Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

QUOTE(sidabryte @ 2008 08 19, 18:55)
aciu  4u.gif
vgtu keliu inzinerija, jei tokia zinosit kas nors:)) nera baisiai populiari, bet reikalinga ax.gif

Tikrai, kad nezinau.

Svarbu kad reikalinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2008 08 18, 16:50)
Aš į Marijampolės kolegiją  blush2.gif Nieko per daug gero,bet vistiek šis tas  ax.gif

O tu nepasigailėsi mirksiukas.gif Ten labai gera atmosfera, daug fainų dėstytojų, patikėk, turiu su kuo palyginti. Pati baigiau neakivazdinį prieš metus, dabar universiteto meteliai liko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2008 08 23, 00:18)
O tu nepasigailėsi  mirksiukas.gif  Ten labai gera atmosfera, daug fainų dėstytojų, patikėk, turiu su kuo palyginti. Pati baigiau neakivazdinį prieš metus, dabar universiteto meteliai liko  thumbup.gif  thumbup.gif

Tu irgi ten mokeisi? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, atradau temą ir noriu prisijungti. Aš irgi būsiu pirmam kurse Alytaus kolegijoj - Finansų vadyba, valstybės finansuojama. Iki šių metų maniau, kad aš tai jau tikrai daugiau nesimokysiu, kad reikia sūnui visas pajėgas skirt. Visada norėjau, kad jis gautų kuo geresnį išsilavinimą. Pati esu baigus profesinę pieš 18 metų, tai man dabar bus toks nemenkas iššūkis, vėl kibsiu į mokslus blush2.gif
Įžanginė sesija pas mus rugsėjo 26-27dienomis. gal čia lankosi dar kas nors iš Alytaus pirmakursių?
Beje, ar jūs darotės studento pažymėjimus? Kažin ar jis bus mums reikalingas? Ką jūs apie tai galvojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 25 rugpjūčio 2008 - 15:30
QUOTE(elfė @ 2008 08 25, 16:14)
Sveikos, atradau temą ir noriu prisijungti. Aš irgi būsiu pirmam kurse Alytaus kolegijoj - Finansų vadyba, valstybės finansuojama. Iki šių metų maniau, kad aš tai jau tikrai daugiau nesimokysiu, kad reikia sūnui visas pajėgas skirt. Visada norėjau, kad jis gautų kuo geresnį išsilavinimą. Pati esu baigus profesinę pieš 18 metų, tai man dabar bus toks nemenkas iššūkis, vėl kibsiu į mokslus blush2.gif
Įžanginė sesija pas mus rugsėjo 26-27dienomis. gal čia lankosi dar kas nors iš Alytaus pirmakursių?
  Beje, ar jūs darotės studento pažymėjimus? Kažin ar jis bus mums reikalingas? Ką jūs apie tai galvojat?

Man irgi įdomu dėl to pažymėjimo,nemažai kur nuolaidas su juo daro man atrodo bigsmile.gif Kažin kodėl pas mus nebus įvadinės sesijos g.gif
Atsakyti
Sveikos,as taip busima neakivaizdininke blush2.gif
istojau KU edukologijos studijas.Gal yra studijuojanciu,ar sunku,ar idomu?? g.gif O gal atsiras busimu pirmakursiu,kaip as unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikinu visas istojusias 4u.gif

Sakykit gal kuri turit literaturos sarasa, kurios gali prireikt ktu viesajam administravimui g.gif grysiu i lietuva trumpam, tad bijau kad neliks laiko susipirkt knygom unsure.gif patarkit kokias knygas geriau butu pirkt, kurios butu zutbut reikalingos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2008 08 25, 18:37)
Man irgi įdomu dėl to pažymėjimo,nemažai kur nuolaidas su juo daro man atrodo  bigsmile.gif  Kažin kodėl pas mus nebus įvadinės sesijos g.gif

as kazkur skaiciau, kad ir neakivaizdininkams pazymejimo reikes sesijoms g.gif tai pasidariau ir as:)
Atsakyti
QUOTE(sidabryte @ 2008 08 26, 15:21)
as kazkur skaiciau, kad ir neakivaizdininkams pazymejimo reikes sesijoms  g.gif tai pasidariau ir as:)

Tai priduosiu ir aš kad padarytų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2008 08 26, 17:30)
Tai priduosiu ir aš kad padarytų  rolleyes.gif

Aš irgi po nelabai ilgų svarstymų pridaviau daryt. Skaičiau, kad kolegijos bibliotekoj gali jo reikėt ax.gif
Atsakyti
Visose bibliotekose jo reikia, kur jus besimokintumet. Ir dar jeigu griezta bibliotekininke tai reikalauja, kad jis butu pratestas...
Atsakyti
aš tai kai perėjau iš dieninio, tai taip ir neprasitęsiau ir net nepasidariau, kad studijuoju neakivaizdžiai studento pažymėjimo, gerai kad neprašė skitykloj, kažkaip pati išsiaiškina kas kaip liezuvis.gif
Atsakyti