Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

QUOTE(lauryte21 @ 2008 05 23, 21:41)
tave taipogi sveikinu istojus ir dideles sekmes tau,!!!!!!! 4u.gif as,pasirodysiu visai ziopla.. blush-anim-cl.gif2:ar reikia pinigelius uz moksla deklaruoti?o del mokejimo,man atrodo kad ten kur moketojo parasas tavo mama turetu pasirasyti pavarde ir parase,ir tada gausis kad ji moka uz tavo asmens koda bet kadangi paRASAS jos ji ir yra moketoja,na bent jau man taip atrodo,banke galima pries mokant pasiklausti... mirksiukas.gif

Susizinojau, reiks paciam banke paprasyti kad duotu kazkoki tai nuorasa, kad mama moka. ax.gif O del deklaravimo, va cia pasiskaityk http://www.vmi.lt/lt/?itemId=1014244
Atsakyti
Laba ryta, visom ir visiems neakivaizdininkams, kam šendiena prasideda sesija KTU chemijos fakultete 4u.gif , sėkmės ir gerų rezultatų smartass.gif smartass.gif
Atsakyti
Merginos,jei nesunku,ar galit kuri aprašyt,kaip ten vyksta tas mokymasis neakivaizdžiai?Būna kažkokia įžanginė sesija?Ar koks susibėgimas ir aptarimas,kada prasidės pirmoji sesija,ar kažkas panašaus?Visiškai nieko nežinau blush2.gif Ar reikia dalyvauti Rugsėjo pirmą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 26, 21:53)
Merginos,jei nesunku,ar galit kuri aprašyt,kaip ten vyksta tas mokymasis neakivaizdžiai?Būna kažkokia įžanginė sesija?Ar koks susibėgimas ir aptarimas,kada prasidės pirmoji sesija,ar kažkas panašaus?Visiškai nieko nežinau blush2.gif Ar reikia dalyvauti Rugsėjo pirmą? blush2.gif

sveikos 4u.gif ,na as irgi nelabai daug zinau apietai. Tai,tikrai merginos labai pagelbetumet, jei besimokinancios galetu daugiau apie viska parasyti....aciukas is anksto... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte21: 01 birželio 2008 - 17:45
Laba vakara 4u.gif

As irgi nedaug tezinau 4u.gif bet mano manymu, yra taip...
rugseji atvyksti, susipazysti su visais, susirasai sarasa knygu, atsigerat kavutes ir issiskirstot iki sesijos ax.gif
aisku sestadieniais vyksta paskaitos, jos yra srautines, tad dalyvavimas nebutinas jei susitarsi su kai kuriais destytojais blush2.gif ir kai kuriais grupiokais...
iki sesijos galimi atsiskaitymai, ir per sesija biggrin.gif
sesija baigiasi, vaziuojat savo reikalais, ir iki kitos sesijos susitinkat, kuri vyksta geguzes viduri ir baigiasi birzelio viduri.
Geguzes menesi susidarai kitu metu studiju plana smile.gif
Na va as asmeniskai taip isivaizduoju neakivaizdini moksla ax.gif jei ko truksta papildykit, arba pataisykit jei klystu ax.gif

P.S neakivaizdininkams dabar egzai, tad mazai kas cia ir lankos, atsakymo teks tikriausiai palaukt kol baigsis sesija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 06 02, 19:38)
Laba vakara 4u.gif 

As irgi nedaug tezinau  4u.gif  bet mano manymu, yra taip...
rugseji atvyksti, susipazysti su visais, susirasai sarasa knygu, atsigerat kavutes ir issiskirstot iki sesijos ax.gif
aisku sestadieniais vyksta paskaitos, jos yra srautines,  tad dalyvavimas nebutinas jei susitarsi su kai kuriais destytojais blush2.gif ir kai kuriais grupiokais...
iki sesijos galimi atsiskaitymai, ir per sesija biggrin.gif
sesija baigiasi, vaziuojat savo reikalais, ir iki kitos sesijos susitinkat, kuri vyksta geguzes viduri ir baigiasi birzelio viduri.
Geguzes menesi susidarai kitu metu studiju plana smile.gif
Na va as asmeniskai taip isivaizduoju  neakivaizdini moksla ax.gif jei ko truksta papildykit, arba pataisykit jei klystu  ax.gif

