Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

Aciu tetulyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nors siek tiek sviesiau pasidare rolleyes.gif

QUOTE(pandutė @ 2008 05 15, 09:44)
kaip suprasti istojai juk dabar nieks nepriima

na tada esi blogai informuota mirksiukas.gif
i vakarines ir neakivaizdines studijas(baigusiems vidurine iki 2008m) prasymus galejo pateikti nuo vasario 5d., iki geguzes 10d. geguzes 14d skelbiami kvieciamuju sarasai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 05 15, 19:32)
Aciu tetulyte 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Nors siek tiek sviesiau pasidare rolleyes.gif
na tada esi blogai informuota  mirksiukas.gif
i vakarines ir neakivaizdines studijas(baigusiems vidurine iki 2008m) prasymus galejo pateikti nuo vasario 5d., iki geguzes 10d. geguzes 14d skelbiami kvieciamuju sarasai  rolleyes.gif

g.gif O tai visose aukštosiose taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 15, 23:03)
g.gif O tai visose aukštosiose taip? g.gif

ne ne visose, bent jau as i VGTU ir i KTU rasiau prasymus, i VGTU geguzes 8d suzinojau kad esu istojus, bet labiau norejau i KTU. tad pasiseke thumbup.gif ne visos aukstosios organizuoja ta 1 etapa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 05 15, 19:32)
Aciu tetulyte 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Nors siek tiek sviesiau pasidare rolleyes.gif
na tada esi blogai informuota  mirksiukas.gif
i vakarines ir neakivaizdines studijas(baigusiems vidurine iki 2008m) prasymus galejo pateikti nuo vasario 5d., iki geguzes 10d. geguzes 14d skelbiami kvieciamuju sarasai  rolleyes.gif

aisku nezinojau

QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 05 16, 00:20)
ne ne visose, bent jau as i VGTU ir i KTU rasiau prasymus, i  VGTU geguzes 8d suzinojau kad esu istojus, bet labiau norejau i KTU. tad pasiseke thumbup.gif  ne visos aukstosios organizuoja ta 1 etapa schmoll.gif

tai va as ir galvojau kad cia visose taip,nes as pirma kart girdziu
Atsakyti
QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 05 16, 00:20)
ne ne visose, bent jau as i VGTU ir i KTU rasiau prasymus, i  VGTU geguzes 8d suzinojau kad esu istojus, bet labiau norejau i KTU. tad pasiseke thumbup.gif  ne visos aukstosios organizuoja ta 1 etapa schmoll.gif

och,nuraminot 4u.gif sakau,eilinį sykį būsiu ką pražiospsojus doh.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau ir nerandu atsakymo. Kaip manot, gyvenant užsienyje įmanoma bandyti studijuoti neakivaizdžiai?
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2008 05 17, 22:08)
Skaitau skaitau ir nerandu atsakymo. Kaip manot, gyvenant užsienyje įmanoma bandyti studijuoti neakivaizdžiai?

Bandyti visada galima mirksiukas.gif Jei rimtai, tai įmanoma studijuoti Lietuvoje gyvenant užsienyje. Daugelis dėstytojų informaciją pateikia Internetu thumbup.gif (ne visi), todėl žnosi iš ko ruoštis. Geriausia, jei yra galimybė bendrauti su grupioke ar grupioku. Vis dėlto, į sesijas atvykti reikia. Ir ne tik egzaminus išsilaikyti, bet ir už savarankiškus darbus atsiskaityti. Tai reiškia, kad nesvarbu kur gyveni, bet pasiruošti vis tiek reikia ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2008 05 17, 21:08)

Žinau pora žmonių, kurie gyvena Londone, o mokosi KTU smile.gif
Kai nori, viską įmanoma suderinti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(svajokle8 @ 2008 05 07, 12:44)
sveiki. as siuo metu esu akademines, bet studijavau dieniname. dabar nuo rudenio noriu testi mokslus. bet man reikia pereiti i neakivaizdini. gal galit pasakyti kokio salygos ir kada man jau kreiptis del to.

Geriausia būtų nueiti į savo fakulteto raštinę ir viską išsiaiškinti. Ten tiksliausiai viską sužinosi 4u.gif
Atsakyti
,sveikutes, 4u.gif jungiuosi i jusu bureli,jei galima blush2.gif na as irgi istojau i ktu i verslo administravimas-neakivaizdiniu ir gyvenu uk,banbdysiu viska suderinti....idomu ar bus imanoma?labai dziaugiuosi istojusi,bet kartu truputuka bijau kad tik pavyktu viska suderinti.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte21: 22 gegužės 2008 - 16:04
QUOTE(lauryte21 @ 2008 05 22, 16:01)
,sveikutes, 4u.gif jungiuosi i jusu bureli,jei galima blush2.gif na as irgi istojau i ktu i verslo administravimas-neakivaizdiniu ir gyvenu uk,banbdysiu viska suderinti....idomu ar bus imanoma?labai dziaugiuosi istojusi,bet kartu truputuka bijau kad tik pavyktu viska suderinti.... g.gif

Man atrodo, kad jei labai nori ir stengies- viską galima suderinti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
o man teks is ispanijos vazineti pirmyn ir atgal, nzn tikiuos susitvarkysiu ax.gif

dabar parupo vienas klausimas del tu deklaraciju g.gif
tarkim gavau ceki uzsimoket uz studijas, mano moketojo vardas pavarde ir mano asmens kodas.... tarkim jei uz mokslus nori moketi mano mama, tam kad galetu deklaruoti sia suma, kaip dabar daryti nesuprantu? jei kvite nurodytas mano moketojo vardas ir pavarde iseis taip kaip mano vardu moketa, ar taip?o jei ji nores deklaruoti sia suma, is kur bus zinoma, kad ten ji sumokejo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 05 23, 15:46)
Sveikinu  4u.gif
o man teks is ispanijos vazineti pirmyn ir atgal, nzn tikiuos susitvarkysiu  ax.gif

dabar parupo vienas klausimas del tu deklaraciju  g.gif
tarkim gavau ceki uzsimoket uz studijas, mano moketojo vardas pavarde ir mano asmens kodas....  tarkim jei uz mokslus nori moketi mano mama, tam kad galetu deklaruoti sia suma, kaip dabar daryti nesuprantu? jei kvite nurodytas mano moketojo vardas ir pavarde iseis taip kaip mano vardu moketa, ar taip?o jei ji nores deklaruoti sia suma, is kur bus zinoma, kad ten ji sumokejo ? g.gif

tave taipogi sveikinu istojus ir dideles sekmes tau,!!!!!!! 4u.gif as,pasirodysiu visai ziopla.. blush-anim-cl.gif2:ar reikia pinigelius uz moksla deklaruoti?o del mokejimo,man atrodo kad ten kur moketojo parasas tavo mama turetu pasirasyti pavarde ir parase,ir tada gausis kad ji moka uz tavo asmens koda bet kadangi paRASAS jos ji ir yra moketoja,na bent jau man taip atrodo,banke galima pries mokant pasiklausti... mirksiukas.gif
Atsakyti