Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

QUOTE(Gintareja @ 2008 08 01, 15:53)
Sveikinimai  4u.gif  O aš sužinosiu dar nelabai greitai,rezultatai tik nuo 08.11  unsure.gif

Gintareja,stojai i Marijampoles kolegija? bigsmile.gif Jei galima suzinoti,tai i kokia specialybe? blush2.gif
jau radau specialybes tavo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOMINUKE: 04 rugpjūčio 2008 - 08:45
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 08 04, 09:42)
Gintareja,stojai i Marijampoles kolegija? bigsmile.gif Jei galima suzinoti,tai i kokia specialybe? blush2.gif
jau radau specialybes tavo tongue.gif

Jo,aš vietoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GintaP @ 2008 07 19, 18:25)
Labutis visoms, kaip manot kokie sansai istoti i neakivaizdini su mokykliniais egzaminais? koks turetu buti tada pazymiu vidurkis?  ax.gif

labai dideli. Aš kai baigiau mokyklą, tai valstybiai egzaminai buvo tik eksperimentas smile.gif Ir nieko - įstojau į VDU psichologiją. Pažymių vidurkis lygiai 8. Bet konkursinis balas kiekvienoj švietimo įstaigoj ir kiekvienoj specialybėj vis kitaip skaičiuojamas. Ne taip svarbu bendras pažymių vidurkis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2008 07 08, 14:55)
nagi yra biggrin.gif tik sunku atrast,bet verta paieškot smile.gif

Nėra ir nebus. Jei matėt ką nors panašaus, prašom nuorodą įmesti. Net pildant paraišką pasirinkus studijų formą N išmeta vienintelį galimą finansavimo pobūdį M (mokamos), o ne V (valstybės finansuojamos).
Atsakyti
Gal kas mokotės Šiaulių kolegijoje neak.?Siandien įstojau į prekybos vadybą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 08 04, 16:51)
l

Nėra ir nebus. Jei matėt ką nors panašaus, prašom nuorodą įmesti. Net pildant paraišką pasirinkus studijų formą N išmeta vienintelį galimą finansavimo pobūdį M (mokamos), o ne V (valstybės finansuojamos).

http://www.viko.lt/u.../2008080101.pdf
Štai kad ir čia 4u.gif Yra nemokamų dar laisvų neakivaizdinių studijų tongue.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie jūsų assa.gif
LŽŪU studijuosiu ekonomiką rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes mergaiciukes 4u.gif gal cia yra studijuojanciu KU neakivaizdziai valstyvbes finansuojamose vietose? ax.gif butu idomu suzinot ar sunku studijuojant neakivaizdiniam patekti i vf vieta? ar galima iskart i tokia istoti ar tik po pirmo semestro ziuri pagal vidurki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivelka @ 2008 08 05, 13:56)
sveikutes mergaiciukes 4u.gif  gal cia yra studijuojanciu KU neakivaizdziai valstyvbes finansuojamose vietose? ax.gif  butu idomu suzinot ar sunku studijuojant neakivaizdiniam patekti i vf vieta? ar galima iskart i tokia istoti ar tik po pirmo semestro ziuri pagal vidurki? g.gif

Taiva,man irgi labai įdomu,tik kad niekas tiksliai nežino unsure.gif Manau,kad kiekviena aukštoji šituos dalykus sprendžia savaip..teks laukt,ir bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivelka @ 2008 08 05, 14:56)
sveikutes mergaiciukes 4u.gif  gal cia yra studijuojanciu KU neakivaizdziai valstyvbes finansuojamose vietose? ax.gif  butu idomu suzinot ar sunku studijuojant neakivaizdiniam patekti i vf vieta? ar galima iskart i tokia istoti ar tik po pirmo semestro ziuri pagal vidurki? g.gif

na as istojau i KU neakivaizdini ir kiek zinau visos neakivaizdines vietos yra mokamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2008 08 05, 20:08)
na as istojau i KU neakivaizdini ir kiek zinau visos neakivaizdines vietos yra mokamos  smile.gif

na as radau ir paciam KU tinklalapi ,kad tokiu vietu yra, bet nelabai supratau ju paskyrimo..ryt bandysiu eit i univera, nes reik is dieninio i neakivaizdini rersirasyt, tai uzkalusiu kokia ten tvarka g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 08 05, 12:15)
http://www.viko.lt/u.../2008080101.pdf
Štai kad ir čia 4u.gif Yra nemokamų dar laisvų neakivaizdinių studijų tongue.gif

As apie kolegijas net nepagalvojau blush2.gif Man kazkaip universitetas savaime suprantamas pasirode blush2.gif Atsiprasau suklaidintu.
Atsakyti
jbs,pasiskaityk čia ,manau tau bus įdomu rolleyes.gif
Atsakyti