P.S neakivaizdininkams dabar egzai, tad mazai kas cia ir lankos, atsakymo teks tikriausiai palaukt kol baigsis sesija  ax.gif

O šeštadieniais visur vyksta paskaitos? blink.gif Tada man šakės doh.gif
Atsakyti
Tai kad visuose universitetuose skirtingai... Kai mokiausi KTU, tekdavo braukti į paskaitas, laboratorinius, atsiskaitymus ir kt. ne tik šeštadieniais, o ir vidury savaitės. VGTU - tik antras mėnesio šeštadienis skirtas neakivaizdininkams, bet grupiokai, gyvenantys užsieny, apseidavo ir be tų šeštadienių, jei jau koks tarpinis atsiskaitymas - atsiųsdavo kam nors paštu, kad perduotų, arba tardavosi su dėstytoju. Didesnis krūvis pirmame kurse, paskui viskas paprasčiau.
Svarbiausia - sudalyvauti rudenį įvadinėje sesijoje, tada vietoj gali viską susitarti, jei reikia, be to, susirinkti grupiokų kontaktus. O įvadinė tai nebūtinai rugsėjo pirmąją biggrin.gif , paprastai internete paskelbiami tvarkaraščiai.
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 06 03, 13:44)
O šeštadieniais visur vyksta paskaitos? blink.gif Tada man šakės doh.gif

oi ne ne visur, cia KTU turejau omeny, apie kitus nzn ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas siemet stojo i ktu neakivaizdines ir vakarines studijas ? As buvau pakviesta studijuoti , pridaviau dokumentus ir sumokeau uz pirma semestra. INtenetinei ktu svetainei buvo skelbta ,kad geguzes 31 bus paskelbta priimtuju sarasai,bet as niekaip ju negalejau surasti.Ar kas zinot kur bu
vo paskelbti priimtuju sarasai?
Atsakyti
Man irgi butu idomu suzinoti 4u.gif as irgi to saraso nerandu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <-Viktorija->: 03 birželio 2008 - 13:38
QUOTE(jolita02 @ 2008 06 03, 15:32)
Sveiki, gal kas  siemet stojo i ktu neakivaizdines ir vakarines studijas ? As buvau pakviesta studijuoti , pridaviau dokumentus ir sumokeau uz pirma semestra. INtenetinei ktu svetainei buvo skelbta ,kad geguzes 31 bus paskelbta priimtuju sarasai,bet as niekaip ju negalejau surasti.Ar kas zinot kur bu
vo paskelbti priimtuju sarasai?

sveikutes,na as tai sarasiukus maciau,ktu saite,jie buvo ideti geguzes 14d.,ryte,bet gale geguzes juos iseme,idomu kodel? g.gif gal paprasciausiai,kas istojo ir pridave dokumentus iki 31d,automatiskai zino kas kur istojo...kaip jau tie sarasiukai ir nebereikalingi...o i kur istojai jai nepaslaptis?as tai zinot matematikos labai bijau,kaip reikes savarankiskai ismokti-nezinau... doh.gif man ji mokykloj nelabai sekesi,o dar mokykla pries 3 metus baigus tai uzsimirsus viska blush2.gif ,labai noriu mokintis,bet kazkokia baime viduje,kad tik viskas gerai butu...o jus nesijaudinat? wub.gif
Atsakyti
sveikutės,

vat ir man įdomu kaip ten su tom neakivaizdinėm studijom VU,ar kiekvieną 6dienį,ar kas antrą ar dar kaip mastau.gif
Atsakyti