veiksmas tiesiog varo i nevilti, man tikrai ne depresija, tiesiog neturiu jegu, ziauriai jauciuoi pavargusi, buvau ka tik atostogu, tai daug vaiksciojau, maudziausi ir nejausdavau nuovargio, o vos tik grizau i darba ir vel net paeiti nebera jegu. gal kas esat susidure su chronisku nuovargiu? kaip ji iveikete?prasau nepasakokit apie ejimus pas gydytojus ar naujas atostogas, pirmas atvejis visiskai beprasmis, antras nebeimanomas.
Atsakyti
Patariu gerti vitaminus daug sportuojantiem ir itempta protini darba dirbantiem zmonem, gal pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 07 19, 08:57)
paskutiniu metu tiesiog koju nebepavelku. labai daug dirbu, mokausi, na turiu labai dideli psichologini kruvi, i kuri kazkodel reaguoja kunas. aisku dar ir rukau, kavos geriu nemazai, nedaug miegu. ir priejau iki to, kad paskutiniu metu nebepajegu atsikelti rytais, bet koks fizinis veiksmas tiesiog varo i nevilti, man tikrai ne depresija, tiesiog neturiu jegu, ziauriai jauciuoi pavargusi, buvau ka tik atostogu, tai daug vaiksciojau, maudziausi ir nejausdavau nuovargio, o vos tik grizau i darba ir vel net paeiti nebera jegu. gal kas esat susidure su chronisku nuovargiu? kaip ji iveikete?prasau nepasakokit apie ejimus pas gydytojus ar naujas atostogas, pirmas atvejis visiskai beprasmis, antras nebeimanomas.

Geriausias gydymas - poilsis, bet kaip supratau, kol kas nenumatomas, tavo įtemptoje dienotvarkėje.
Pirmiausia bent jau sumažink surūkytų cigarečių kiekį ir kavos puodelių skaičių. kava labai išplauna nervų sistemai būtinus vitaminus ir mikroelementus (vit. B, Mg ir t.t). O jei dar ir KT naudoji, tai šių medžiagų dar labiau trūksta. Pavartok didelėm dozėm vit B1, B6, B12. geriausiai leidžiami. Po to gali pereiti prie geriamų. Labai gerai veikia Neurozanas. Tikrai padeda. kalbu iš teorinės ir praktinės pusės smile.gif
Visi kiti patarimai kaip buvimas gryname ore, užsiėmimas mėgstama veikla, gera mityba, sportas, pakankamas kiekis miego (8 val)- viesiems gerai žinomi smile.gif
Laikykis drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule100: 19 liepos 2006 - 22:26
Saule100, o ka manai, apie Mildronat'a?? g.gif Galbut jai verta pereiti leidziamu kursa, o po to dar sugerti kita kursa, a? Kiek esu girdejusi, super poveikis! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo engla: 20 liepos 2006 - 07:09
QUOTE(engla @ 2006 07 20, 08:08)
Saule100, o ka manai, apie Mildronat'a?? g.gif Galbut jai verta pereiti leidziamu kursa, o po to dar sugerti kita kursa, a? Kiek esu girdejusi, super poveikis!  thumbup.gif

Mildronatas apsaugo ląstelę nuo deguonies bado. Per eilę biocheminių procesų. Šiuo atveju jis nei prie ko. Dažniausiai skiriamas esant širdies kraujagyslių patologijai.
Atsakyti